Ο Πόλεμος των Καθαρμάτων!

Υποκριτές, φαρισαίοι, νεοταξίτες "Δημοκράτες εναντίον...φασιστών και αποβρασμάτων! Η ελληνική διεφθαρμένη πολιτική ελίτ εναντίον της Χρυσής Αυγής! Ενα ξεκαθάρισμα λογαριασμών για το ποιός θα ελέγξει μια μέρα την Ελλάδα!

Γράφει η Θωμαή Στεφανοπούλου
triklopodia.gr

Τρίτη, 28 Μαΐου 2013. Ο Νίκος Χασαπόπουλος, (σ. ιστ. Ο γνωστός "πατρώνας" των διεφθαρμένων πολιτικών) συντάκτης της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» παρουσίασε στο κτίριο της παλιά Βουλής το βιβλίο του «Η Χρυσή Αυγή, η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια».

Ο συγγραφέας κάνει μια ανάλυση του νεοναζιστικού χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής υπογραμμίζοντας την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου μετώπου που θα διαχειριστεί πολιτικά και με προσοχή το φαινόμενο. Τόνισε επίσης την ανάγκη μηδενικής ανοχής σε κάθε έκνομη συμπεριφορά.

Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν πολιτικά πρόσωπα από όλους τους χώρους όπως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μ. Βορίδης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γ. Πανούσης, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ο Αλ. Αλαβάνος, και οι Απ. Κακλαμάνης, Ι. Tραγάκης, Κ. Μπούρας, Γ. Κουτρουμάνης, Π. Τατσόπουλος Αδωνις Γεωργιάδης, Ν. Κακλαμάνης.

…Και σκέφτεται ο απλός Έλληνας πολίτης :

Πόσο επικίνδυνη τελικά είναι αυτή η Χρυσή Αυγή που για έναν κοινό πόλεμο εναντίον της ενώνονται ο Βορίδης με τον Παπαδημούλη και τον Τατσόπουλο (!!!)και ο Άδωνις με την Κανέλλη και όλο το κακό συναπάντημα του ΠΑΣΟΚ; (!!!)

Πόσο μεγαλύτερο κακό μπορεί να προξενήσει στο αμόλυντο «Δημοκρατικό» πολίτευμα της χώρας μας αυτό το φασιστικό μόρφωμα όπως την αποκαλούν οι αυτοχαρακτηριζόμενοι «Δημοκράτες»;

Γιατί έχουν σκυλιάσει όλοι και με ανελέητη προπαγάνδα προσπαθούν να μας πείσουν για την ανάγκη του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου;

Τι τους φοβίζει τόσο πολύ; Ότι θα τραβήξουν τα πάνδεινα οι ταλαίπωροι αλλοδαποί από την Χρυσή Αυγή ή ότι όλοι εμείς οι αφελείς Έλληνες θα γίνουμε νοσταλγοί του Χίτλερ;

Από τι θέλουν τόσο πολύ να μας προστατέψουν οι αριστεροί και δεξιοί «σωτήρες» μας;

Μήπως…
Έχουν πανικοβληθεί γιατί ξέρουν από κρυφές δημοσκοπήσεις ότι η Χρυσή Αυγή έχει ανεβάσει τόσο πολύ το ποσοστό της που μάλλον βγάζει Δήμαρχο σε νευραλγικές περιοχές της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων;

Μήπως…
Φοβούνται μη γίνει καμιά στραβή και βγει η Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα και μετά δεν ξαναδούν τον ήλιο; (Ίσως να βλέπουν καμιά ακτίνα που θα διαπερνά τα κάγκελα)

Μήπως…
Με πρόσχημα την απειλή της Χρυσής Αυγής, θέλουν δια νόμου να αλυσοδέσουν και να φιμώσουν και να έχουν υπό συνεχή τρομοκράτηση έναν ολόκληρο λαό ;

Μήπως…
Έχουν πάρει εντολές «άνωθεν» (βλέπε Σιωνισμός) για να σταματήσουν κάθε εθνικιστικό κίνημα που απειλεί την παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια της Νέας Τάξης;

Αλήθεια…
Δεν ξέρουν ότι όσο περισσότερο χτυπάς κάτι, τόσο αυτό γιγαντώνεται;
Δεν ξέρουν ότι ο εθνικισμός (που σημαίνει « η άποψη που ενθαρρύνει την έκφραση και την καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης, η αφοσίωση των ατόμων στο έθνος στο οποίο ανήκουν, χωρίς καμιά διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους, εθνισμός, πατριωτισμός».-ΛΕΞΙΚΟ Μανόλη Τριανταφυλλίδη) που τον έχουν καταντήσει βρισιά στις μέρες μας, μετατρέπεται σιγά σιγά σε τσουνάμι σε όλη την Ευρώπη διότι όλοι λαοί αισθάνονται ότι απειλείται η ταυτότητά τους, η πατρίδα τους, ο Θεός τους;

Αυτοί, τα υπαλληλάκια της Νέας Τάξης, αυτοί έχουν αναλάβει τον ρόλο να σπέρνουν το μίσος ανάμεσά μας , να μας διαιρούν για να μας κρατούν καλά χειραγωγούμενους.

Αυτοί, οι Ελληνόφωνες προδότες, οι εκπρόσωποι του «Δημοκρατικού τόξου» θεωρούν την πατρίδα «μαγαζί δικό τους» και το πωλούν όσο όσο σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο.

Αυτοί που σκίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν δίνουν δεκάρα ούτε για τους συμπατριώτες τους ούτε για τους αλλοδαπούς. Θεό έχουν μόνο το χρήμα και σκοπό της ζωής τους τα αξιώματα, και γι αυτά… πουλούν «και την μάνα τους».

Δεν ξέρω αν οι χρυσαυγίτες είναι αληθινοί πατριώτες ή φασίστες, κρυφοναζιστές, κρυφοπαγανιστές ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα το δείξει η ιστορία. (Σημ. Ιστ. Το έχει δείξει προ πολλού, αλλά τέλος πάντων...)

Αυτό που ξέρω είναι ότι ζω σε μια ύπουλη, μασκαρεμένη, φαρισαϊκή, κάλπικη Δημοκρατία. Δεν είναι πολίτευμα αυτό, είναι ένα επικίνδυνο καθεστώς που τα ηνία του κατέχουν μια χούφτα διεφθαρμένοι ολιγάρχες, ταγμένοι να υπηρετήσουν τις διεστραμμένες επιταγές της Νέας Τάξης, χωρίς έλεος, χωρίς δισταγμό, κι ας αφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος.

Όχι δεν με τρομάζουν οι Χρυσαυγίτες, με τρομάζουν οι «Δημοκράτες» –Νεοταξίτες.



0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo