Απειλούν ανοιχτά την Ελλάδα! "Ιδρύσαμε τους «Μαύρους Πάνθηρες» για να κτυπήσουμε τους ρατσιστές"!

Μετά την ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, ότι «Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του", επειδή απλά οι πολίτες της χώρας ζητούν να ισχύσουν οι νόμοι, τώρα έχουμε και τους έγχρωμους που αυτοαποκαλούνται "Μαύροι Πάνθηρες"!

Συκοφαντούν πλέον ανοικτά την χώρα που τους φιλοξενεί οι λαθρομετανάστες απ την Αφρική και την Ασία και απειλούν να οργανώσουν ομάδες που θα επτίθενται κατά των πολιτών που επιζητούν την τήρηση της νομιμότητας και της απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών!

Έτσι λοιπόν ένας Κενυάτης με το όνομα Michael Chege ανακοίνωσε στο βρετανικό Channel 4 ότι "Ιδρύσαμε τους «Μαύρους Πάνθηρες» για να κτυπήσουμε τους ρατσιστές στην Ελλάδα"!

"Είμαι μέλος των "Μαύρων Πανθήρων" και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Οπότε, δίνω στους ρατσιστές (σ.σ. τους χρυσαυγίτες) μία σαφή προειδοποίηση: μην ενοχλείτε τους μαύρους, με κανένα τρόπο. Το εννοώ".

Ο Michael Chege
«Δεν φοβάμαι αυτή τη νεοναζιστική, ηλίθια ομάδα» προσθέτει αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, «Στον Β'Π.Π. συνεθλίβησαν. Στον Γ΄Π.Π. θα τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης. [...] Θέλουν να κάνουν ό,τι έκανε και ο Χίτλερ. Ας το δοκιμάσουν. Θα έχουν την ίδια μοίρα και ακόμα χειρότερη» προσθέτει!

Ερωτήθηκε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος από κάποιο εισαγγελέα "πώς ακριβώς σχεδιάζουν να υπεραπιστούν την πίστη τους", όπως ανακοίνωσαν; Δεν νομίζουμε...

Και λόγω ακριβώς της απουσίας του κράτους έρχονται τύποι όπως ο συγκεκριμένος (παρεπιπτόντως λέει ότι ζει νόμιμα στην Ελλάδα) έγχρωμος 28χρονος Κενυάτης (δεν λέμε "μαύρος" για να μην χαρακτηριστούμε "ρατσιστές") και τι λέει;

Ότι χει έρθει αντιμέτωπος συχνά και με επιθέσεις από μέλη της Χρυσής Αυγής και εκεί η εκπαίδευσή του σε πολεμικές τέχνες αποδείχθηκε χρήσιμη: «Τους έχω αντιμετωπίσει δέκα φορές σε πραγματική μάχη, που πρέπει να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς»!

Ναι, μιλάμε για μάχες που περιγράφει ο έγχρωμος στην Ελλάδα. Την Ελλάδα μας...


4 σχόλια :

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ?ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Η ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΗΜΕΝΟΙ ΣΩΣΤΑ?ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ελλάδα ειναι οι Έλληνες και για τους Έλληνες...οι μαύροι αν ειναι να γαμήσουν κάποιον μπορούν κάλλιστα εσένα ή την κόρη σου μπροστά σου μηπως συνειδητοποιήσεις οτι πλέον είμαστε ή εμείς ή αυτοί!!!

      Διαγραφή
  2. Εχετε χασει τον ελεγχο ολοι εκει κατω. Εχει χαθει το μετρο καημενη Ελλαδα. Η ακρα αριστεροι, η ακρα δεξιοι.. Δυστυχως η αναπτυξη που ερχεται οπως ανακοινωσε ο κ. Σαμαρας θα αργησει πολυ να ερθει. Και οχι η οικονομικη αλλα περισοτερο η πολιτιστικη και η αναπτυξη ενος υγιους κρατους το οποιο δεν θα το κυβερνα η διαφθορα και τα ακρα. Μας αναγασαν να φυγουμε απο την πατριδα μας, μας υποχρεωνετε να μην γυρισουμε ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και προφανως το συγκεκριμενο site ειναι δεξιων πεποιθησεων. Καταναλωστε υπευθυνα. Δυστυχως πλεον τα αντικειμενικα site και οι αντικειμενικοι δημοσιογραφοι φθινουν με γοργο ρυθμο. Δυστυχως οι απαιδευτοι ανθρωποι τρωνε σανο αμασητο. Τον πετυχατε τον στοχο σας κυριοι(δεξιοι και αριστεροι). Καταφερατε στη χωρα της δημοκρατιας, της παιδειας, των τεχνων και των γραμματων να δημιουργησετε τετοιο χασμα ωστε να λεμε οτι υπαρχουν απαιδευτοι ανθρωποι χωρις κριση. Που?? Στη χωρα που γεννηθηκε η φιλοσοφια. Που?? Στη χωρα οπου καθε σκεψη περνουσε πολλαπλα επιπεδα αναλυσης. Και παλι συγχαρητηρια. Τα μαντρωσατε, τα ταισατε και τωρα καθ'οδον προς τη σφαγη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Template by Clairvo