Απειλούν με αντάρτικο οι ισλαμιστές στην Ελλάδα: Πρωτοφανής ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδας!

Απειλητική ανακοίνωση με την οποία τους Έλληνες ότι "Θα υπερασπιστούν άφοβα την πίστη τους" εξέδωσε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας μετά από μια επιστολή που έλαβαν και η οποία "μυρίζει από μακριά" ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας.

Η πρωτοφανής ανακοίνωση των ισλαμιστών απειλεί ευθέως την χώρα που τους φιλοξενεί (χωρίς καν να λάβουν υπ'όψιν τους ότι η επιστολή με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής, μάλιστα, είναι κατασκευασμένη) ως να ευρίσκοντο σε καμιά χωρα που έχει εμφύλιο πόλεμο όπως η Συρία και δεν υπάρχουν αρχές για να προστατέψουν τους πολίτες ή τους φιλοξενούμενους αλλοδαπούς...

Ιδού ολόκληρη η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Μουσουλμανικής Ενωσης (που φτάσαμε: Να υπάρχει Μουσουλμανική Ένωση στην Αθήνα και να έχει και Δ.Σ. ...):

«Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του.

Εδώ βάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, βάλλεται το αίσθημα αλληλοσεβασμού και αρμονικής συνύπαρξης, μεταξύ συμπολιτών αλλά η ορθή αντιμετώπιση βρίσκεται στα χέρια της Πολιτείας που καλείται να διασφαλίσει ότι όλοι οι πολίτες της απολαμβάνουν ισονομία και ότι δεν είμαστε έρμαιο σε κάθε ασύμμετρη απειλή».

Μάλιστα... Κινδυνεύουν οι ισλαμιστές της Αθήνας από ... ασύμμετρη απειλή!

Κάποιοι ανεγκέφαλοι πήγαν και έσφαξαν κάποτε ένα γουρούνι στο χώρο που θέλει η τρικομματική κυβέρνηση να ανεγείρει το τζαμί στον Βοτανικό. Αυτό δε νομιμοποιεί την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος να εκδίδει ανακοινώσεις περί ετοιμότητας να υπερασπιστεί άφοβα την πίστη τους αδιαφορώντας για τις ζωές τους". Φαντασθείτε π.χ. στην Τουρκία να εκδίδει μια τέτοια ανακοίνωση π.χ. η Ένωση Χριστιανών...


 Πηγή

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo