Αναβίωσε ξανά τον εσμό και τη βρωμιά 35 χρόνων!

Αναβίωσε τον εσμό και τη βρομιά που μας κυβερνούν από το 1974

Ο Βενιζέλος από σήμερα συμμετέχει σε μια κυβέρνηση η οποία, όπως είπε ο ίδιος, "αφουγκράζεται τις αγωνίες της κοινωνίας, των εργαζομένων, των ανέργων, της αγοράς και των επιχειρήσεων".

Γι' αυτό άλλωστε συμμετέχει σε αυτήν. 

Αν δεν αφουγκραζόταν η κυβέρνηση όλα αυτά, ο Βενιζέλος, μας είπε, ότι θα είχε αποσύρει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.

Αφού μας τα ζάλισε με...την "πίεση" που άσκησε στον Σα(χλα)μαρά, ώστε αυτός να δεχθεί ένα διαφορετικό πλαίσιο λειτουργίας της τρικομματικής κυβέρνησης.

Είναι που αφουγκράζεται η κυβέρνηση και ο Βενιζέλος και οι άνεργοι έχουν φτάσει 3,5 εκατομμύρια. 

Είναι που αφουγκράζεται η κυβέρνηση και ο Βενιζέλος και η αγορά και οι επιχειρήσεις έχουν "στεγνώσει" από μετρητά, παρά τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έδωσε ο Βενιζέλος στις τράπεζες.

Είναι που αφουγκράζεται η κυβέρνηση και ο Βενιζέλος και οι εργαζόμενοι, όταν πληρώνονται, παίρνουν μισθό που δεν φθάνει ούτε για ένα δεκαπενθήμερο.

Με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του ο Βενιζέλος επιβεβαίωσε την άποψη που τον θέλει να είναι ένας αριβίστας, τόσο παχύδερμος, που αδυνατεί να βάλει ένα όριο στις βλακείες που λέει.

Μετά τις χθεσινές εξελίξεις, ο Βενιζέλος κατάφερε να αναβιώσει τον δικομματισμό (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ). Αναβίωσε αυτό το αρρωστημένο και βρόμικο σχήμα που μας οδήγησε εδώ. 

Αναβίωσε τον εσμό και τη βρομιά που μας κυβερνούν από το 1974.


Blogger Template by Clairvo