Απίστευτο: Αντί να μας πληρώσουν για τον ΤΑΡ θα πληρώσουμε κι από πάνω!

H λέξη "Ανίκανοι" είναι ίσως πολύ φτωχή για να περιγράψει την ακαταλληλότητα αυτών των ανθρώπων! Ακούγεται απίστευτο, αλλά όχι απλώς δεν θα εισπράξουμε από τον ΤΑΡ, αλλά θα τους πληρώσουμε και από πάνω!

Πριν από λίγο ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ασημάκης Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ότι η ΔΕΠΑ κατέθεσε αρχική προσφορά για την αγορά 1 δισ. κυβικών μέτρων φυσικού αερίου από το Αζερμπαϊτζάν μέσω του αγωγού TAP!

«Η ΔΕΠΑ έχει υποβάλει αρχική προσφορά για 1 δισ. κ.μ. και θα υποβάλει τελική προσφορά», δήλωσε ο κ. Παπαγεωργίου σε δημοσιογράφους και η υπόθεση έχει αρχίσει και "μυρίζει"...

Αν όλα πάνε καλά μόλις το 2019 θα μπορεί να μεταφερθεί το αζέριοκο φυσικό αέριο στην Ελλάδα! Πως καθορίζουν από τώρα τις τιμές; Πως ξέρουν πως θα είναι διαμορφωμένες οι τιμές τότε;

Και αν έχουν καταρρεύσει οι τιμές λόγω της έναρξης εξορύξεων από τα ισραηλινά και κυπριακά κοιτάσματα;

Μάλιστα ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, διευκρίνισε πως οι ποσότητες είναι προαιρετικές (!) και ενδέχεται να αλλάξουν όταν οριστικοποιηθούν οι εμπορικοί όροι του νέου αγωγού. Δηλαδή "φέξε μου και γλίστρησα"


Blogger Template by Clairvo