Η δική μου, η δική μας ΕΡΤ!

Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια στο πεζοδρόμιο του έντιμου και αξιοπρεπούς ρεπορτάζ, δικαιούμαι,νομίζω, να πω σθεναρά, ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές την γνώμη μου για την ΕΡΤ και τους συναδέλφους εργαζόμενους σε αυτήν ,από κάθε κλάδο των ΜΜΕ!

Γράφει η Πόπη Χριστοδουλίδου

Κλείνοντας την ΕΡΤ, με αυτόν τον φασιστικό και απαράδεκτο τρόπο, εσύ άσχετε με την δημοσιογραφία, Σίμο Κεδίκογλου κι εσύ Θατσερικέ Αντώνη Σαμαρά δεν το κάνετε φυσικά για το καλό του τόπου.

Όπως ξεπουλάτε τα λιμάνια και εσείς και οι φθηνοΠασόκοι, όπως ιδιωτικοποιείτε το νεράκι του Θεού, όπως ξεπουλήσατε ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΝΑΥΠΗΓΙΑ, ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και λοιπά, ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ προδοτικά βγάζετε την ιστορία του τόπου και τον ανθρώπινο πολιτισμό μας στο σφυρί!

Έχετε τάξει το ξεπούλημα στην Τρόικα και έχετε τάξει φθηνές συχνότητες σε τραπεζίτες,εφοπλιστές, επιχειρηματίες-εργολάβους, και λαμόγια-ιδιοκτήτες εφημερίδων, καναλιών, ραδιοφωνικών σταθμών.

Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ
ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΨΕΙ...

ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΤΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Η ΣΤΗΝ ΕΡΑ Η ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ Η ΣΤΗΝ ΕΤ3 Η ΣΤΗΝ ΕΡΑ-ΣΠΟΡ, ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΠΕΙΝΑΣ ,ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

ΤΗΝ ΕΡΤ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΘΛΙΒΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΊ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΞΈΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ!

Το έχετε ξαναεπιχειρήσει και στο παρελθόν.

Τολμάτε όμως προδότες της Ελλάδας να μας απαντήσετε πόσα δικά σας παιδιά, κομματάρχες της δεκαετίας του 1960, προσλάβατε στην ΕΡΤ;

Πόσους προσέλαβες τώρα εσύ Κεδίκογλου ντροπή και όνειδος ενός επαγγέλματος, που οι πολλοί στηρίζουμε με την αλήθεια και το...αίμα μας, 24 ώρες το 24ωρο στο ρεπορτάζ;

Οι Πασόκοι είστε το ίδιο προδότες.

Κι εσύ Φώτη Κουβέλη πρέπει να τιμωρηθείς παραδειγματικά γιατί ξεπούλησες τα πάντα και συνεχίζεις και το κάνεις πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ από τους πρασινογαλάζιους υπηρέτες της Τρόικα;!!!

Πλήττετε τα ταμεία μας, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΕΔΟΕΑΠ, ξεκληρίζετε τον κατασφαγιασμένο κλάδο όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ κι εμείς με νύχια και με δόντια ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ και σας καλούμε
ανάξιοι συγκυβερνήτες να έρθετε να...πάρετε την ΕΡΤ, αν τολμάτε!

Θυμάμαι την ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΡΟΥΣΣΑΚΗ,
ΤΗΝ ΒΑΣΩ ΒΑΣΙΛΑΔΙΩΤΗ,
ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ,
ΤΗΝ ΑΝΝΕΤΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ,
ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΠΟΓΛΗ,
ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ.
ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΙΔΗ ,
ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ,
ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ,
ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΡΥΛΛΑΚΗ
ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ Η ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ
ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ...ΨΙΧΟΥΛΑ-ΜΙΣΘΟ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ,
ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ Η ΝΑ ΔΕΙΛΙΑΖΟΥΝ!

ΘΕΡΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤ3 ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΡΤ!

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΡΚΟΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ.

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ,
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΎΣ...

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ...

ΘΑ...ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΟΡΘΙΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ!


Blogger Template by Clairvo