Το παλαιό, βρόμικο ΠΑ.ΣΟ.Κ. επιστρέφει μέσω...ΣΥ.ΡΙΖ.Α.!

Οι βρώμικοι επιστρέφουν μέσω του...τελικού νικητή ΣΥΡΙΖΑ! Αυτοί που κατάφεραν να φέρουν την Ελλάδα στο πλέον έσχατο σημείο της κατάπτωσης, αυτοί που ασέλγησαν πάνω στην πλέον ιερή Ιδέα, αυτοί που ξεπούλησαν κάθε ιερό και όσιο αυτού του Λαού, έχουν το θράσος να...επιστρέφουν για να τον...σώσουν και πάλι! Εχουν μείνει ανεπάγγελτοι ή στα αζήτητα κι επειδή δεν ξέρουν να κάνουν οτιδήποτε άλλο στη ζωή τους, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ για να συνεχίσουν να επιβιώνουν ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!

Μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, κάποια «πασοκογενή» στελέχη αποφάσισαν να συντονιστούν, προκειμένου να οδεύσουν... οργανωμένα προς την Κουμουνδούρου!

Σε αυτό το πλαίσιο την περασμένη Παρασκευή, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συγκεντρώθηκαν στελέχη που προέρχονται κυρίως από το ΠΑΣΟΚ και συζήτησαν για τη δημιουργία ενός κοινού μετώπου πολιτικών δυνάμεων για την έξοδο από την κρίση.

Θαυμάστε...πολιτικές "στελεχάρες"! Σύμφωνα με το «Έθνος» ήταν εκεί η Λ. Κατσέλη και Γ. Αρσένης (το...ζεύγος των της συμφοράς!), ο Χ. Καστανίδης, ο Δ. Πιπεργιάς (ώ Θεέ μου!!!), ο Χρ. Κοκκινοβασίλης και ο Λ. Μίχος, ο οποίος ήταν και ένα από τα μέλη της πρωτοβουλίας για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Παπαδημούλης, ο Αντ. Κοτσακάς εκ μέρους του ΕΚΜ και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ Π. Κουρουμπλής και Γ. Μιχελογιαννάκης, ενώ κάποια στιγμή εμφανίστηκε και ο Β. Χωραφάς, πάλαι ποτέ συνεργάτης του Α. Τσοχατζόπουλου στο υπουργείο Άμυνας.

Παρόντες επίσης ο Β. Τρεμόπουλος των Οικολόγων αλλά και ο Σ. Μπαγεώργος που έχει αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ.

Οι συμμετέχοντες στην πλειονότητά τους τάχθηκαν υπέρ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ με τη μορφή «δορυφορικής δύναμης».

Ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Β. Οικονόμου, ωστόσο, χάλασε τη συζήτηση, αφού σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί πορεία προς τη δραχμή και την καταστροφή και πρότεινε τη συμπαράταξη με τη ΔΗΜΑΡ για τη δημιουργία του τρίτου πόλου.

Ωστόσο, μόνο ο Χ. Καστανίδης φάνηκε να συμμερίζεται τον προβληματισμό του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ.

Και μετά διερωτώμαι κι εγώ: ΜΗΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ; 

Ερωτώ!!!!


Πηγή

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo