EKTAKTO! Nα γιατί εκβιάζει το κάθαρμα! Δεν θέλει ο...υπάλληλός του Σαμαράς να πάει στις...ΗΠΑ!

Αντιδρούν στην προσέγγιση ΗΠΑ-Ελλάδας οι Γερμανοί και βάλαν μπροστάρη τον Σόιμπλε για να ...καθαρίσει! Μήνυμα του γερμανού με τον εκβιασμό για τη δόση!
 

Όσοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα μπορεί να στηρίζεται στο Βερολίνο ή να συνυπάρξει σε μία Γερμανική Ευρώπη χωρίς να πληρώσει βαρύ τίμημα, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους, μετά την αιφνίδια παρέμβαση του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών κ.Σόιμπλε, ο οποίος έθεσε θέμα για τη δόση. 
Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι δεν έχουν εκπληρωθεί πέντε από τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης, που όμως συμπεριλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας που πρόκειται να ψηφιστεί την Πέμπτη.

Φυσικά ούτε φόβος υπάρχει να καταψηφιστεί το νομοσχέδιο ούτε ο κ.Σόιμπλε είναι τόσο πολύ ανυπόμονος ώστε να μην μπορεί να περιμένει μέχρι την Πέμπτη, τη στιγμή μάλιστα που η Ελληνική κυβέρνηση έχει περάσει πλήθος νομοθετημάτων και ιδιαίτερα σκληρών μέτρων, συμπεριλαμβανομένων και των απολύσεων.

Η πραγματική αιτία του εκβιασμού του κ.Σόιμπλε είναι η προσέγγιση Ελλάδας-ΗΠΑ που προωθείται από ισχυρούς πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες των δύο χωρών και την οποία δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει ούτε ο Πρωθυπουργός ούτε ο κ.Βενιζέλος που έχουν καταγραφεί στη γερμανική σφαίρα επιρροής.

Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, έστειλε ένα μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση και τους Έλληνες.

Το μήνυμα αυτό λέει σε...απλά Γερμανικά... ''Κρατήστε έξω από το παιχνίδι στην Ελλάδα τους Αμερικανούς γιατί έχω τον τρόπο να σας κάνω τη ζωή δύσκολη''.

Η αίσθηση ότι οι Γερμανοί έχουν ξεφύγει δεν είναι τωρινή.

Έχοντας αποκομίσει τεράστια κέρδη από την κρίση οι Γερμανοί αισθάνονται αρκετά δυνατοί για να τα βάζουν με τις ΗΠΑ και να αντιδρούν στις παραινέσεις των Αμερικανών για να χαλαρώσουν την πολιτική σκληρής λιτότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κα να υιοθετηθούν πολιτικές ανάπτυξης.

Μάλιστα ο Σόιμπλε δεν έχει διστάσει να επιτιμήσει δημόσια τις ΗΠΑ και να τους συστήσει να μην ασχολούνται με το τι κάνει η Γερμανία και η Ευρωπαϊκη Ένωση.

Αυτό που έχει ενοχλήσει τους Γερμανούς είναι και το διαρκώς εντεινόμενο αντιγερμανικό κλίμα στην Ελλάδα.

Ο κ.Σόιμπλε για να μπορέσει να επισκεφθεί την Ελλάδα, χρειάστηκε να εκκενωθεί σχεδόν το κέντρο της Αθήνας, να διακοπεί η κυκλοφορία στην Αττική οδό, να κινητοποιηθούν 10.000 αστυνομικοί και ειδικές δυνάμεις και να απαγορευθούν οι συγκεντρώσεις.

Με διαφορά λίγων 24ώρων ήρθε στην Αθήνα ο Αμερικανός Υπουργός Οικονομικών κ.Λιου χωρίς να γίνει τίποτα από όλα αυτά.Όπως δεν θα χρειαστεί να γίνει και τίποτα αν επισκεφθεί την Ελλάδα ο Υπουργός Εξωτερικών, οποιασδήποτε άλλης χώρας.

Αυτό τα λέει όλα...


Πηγή

3 σχόλια :

  1. α ρε κατι κοπριτο amerikanakia που υπαρχουν... αυτα γιατι τα "ξεχασατε"...?
    http://pirinoslogios.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5488.html?spref=fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και για να μη ξεχνιωμαστε... http://www.madatoforos.com/%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%81-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BB/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και τωρα ΑΥΤΑ τα
    παρασιτικα σκουληκια - Ωχ! σορρυ! - "επενδυτες" θα... ΜΑΣ "ΣΩΣΟΥΝ"
    ?!?!?!?!?!?!?!!

    http://www.periodista.gr/index.php/world/item/1144-πόνταρε-κι-έχασε-ο-κερδοσκόπος-που-χτύπησε-την-ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Template by Clairvo