Ολη η αλήθεια για το νέο STAR, το Mega, τον Ψυχάρη και τον ΣΥΡΙΖΑ

Εγκαταλείπουν το Μega οι Βαρδινογιάννηδες; Θα γίνει το STAR κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ;

Εγκαταλείπουν το Μega οι Βαρδινογιάννηδες;

Για την ώρα όχι. Αλλωστε όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει ρήξη της σχέσης τους με την οικογένεια Μπόμπολα.

Τι ακριβώς συμβαίνει με το Μega;

Για κάποιους "μυστηριώδεις" λόγους ο Ψυχάρης θέλει να κάνει κουμάντο στο κανάλι και μάλιστα με λογικές της δεκαετίας του 80 και αντίστοιχα θαλασσοδάνεια από τις τράπεζες. Οι Βαρδινογιάννηδες σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουν στον Ψυχάρη να κάνει πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες τους, όσο η οικογένεια εξακολουθεί να συμμετέχει στο Μega.

Θα γίνει το STAR κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ;

Σε καμία περίπτωση. Η λογική και η οδηγία των Βαρδινογιάννηδων τόσο στο Mega όσο και στο STAR είναι να μοιράζεται το καρπούζι στα ίσα.

Μάλιστα είναι γνωστό ότι δεν έχουν δουλειές με το Δημόσιο και ως εκ τούτου δεν έχουν λόγους να εμπλακούν σε παιγνίδια μικροπολιτικής.
Η δε ραδιοαρβύλα περί ΣΥΡΙΖΑ είναι για τους Βαρδινογιάννηδες ανάξια απάντησης.

Θα υπάρξουν στο STAR οι μετεγγραφές των τηλεπερσόνων τα ονόματα των οποίων διαρρέονται εντέχνως;

Oχι, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι Βαρδινογιάννηδες επενδύουν στον Χατζηνικολάου αλλά και στην Μάρα Ζαχαρέα, η οποία γνωρίζει και τα χούγια τους μια και συνεργάζεται μαζί τους στο Star.gr. Δεν είναι διατεθειμμένοι να πετάξουν λεφτά σε φίρμες και το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσουν την συνταγή χαμηλού κόστους του Αλαφούζου.

Tι θα γίνει με τον Σταμάτη Μαλέλη;

Τον Σταμάτη τον αγαπάνε οι Βαρδινογιάννηδες και μάλιστα πιστεύουν ότι έχει πολιτική άποψη και τον εμπιστεύονται απόλυτα παρά τα χουνέρια που του κάνει το «Κουρδιστό Πορτοκάλι»-τον αποκαλούμε μέντορα της Πετρούλας. Ο Σταμάτης είναι καλό παιδί και δουλευταράς. Το ότι είναι και λίγο ψωνισμένος ως συγγραφέας-ο Μίλαν Κούντερα της Κάτω Κηφισιάς-είναι μάλλον αυτονόητο. Ποια τηλεπερσόνα δεν είναι ψωνισμένη;


0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo