ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ! ΜΠ@ΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

Ο Κύριος που βλέπετε στη φωτογραφία να είναι πεσμένος στην άκρη του δρόμου, είναι άνεργος και άστεγος. Έπαιζε τρομπόνι και έδινε μια όμορφη νότα στους άθλιους πλέον δρόμους της Αθήνας.


Επιμέλεια ανάρτησης: Χρυσαλία

28-6-2013, οδός Ερμού, κέντρο της Αθήνας, ώρα 12 και κάτι το μεσημέρι.

Ο Κύριος που βλέπετε στη φωτογραφία να είναι πεσμένος στην άκρη του δρόμου, είναι άνεργος και άστεγος. Έπαιζε Τρομπόνι και έδινε μια όμορφη νότα στους άθλιους πλέον δρόμους της Αθήνας.

Μετά από καταγγελία καταστημάτων παρενέβησαν οι "κύριοι" αστυνομικοί και προσπάθησαν να τον πάρουν μέσα (στο τμήμα). Ο άνθρωπος, άστεγος ξανά λέω, αρνήθηκε να πάει μαζί τους φωνάζοντας με όσο δύναμη είχε: "Πεινάω, δεν το καταλαβαίνετε, είναι το μόνο που μπορώ να κάνω για να πάρω μια τυρόπιτα να φάω, ΠΕΙΝΑΩ."  

Ακολούθησε τράβηγμα από τον ώμο και κατάσχεση των πραγμάτων του (απαράδεκτο)!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 
Ο κύριος έπεσε στο πάτωμα αναίσθητος για 10 λεπτά τουλάχιστον και φυσικά ασθενοφόρο δεν εμφανίστηκε ποτέ (τουλάχιστον όση ώρα ήμουν εκεί). O άνθρωπος που βλέπετε με την μπλούζα του ΕΚΑΒ ήταν μόνος του, η μηχανή φαίνεται και στην φωτογραφία, δεν μπορούσε να κάνει και πολλά.

Το μόνο καλό σε όλη αυτή την ιστορία, ότι ο κόσμος που περνούσε από εκεί έμεινε για να υπερασπιστεί αυτόν τον άνθρωπο και δεν του γύρισε τη πλάτη.

Δεν ήξερα ότι πρέπει να είσαι ασφαλισμένος για να παίζεις μουσική στον δρόμο, συγνώμη!!!!!!!!!!

ΓΕΝΙΚΟ "ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ": 
ΑN ΠΕΙΝΑΤΕ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΕΝΤΑΞΕΙ...; 

Το γεγονός και η φωτογραφία δημοσίευσε η συμπολίτης και χρήστρια του κοινωνικού δικτύου facebook (το όνομά της αναγράφεται με λατινικούς χαρακτήρες) "Rinama Thomopoulou Papi"

Blogger Template by Clairvo