Ξανανοίγει η ΕΡΤ! To παρασκήνιο του ΣτΕ!

Σήμερα το βράδυ είναι πολύ πιθανόν να βγει η απόφαση του ΣτΕ πάνω στην προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ

Γράφει ο Κώστας Χαρδαβέλλας

Με νέα διοίκηση και με το σήμερα που έχει σήμερα ξανανοίγουν τα τηλεοπτικά και τα ραδιοφωνικά προγράμματα της ΕΡΤ. Αυτό αναφέρουν έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του "Newsbomb.gr" .
Το πρόγραμμα ξεκινά αμέσως μετά την απόφαση ΣτΕ, αλλά δεν θα υπάρξει επαναπρόσληψη όλου του προσωπικού.

Το ΣτΕ με την απόφασή του δίνει μία ευκαιρία για μία προσωρινή διευθέτηση ώστε να λειτουργήσει η ΕΡΤ άμεσα με μία νέα διοίκηση, η οποία με εντολή της κυβέρνησης θα αναλάβει στο μέλλον την υλοποίηση της απόφασης Σαμαρά για την δημιουργία της ΝΕΡΙΤ.

Αυτές οι πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση του "Newsbomb.gr" αυτή την ώρα είναι γνωστές και στους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που συνεδριάζουν, δίνοντας έτσι το ΣτΕ μία διέξοδο και στους τρεις, να αποφύγουν την οριστική ρήξη για την ΕΡΤ.

Λέγεται μάλιστα ότι η σύσκεψη στο Μαξίμου διακρίνεται από φορτισμένο κλίμα και οξείες εκφφράσεις μεταξύ του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και η ΕΣΗΕΑ από τις μέχρι τώρα δηλώσεις τους εμφανίζονται να μη δέχονται την λύση που δίνει το ΣτΕ.Blogger Template by Clairvo