Μετά απο 15 ολόκληρα χρόνια, το ΨΕΜΑ για την Ελλάδα παραμένει! Γιατί;

Πριν απο 15 χρόνια, τα ΝΕΑ δημοσίευσαν μια είδηση που γκρέμισε όλη την απάτη περί της ελληνικής γραφής και γλώσσας!

Η είδηση αυτή είχε να κάνει με το πρώτο γραπτό κείμενο στην ιστορία της Ευρώπης, που είχε βρεθεί στη Καστοριά! 

Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου! (Γιατί άραγε;)

Μετά απο 15 ολόκληρα χρόνια, η ανακάλυψη αυτή παρέμεινε στο σκοτάδι! Ποιοί και γιατί αποσιωπούν ένα απίστευτης ιστορικής σημασίας ντοκουμέντο;

Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της θα ανέτρεπε όλο το ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης.

Θα ανατρέπονταν δηλαδή η θεωρία πως οι Έλληνες έλαβαν και αυτοί, το φως εξ ανατολάς ( από βαβυλώνιους, σουμέριους, φοίνικες κλπ. !!) και θα έπρεπε να καλύψουν το μεγάλο κενό των τεσσάρων χιλιάδων χρόνων, όταν δηλαδή, οι ανατολικοί λαοί εκφράζονταν με ιδεογράμματα, οι Έλληνες έγραφαν με συλλαβές όπως σήμερα. Είναι καταφανές ότι αυτό δηλώνει πρώιμο στάδιο σκέψης και πολιτισμού.

Σύμφωνα με τη σημερινή θεωρία – που διδάσκεται ακόμα στα ελληνικά σχολεία – οι Έλληνες έμαθαν γραφή περί το 800 π.Χ. από τους Φοίνικες.

Εκείνο που δεν μπορούν να μας εξηγήσουν πως είναι δυνατόν η ελληνική γλώσσα να έχει 800.000 λήμματα,πρώτη γλώσσα στον πλανήτη, όταν η αμέσως επόμενη έχει 250.000 λήμματα.

Πως είναι δυνατόν να γράφηκαν τα Ομηρικά έπη περί το 800 π.Χ. την εποχή δηλαδή που ...μάθαιναν να... γράφουν οι Έλληνες; (!!!)

Παρουσιάστηκαν λοιπόν ξαφνικά οι ...αρχαίοι Έλληνες στο ιστορικό προσκήνιο τον 8ο αιώνα π.Χ., με γλώσσα εκατοντάδων χιλιάδων λημμάτων(!!!), που για να δημιουργηθεί απαιτείται γλωσσική προϊστορία τουλάχιστον 10.000 ετών (σύμφωνα με επίσημη αμερικανική γλωσσολογική έκθεση)!

Για να κατανοηθεί καλύτερα το...απίθανον του πράγματος, σκεφτείτε πως η αγγλική γλώσσα π.χ. είναι 1.600 ετών και έχει 48% ελληνικές λέξεις με σύνολο λημμάτων 240.000.

Η γερμανική είναι 1.700 ετών και έχει 250.000 λήμματα με ελληνικές λέξεις 46%.

Η ομηρική γλώσσα τι ηλικία έχει;

Έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες από τους ανατολικούς λαούς και ...ξαφνικά, ως δια μαγείας, έγραψαν τα ομηρικά έπη που έχουν ιστορικό βάθος τριών χιλιάδων ετών;

Τι είναι αυτό που προβληματίζει τους ιστορικούς;

Μήπως γιατί δεν χάθηκαν στη σκόνη της ιστορίας και οι Έλληνες όπως οι Χαναναίοι, οι Σουμέριοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Φοίνικες κλπ.;

Είναι προφανές πως η Νέα Τάξη που επιβλέπει τα παγκόσμια δρώμενα, δεν έχει κανένα συμφέρον να ...ανατραπει ή να ξαναγρφτεί η Ιστορία. 

Οπως είναι και προφανές οτι, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις τόσο για το πλασματικό μας χρέος όσο και για το ποιοί βρίσκοντασν πίσω απο τις συστάσεις των μνημονίων κλπ, υπάρχει ένα σχέδιο καταστροφής και πλήρους ισοπέδωσης της Ελλάδας, σε σημείο κυριολεκτικού αφανισμού της. Κι ένα τέτοιο γεγονός, αυτομάτως θα καθιστούσε αδύνατη την...όποια προσπάθεια επαναπροσδιορισμού της ιστορικής καταβολής των Ελλήνων.

Ο μόνος ίσως δρόμος για την επανάκτηση των Οσίων και των Ιερών μας, είναι η Επανάσταση! Η Επανάσταση των Ελλήνων, που θα φέρει και την τελική Νέμεσι! Για όλους!


Μέρος του κειμένου και φώτος απο το ιστολόγιο Επιστημονικός/

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo