Διώξτε επιτέλους αυτή την "πολιτική Πόρνη"!

Ούτε στη Δημοκρατική Αριστερά δε θέλουν πλέον τον αρνητή των εγκλημάτων - προπομπών του ολοκαυτώματος, Mαρία Ρεπούση.

Μέτωπο με όλη την Ελλάδα φαίνεται πως άνοιξε η Μαρία Ρεπούση, η οποία είναι πλέον ανεπιθύμητη και στο ίδιο της το κόμμα.

Αιτία η άποψη της περί μη γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, που προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων αλλά και τριγμούς μέσα στο ίδιο της το κόμμα.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα τηλέφωνα των κεντρικών γραφείων της ΔΗΜΑΡ έσπασαν από ποντιακής καταγωγής ψηφοφόρους του κόμματος, ενώ ακόμα και βουλευτές τάχθηκαν εναντίον της.

Η βουλευτής μάλιστα, Β’ Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ Κατερίνα Μάρκου, χαρακτήρισε αστειότητες τα όσα είπε η κα. Ρεπούση ενώ ένταση επικράτησε και στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος.

Η άλλοτε εμπνεύστρια του "συνωστισμού" της Σμύρνης δέχθηκε τα βέλη σχεδόν όλων, με το Γιάννη Κακουλίδη να κάνει λόγο για ρητορική εκμετάλλευση της Ιστορίας από την εν λόγω βουλευτή, ενώ ο Γιάννης Αμοιρίδης μίλησε για τα οικογενειακά βιώματα του από τη γενοκτονία, ζητώντας να γίνει σεβαστή η θέση του. 

Δεν ήταν πάντως λίγοι εκείνοι που μίλησαν για "αυτογκόλ" της Ρεπούση μιας και ο Φώτης Κουβέλης βρέθηκε ξαφνικά σε αμυνόμενη θέση στο ζήτημα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Η επαίσχυντη πρόκληση της Μαρίας Ρεπούση πάντως, δεν ήταν η πρώτη. Από την εποχή της συγγραφής του νέου βιβλίου της Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού και τον εμετικό "συνωστισμό" της Σμύρνης, μέχρι την αποχώρηση της από την αίθουσα του Κοινοβουλίου την ώρα της τήρησης ενός λεπτού σιγής για τη Γενοκτονία των Ποντίων, η βουλευτής Πειραιά έχει προκαλέσει την οργή των Ελλήνων, με τις αντεθνικές της θέσεις.

Πλέον όμως, είναι τόσο προκλητική η στάση της, που ακόμα και στη Δημοκρατική Αριστερά πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν την απομάκρυνση της. 

Το περιεχόμενο πάντως της επίμαχης επιστολής της θα έπρεπε να την είχε φέρει ήδη αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη βάσει της κείμενης αντιρατσιστικής νομοθεσίας.


5 σχόλια :

  1. ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ,ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το «πολιτική» ,εἶναι περιττό..
    Σκέτο πὀρνη,εἶναι το ορθόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΟ 1821, ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ & ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΤΩΡΑ!!! ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Template by Clairvo