Προκλητικό δημοσίευμα για Αδωνι Γεωργιάδη! Τον παρουσιάζει ως...Μεγαλέξανδρο!!!

Ενα απίστευτο δημοσίευμα - η αποθέωση της λεκτικής σπέκουλας - για τον προκλητικό και αμετροεπή Γεωργιάδη, σήκωσε θύελλα στο ελληνικό ίντερνετ!

Μια άκρως προκλητική ενέργεια, απο το σάιτ Newsbomb που διευθύνει μεν ο έγκριτος δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, αλλά οι ιδιοκτήτες του είναι οι...Αφοί Γιαννακόπουλοι, φαρμακοβιομήχανοι και ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναθηναικός, ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και δυσμενών σχολίων απο αναγνώστες του σάιτ και μπλόγκερ.

Το δημοσίευμα είναι τόσο προκλητικό, που σε κάποια φάση παρομοιάζει τον Αδωνι ως...νέο Μεγαλέξανδρο (!) που θα...χτυπήσει το τέρας της Υγείας στην ίδια τη καρδιά του! Αλήθεια όμως, σε ποιούς αναγνώστες απευθύνεται το "έγκριτο" σάιτ: Γιατί σε νοήμονες και σε σοβαρούς, αποκλείεται!

Κατά τη γνώμη μας, είναι φανερή η πρόθεση του δημοσιεύματος. Με τη - κατα παραγγελίαν - λεκτική αυτή σπέκουλα, απλά επιχειρείται το...καλόπιασμα απο μέρους των ιδιοκτητών του σάιτ προς τον Γεωργιάδη, να ...κάνει στροφή όσον αφορά την πολιτική γραμμή του κόμματος της ΝΔ έναντι των γενοσήμων φαρμάκων και να ...σταθεί, όπως τον καλεί το δημοσίευμα, στο ...ύψος των περιστάσεων! Δηλαδή, εν ολίγοις, να κινηθεί προς το...συμφέρον των δύο μεγαλοβιομηχάνων φαρμάκων και να περιοριστεί απο τον ΕΟΠΠΥ η χρήση των γεννοσήμων.

Το δημοσίευμα τονίζει πως ...ουδέποτε αμφέβαλε για τον...πατριωτισμό(!!!) του Γεωργιάδη και σχεδόν τον "καλεί" να εξακολουθήσει να...παίζει το θέατρο που έπαιζε τόσα χρόνια για να πουλάει τα βιβλία του μέσα απο μαραθώνιες τηλεοπτικές εκπομπές (ξέχασε βέβαια να μας πεί πως ο ίδιος ο Γεωργιάδης είχε φτάσει και στο σημείο να τα...πουλάει με το..κιλό στη ζυγαριά! Τόσο χαμηλά είχε πέσει!) πουλώντας μαζί με αυτά και φτηνό πατριωτισμό.

Ειλικρινά, ποτέ δεν περιμέναμε να πέσει τόσο χαμηλά ένα πραγματικά αξιόλογο σάιτ. Κι αυτό διότι μόλις χτές είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο που μιλούσε για...υπουργούς καμικάζι, αναφερόμενο στους Μητσοτάκη και Γεωργιάδη, που είχαν σαφή εντολή απ τον πρωθυπουργό Σαμαρά να προχωρήσουν τις μεταρρυθμίσεις (ο πρώτος στη δημόσια διοίκηση και ο δεύτερος στην Υγεία και όπου "μεταρρύθμιση", βάλτε "τσεκούρι"), αφήνοντας αιχμές οτι αυτοί οι δύο τελικά θα φάνε και τη μεγάλη μπόρα! Αρα; Τι θα μπορούσε να κάνει ο Γεωργιάδης εν προκειμένω, αφού ήδη το... σενάριο έχει γραφτεί;

Καποτε λέγαμε πως η ενημέρωση απο το ιντερνετ, θα έβαζε στη γωνία τους μεγαλοεργολάβους και τα διαπλεκόμενα. Διαψευστήκαμε. Η διαπλοκή όχι μόνο δεν περιορίστηκε, αλλά εξακολουθεί να ζεί και να...βασιλεύει μια χαρά. Απλά το μέσον άλλαξε. Τίποτε λιγώτερο ή περισσότερο.

Για τον απλούστατο λόγο πως πολιτικοί καραγκιόζηδες τύπου Γεωργιάδη, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαν να σταθούν και να...μεγαλουργούν. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Σε οποιοδήποτε άλλο ΣΟΒΑΡΟ κράτος του κόσμου, τα σκουπίδια αυτά δεν θα περνούσαν ούτε απ έξω απο τα κυβερνητικά κτιρία, πόσο μάλλον το κατώφλι τους...

Διαβάστε το δημοσίευμα και τα συμπεράσματα δικά σας.

Άδωνις: Σύγχρονος Μεγαλέξανδρος ή ακόμη ένας υποτακτικός των Γερμανών;


Ο...Μεγαλέξαντρος!
Πολλά θα μπορούσε να πει και να γράψει κανείς για τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, δεδομένου του εκρηκτικού χαρακτήρα και των πολιτικών υπερβάσεων που έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν.
Κανείς όμως δεν μπορεί με τίποτα να αμφισβητήσει την αγάπη και την προσήλωσή του στην πατρίδα και το Έθνος.
Μέσα από υπερβολές, μέσα από έντονες αντιπαραθέσεις, από εκρηκτικούς τηλεοπτικούς διαλόγους, από φορτισμένους μονολόγους στη Βουλή, οι περισσότεροι θα τον χαρακτήριζαν από υπερβολικό έως και γραφικό!
Το γεγονός όμως είναι ένα:
Κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής σε μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση και αφού είχε επιχειρήσει μια εντυπωσιακή και ριψοκίνδυνη έξοδο από το κόμμα με το οποίο είχε ταυτιστεί στη συνείδηση του κόσμου και παράλληλα να μην κάνει ούτε βήμα πίσω στα πατριωτικά ιδεώδη και πιστεύω του!
Ήταν εκείνος που βγήκε μπροστά σε δύσκολες στιγμές της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά, όπως στην περίπτωση της ΕΡΤ, και για αυτό ο πρωθυπουργός τον αντάμειψε χρίζοντάς τον Υπουργό Υγείας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο τόσο για τη χώρα όσο και για την εθνική υγεία.
Για αυτό λοιπόν ο ελληνικός λαός και ιδίως οι συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας, είναι πεπεισμένοι ότι και αυτή τη φορά, ο Άδωνις Γεωργιάδης δε θα κάνει βήμα πίσω σε ότι έχει να κάνει με θέματα διασφάλισης εθνικών συμφερόντων στον πλέον ευαίσθητο τομέα της υγείας και δε θα υποκύψει σε πιέσεις και παράλογες απαιτήσεις εξωγενών παραγόντων, που επιδιώκουν την άλωση του εθνικού συστήματος υγείας, με άφθονη παροχή αμφιβόλου ποιότητας γενόσημων φαρμάκων, με άλλοθι και μόνο την εξοικονόμηση πόρων στην υγεία... Θυσιάζοντας παράλληλα ανθρώπινες ζωές στο βωμό της οικονομικής κρίσης!
Ως εκ τούτου, ο χρόνος θα δείξει και ο νέος υπουργός με τις πράξεις του θα διαψεύσει τις Κασσάνδρες που κάνουν λόγο για λουκέτο σε νοσοκομεία, για περεταίρω εξαθλίωση των υποδομών υγείας, για μειώσεις σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, για περισσότερες πιέσεις στις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των Ελλήνων και τις θέσεις εργασίας που παρέχονται σε χιλιάδες ελληνικές οικογένειες.
Αρκεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να μην παρεκκλίνει ούτε εκατοστό από τα όσα μας "δίδασκε" μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών του τόσα χρόνια, παίρνοντας παράδειγμα από τους μεγάλους Έλληνες της αρχαιότητας... Ως ένας νέος Μεγαλέξανδρος!

Blogger Template by Clairvo