Αδιέξοδο στην συνάντηση! Αμετακίνητος ο Φ.Κουβέλης - Συμπαρασύρει και τον Βενιζέλο;

Πλήρες αδιέξοδο για το θέμα της ΕΡΤ καταγράφεται στην συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση και η οποία διεξάγεται αυτή την στιγμή.

Όπως μεταφέρουν συνεργάτες τους, ενώ ο Α.Σαμαράς έχει καταθέσει κάποια συμβιβαστική πρόταση για να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ με μειωμένο προσωπικό για δύο μήνες με περίπου 700-800 εργαζόμενους (θα προσληφθούν με δίμηνες συμβάσεις εργασίας) μέχρι να είναι έτοιμη η ΝΕΡΙΤ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλης αρνείται κατηγορηματικά και συμπαρασύρει και τον Ε.Βενιζέλο στην απόλυτα αρνητική γραμμή.

Υπάρχουν ωστόσο πληροφορίες που επιμένουν ότι ο κ. Κουβέλης είναι αποφασισμένος να τραβήξει το θέμα στα άκρα και να αποχωρήσει από την κυβέρνηση αν δεν υποχωρήσει πλήρως ο πρωθυπουργός στις απαιτήσεις του.

Ο πρωθυπουργός διατείνεται ότι με αυτή την συμβιβαστική πρόταση φεύγει το "μαύρο" από τις οθόνες αλλά επιμένει ότι δεν τίθεται θέμα αναστολής της απόφασης για κλείσιμο του περιοδικού «Ραδιοτηλεόραση» και των μουσικών συνόλων της ΕΡΤ.

«Αν όμως φύγει ο Κουβέλης δεν μπορούμε να μείνουμε μόνοι με τον Σαμαρά», είναι η φράση που κατά πληροφορίες είπε στον Α.Σαμαρά ο Ε.Βενιζέλος.

Άρα το σενάριο της κυβέρνησης των 153 βουλευτών ΠΑΣΟΚ+ΔΗΜΑΡ απλά "δεν παίζει"

Πάντως η σύσκεψη δεν έχει τελειώσει ακόμα και μέχρι να τελειώσει δεν πρέπει να προλέγουμε...


Blogger Template by Clairvo