Στη φυλακή ο γιός του ΠΑΣΟΚου τέως αντιπροέδρου της Βουλής Γρηγόρη Νιώτη, για ανυποταξία και βανδαλισμούς!

Βλαστάρι ενός ΠΑΟΣΟΚου κι απ τους πιο σκληροπυρινικούς, κατηγορήθηκε για ανυποταξία και βανδαλισμούς, συμμετέχοντας σε αντιεξουσιαστικές ομάδες! Ο λόγος για τον Δημήτρη Νιώτη, γιού του Γρηγόρη Νιώτη, βουλευτή και τέως αντιπροέδρου της Βουλής!συνεχίζε το...θεάρεστο έργο της ...φιλοσοφίας των ΠΑΣΟΚων, μια φιλοσοφία που δεν άφησε τίποτε όρθιο στον τόπο...

Σε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 6.000 ευρώ καταδίκασε για ανυποταξία το στρατοδικείο Ιωαννίνων το γιο του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γρηγόρη Νιώτη, Δημήτρη.

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο νεαρός είχε απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές, όταν το όνομά του ενεπλάκη σε επεισόδια με αντιεξουσιαστές στο Κερατσίνι.

Στα γεγονότα είχαν εμπλακεί και τα δύο παιδιά του πρώην Α' αντιπροέδρου της Βουλής Γρηγόρη Νιώτη, ο γιος του Δημήτρης αλλά και η κόρη του.

Η προσαγωγή των παιδιών του Γρηγόρη Νιώτη, η οποία αργότερα μετετράπη σε σύλληψη, έγινε στο στέκι των αντιεξουσιαστών στο Κερατσίνι «Ρεσάλτο».

Οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν στο σπίτι 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 3 κράνη, 7 κοντάρια, εύφλεκτα υλικά και μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

Καθόλη τη διάρκεια της δίκης, το δικαστικό μέγαρο «πολιορκούσαν» ομάδες.


0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo