Απίστευτο! Οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν άρση του εμπάργκο όπλων προς τους ...ισλαμιστές-σφαγείς της Συρίας!

Εχουν πέσει και οι τελευταίες μάσκες! Δεν είναι δυνατόν, δε μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά! Οι Ευρωπαίοι - υποτιθέμενοι εχθροί των...ισλαμιστών, αποφάσισαν να ...άρουν το εμπάργκο πώλησης όπλων προς αυτούς που σφάζουν και εκτελούν αδιακρίτως! Η Στοκχόλμη δεν τους φοβίζει; Τι συμφέροντα παίζονται επιτέλους στη χώρα του Ασαντ;

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ε.Ε. αποφάσισαν ξημερώματα σήμερα στις Βρυξέλλες, την άρση του εμπάργκο όπλων προς τους αντάρτες της Συρίας που μάχονται κατά του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, διατηρώντας παράλληλα όλες τις κυρώσεις εναντίον του καθεστώτος του οποίου ηγείται ο Σύρος πρόεδρος.

Ενισχύουν τους αντάρτες ισλαμιστές που σφάζουν ολόκληρα χωριά με γυναικόπαιδα χριστιανών, τρώνε τις καρδιές των Σύρων στρατιωτών και ηγούνται των τρομοκρατικών επιθέσεων σε βάρος Ευρωπαίων πολιτών! 

Απίστευτη απόφαση που αναμένεται να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην Ευρώπη. Ήδη, στη Βρετανία πραγματοποιούνται διαδηλώσεις εναντίον των ισλαμιστών, ενώ στη Στοκχόλμη οργανώθηκαν πολιτοφύλακες για να αντιμετωπίσουν τους μουσουλμάνους μετανάστες που καίνε την πόλη τους.

Την πρωτοβουλία μάλιστα για την άρση του εμπάργκο όπλων προς τους ισλαμιστές-σφαγείς της Συρίας ανέλαβαν η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία. Κι αυτό λίγα 24ωρα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο, όπου ισλαμιστές αποκεφάλισαν Βρετανό στρατιωτικό με μπαλντάδες στη μέση του δρόμου και την απόπειρα δολοφονίας Γάλλου στρατιώτη πάλι από μουσουλμάνους.

«Απόψε, η Ε.Ε. αποφάσισε να τερματίσει το εμπάργκο όπλων προς τη συριακή αντιπολίτευση και να διατηρήσει όλες τις άλλες κυρώσεις κατά του συριακού καθεστώτος», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ουίλιαμ Χέιγκ μετά το τέλος της συνεδρίασης η οποία ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη.

Η απόφαση αυτή έρχεται δε τη στιγμή που απόρρητες εκθέσεις τόσο την CIA όσο και των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας αναφέρουν πώς ο Σύριος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ εμφανίζεται ενισχυμένος και δύσκολα μπορεί να ανατραπεί με μεθόδους σαν και αυτή που επέλεγαν χθες οι Ευρωπαίου υπουργοί Εξωτερικών.

«Αυτό είναι το αποτέλεσμα που ήθελε η Βρετανία. Είναι το σωστό, επειδή στέλνει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα από την Ευρώπη προς το καθεστώς Άσαντ», είπε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών.

Να δούμε τι θα πει όμως όταν οι ισλαμιστές αντάρτες της Συρίας χρησιμοποιήσουν τα βρετανικά όπλα για να κατακρεουργήσουν Βρετανούς πολίτες.

Με λίγα λόγια χθες η Ευρώπη αποφάσισε να εξοπλίσει τους δήμιους της. Τους ισλαμιστές αντάρτες που στη Συρία σφάζουν χριστιανούς, καίνε τη Στοκχόλμη και αποκεφαλίζουν Ευρωπαίους πολίτες. Κι αυτό, όπως φαίνεται είναι μόνο η αρχή…


0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo