Ο Μαξ Κάϊζερ, το παράξενο ηχητικό μήνυμα και το επερχόμενο Ολοκαύτωμα του Ελληνισμού!

Τι ακριβώς συμβαίνει με το περίεργο ηχητικό μηνυμα που κυκλοφορεί στο Ιντερνετ τις τελευταίες ώρες; Είναι φάρσα ή προειδοποίηση;

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο 11λεπτο ηχητικό μήνυμα,που μιλάει για επερχόμενη επίθεση στη χώρα μας, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ: http://stranger.podcastpeople.com/

Η επίθεση στη χώρα μας δεν θα αφοράι μόνο στην αρπαγή των καταθέσεων σε ανύποπτο χρόνο αλλά θα σημειωθεί γενικό black out στις τηλεπικοινωνίες και στο internet. 

Ο ανώνυμος που μιλάει στο ηχητικό μήνυμα είναι Έλληνας και λέει ότι δεν πρόκειται να πέσει έξω στις προβλέψεις του ούτε ένα στο δισεκατομμύριο. Αλλά και έξω να έπεφτε, όπως λέει, θα έπρεπε όλοι να είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο έκτακτης ανάγκης σαν και αυτή που προβλέπει ότι έρχεται και θα διαρκέσει για 1 μήνα.

Όπως λέει ο άγνωστος, πιθανότερες ημερομηνίες για την επίθεση σε βάρος της χώρας μας είναι οι ημερομηνίες 9-13 Μαϊου ή 20-23 Ιουνίου. Η επίθεση, λέει θα γίνει Παρασκευή ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει ο λαός και να αιφνιδιασεί.

Προβλέπει μεγάλο πανικό, όπως επίσης ότι ο Σαμαράς δεν θα παραμείνει Πρωθυπουργός τη χώρας (θα φύγει με ελικόπτερο; Δεν μας το είπε αυτό) αλλά στη θέση του θα έρθει ένας ή δύο!!!

Συστήνει πάντως στον κόσμο να βρει τρόπο επικοινωνίας με τους δικούς του ανθρώπους διότι επιμένει στο ότι το black out θα δημιουργήσει πανικό. Συστήνει επίσης να εξασφαλίσουν οι Έλληνες τρόπους επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στα χωριά όπως επίσης να προμνθευτούν φαγητό για ένα μήνα.

Καλό θα ήταν να το ακούσετε για την ενημέρωσή σας, μόνο και μόνο για το ενδεχόμενο να υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη χώρα.

Πάντως ο Μαξ Κάϊζερ μιλάει επανειλημμένως για το οικονομικό ολοκαύτωμα της Ελλάδος.

Ας το ξαναθυμηθούμε:

3 σχόλια :

  1. Πάντως ο Stranger έπεσε μέσα για τον σεισμό στο ΙΡΑΝ 100%.. ακόμα και στα ριχτερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως ο Stranger επεσε μεσα 100% για τον σεισμο στο ΙΡΑΝ 100%... Ακόμα και για τα ριχτερ... Γνώστης;;; Τυχερός;;; ''Συνυπεύθυνος'' ;;; Ίδωμεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Template by Clairvo