Νύχτα 17ης Ιουνίου: Ο Βενιζέλος κάνει... "αγώνα" για την Ερτ ενώ οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της καλούν τον κόσμο στο προαύλιο!

Τη νύχτα της 17ης Ιουνίου 2013 (ξημερώματα 18ης), που ακολούθησε τις δηλώσεις Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη για την αναστολή της απόφασης για κλείσιμο της Ερτ, οι οποίοι και τις έκαναν υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα του λαού στην ενημέρωση και τον πολιτισμό, ο κόσμος παρέμενε στο προαύλιο της Ερτ μέχρι τα ξημερώματα εν μέσω συναυλίας ενώ η εργαζόμενοι καλούσαν μέσω της σελίδας τους στο κοινωνικό δίκτυο facebook τους συναδέλφους τους σε πολύ πρωινή συνέλευση κάνοντας ταυτόχρονα εκκλήσεις στον κόσμο να μη φύγει...!

Πρoαύλιο Ραδιομεγάρου ΕΡΤ, ξημερώματα 18/06/13, γύρω στις 4:00 π.μ.

Γράφει η Χρυσαλία

Η ανάρτηση της facebook σελίδας ΕΡΤ Α.Ε. τη νύχτα της 17ης Ιουνίου 2013 (είχε ξημερώσει 18 Ιουνίου):

"Κρίσιμες ώρες!!! Όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στη Γενική Συνέλευση στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου στις 8 και 15 το πρωί. ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ... 
ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ!"

Ταυτόχρονα από το προαύλιο της ΕΡΤ μεταδιδόταν ζωντανά η συναυλία που συνεχιζόταν κανονικά με όσο κόσμο είχε απομείνει κατα τη διάρκεια της νύχτας, που είχε παραμείνει με πολύ όρεξη βέβαια. 
Προφανώς και η κυβέρνηση δε βρίσκεται σε απολύτως ΚΑΝΕΝΑ συντονισμό με εργαζομένους και λαό, ούτε καν με όσους κατηγορούνται ως μέχρι πρότινος "τσιράκια" τους!

Πρoαύλιο Ραδιομεγάρου ΕΡΤ, ξημερώματα 18/06/13, γύρω στις 4:00 π.μ.


 
Blogger Template by Clairvo