ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ

ΦΩΝΑΞΕ! ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ! Κανένας από αυτούς που σου επιβάλλουν την μιζέρια που ζεις δεν είναι άξιος και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να σε βοηθήσει. Συνάνθρωπε δεν είσαι μόνος αλλά με το κεφάλι κατεβασμένο δεν μας βλέπεις. Άνοιξε τα μάτια σου λοιπόν. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!

Ομόνοια, Αθήνα, 2009, δίπλα στο ανοιχτό (ακόμη) "Νέον".
Γράφει η Χριστίνα Black

ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ. Σε κυνηγάνε χαράτσια, φόροι, τέλη, μνημόνια, μεσοπρόθεσμα,  ποσοστά ανεργίας, πείνα, φτώχεια, εξαθλίωση, αυτοκτονίες, απολύσεις, συσσίτια, βία, ρατσισμός και ψέματα, πολλά ψέματα. Ψέματα γεμάτα νούμερα και οικονομικούς όρους που δεν μπορείς, δεν θέλεις να καταλάβεις.

ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΣΩΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Ειδήσεις για ψεκασμούς, αντιρατσιστικά νομοσχέδια, την τρόικα, το ΔΝΤ, ασθένειες που σκοτώνουν, τούρκικες απειλές, τον πόλεμο στην Συρία, τον Σόϊμπλε, το Eurogroup, το ΝΑΤΟ, τις Σκουριές, θανατηφόρα εμβόλια, την ΑΟΖ, την Νέα Τάξη Πραγμάτων, βιολογικά όπλα. Κακοποίηση του ανθρώπινου γένους στον βωμό του χρήματος και της εξουσίας.

Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ. Νιώθεις μικρός, μίζερος, ανήμπορος. Το μυαλό σου φωνάζει ''ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΝΙΚΗΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ'' και κλειδώνει. Νιώθεις απαθείς. Ένα κουρδισμένο ρομπότ που απλά επιβιώνει γιατί δεν αντέχει τον πόνο. Σκύβεις το κεφάλι και λες ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ. Να ακούς για να μπορείς να κρίνεις. Να κρίνεις για να μπορείς να αποφασίσεις εσύ για το μέλλον σου, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ. Είναι η δική σου ζωή, τα δικά σου όνειρα, τα δικά σου θέλω, η δική σου αξιοπρέπεια, οι δικές σου ελπίδες και είναι ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ.

ΔΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Είσαι άνθρωπος!!! Δημιουργήθηκες για να σκέπτεσαι, να μαθαίνεις, να δημιουργείς, να επιλέγεις, να μιλάς, να αποφασίζεις. Μην τους επιτρέπεις να σε πατάνε.  Σε φοβούνται, σε τρέμουν. Φοβούνται την αλήθεια σου. Σε θέλουν απαθή, φοβισμένο, άπραγο.
Δεν είναι αυτή η φύση σου άνθρωπε!!!!

ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. Μοιάζουν και αυτοί απαθείς και φοβισμένοι, δεν είσαι μόνος. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ!!! Ο εχθρός αποκαλύφθηκε, είναι κοινός και είναι εδώ. Μας τρώει αργά αλλά βασανιστικά γιατί είμαστε πολλοί και το ξέρει.

ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ, ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΙΝΑΙ. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που υποφέρουν εξαιτίας του, υπάρχουν άνθρωποι που τον νίκησαν, βρες τα αδύνατά του σημεία, παραδειγματίσου, ανακάλυψε, αναρωτήσου. Γίνε δυνατός δίπλα σε αυτούς που έμαθαν να είναι δυνατοί. Μίλα, βγάλε τον θυμό σου, κάλυψε τις ανασφάλειες σου με γνώση. Μάθε να ακούς!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ. Άφησε στην άκρη τους εγωισμούς, τους κομματισμούς, τις διαφορετικότητες και ξέθαψε εκείνη την ανθρωπιά που υπάρχει μέσα σου. Σεβάσου τον εαυτό σου.  Αγάπησε τον συνάνθρωπο σου. Αγάπησε την ζωή, την ζωή των παιδιών σου, την ζωή μας.

ΦΩΝΑΞΕ!!! ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!! Κανένας από αυτούς που σου επιβάλλουν την μιζέρια που ζεις δεν είναι άξιος και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να σε βοηθήσει. Συνάνθρωπε δεν είσαι μόνος αλλά με το κεφάλι κατεβασμένο δεν μας βλέπεις. Άνοιξε τα μάτια σου λοιπόν. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
Blogger Template by Clairvo