Η κατάντια ενός ανεπρόκοπου, ανάξιου και ανίκανου πρωθυπουργού! Δείτε τι έλεγε τότε και τι τώρα! (Βιντεο)

Τι είναι η νέα κυβέρνηση που ανακοίνωσε χτές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ.Κεδίκογλου; "Κυβέρνηση ομηρίας η οποία συμφέρει τη διαπλοκή και τα εξωθεσμικά κέντρα". Βεβαίως!

Δεν το λέμε εμείς (για την ακρίβεια δεν το λέμε μόνο εμείς, αφού το πιστεύει και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού) αλλά το λέει και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς που προΐσταται αυτής της τραγικής συγκυβέρνησης.

Πότε το είπε; Μα στην...στην ομιλία του στις ...4 Μαϊου του 2012(!) στο Ζάππειο όταν οι πατριώτες ψηφοφόροι της ΝΔ πίστευαν ακόμα ότι πάρχει ελπίδα (τελικά σε εκείνες τις εκλογές πήγε κάτω από 19% αλλά δεν έχει σημασία)...

Ας δούμε τι λέει το βίντεο ντοκουμέντο:

Κατ'αρχήν επιτίθετο στο ΠΑΣΟΚ και στον Ε.Βενιζέλο με βαρείς χαρακτηρισμούς. «Δεν συμφέρει τον ελληνικό λαό να γίνει τέτοια συγκυβέρνηση, συμφέρει μόνο το ΠΑΣΟΚ, για να πέσει στα μαλακά, συμφέρει τη διαπλοκή και τα εξωθεσμικά κέντρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε “Αν κάναμε κυβέρνηση μαζί με το ΠΑΣΟΚ, θα ήμασταν αιχμάλωτοι της δικής του πολιτικής. Θα ήμασταν υποχρεωμένοι να κρατάμε συνεχώς ισορροπίες, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε μεγάλα άλματα. Εκείνο που χρειαζόμαστε είναι σταθερότητα, ισχυρή εντολή και ισχυρή κυβέρνηση για να φύγουμε μπροστά. Συγκυβέρνηση θέλουν κατά βάθος και τα μικρά κόμματα, για να την καταγγείλουν».

Παράλληλα ο σημερινός πρωθυπουργός αποδοκίμαζε με κάθε τρόπο το σημερινό κυβερνητικό του εταίρο Ευάγγελο Βενιζέλο.

“Ο κ. Βενιζέλος έχει σήμερα το θράσος να με κατηγορεί ότι θέλω να γίνω πρωθυπουργός. Του απαντώ: αν ήθελα να γίνω πρωθυπουργός με κάθε τίμημα, θα τον άφηνα να διαλύσει τη χώρα πέρυσι το Νοέμβριο και θα έβγαινα με 60%».

Αυτά τότε.

Σήμερα, του δίνει την αντιπροεδρία στην κυβέρνηση, ικανοποιώντας βέβαια τις εντολές των πατρώνων του.

Ο εσμός των ΠΑΣΟΚων της διαφθοράς και της σήψης, αλλά πάνω απ'όλα της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας, επέστρεψε στο τόπο του εγκλήματος: Ανέλαβε από κοινού την διακυβέρνηση της χώρας...

Πότε θα κάνει ξαστεριά, άραγε;




Blogger Template by Clairvo