Άγιοι! Μαρτύρησαν για την Χριστιανική πίστη τους και την Ελληνική τους ταυτότητα!

Oι μητροπολίτες που είχαν απαχθεί είναι νεκροί! Τσετσένοι μισθοφόροι φανατικοί ισλαμιστές οι δολοφόνοι τους που διέφυγαν!

Οι δύο μητροπολίτες που είχαν απαχθεί πριν από τρεις μήνες κοντά στα τουρκοσυριακά σύνορα ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος και ο Συρορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Γιοχάνα Ιμπραχίμ είναι νεκροί και δύο από τους δολοφόνους τους είχαν συλληφθεί ύστερα από έλεγχο που διενήργησαν οι τουρκικές αρχές στην οδική αρτηρία που συνδέει την Άγκυρα με το Ικόνιο. Αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι εν συνεχεία!

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η τουρκική εφημερίδα Radikal οι οποία δημοσιεύει και τα ονόματά τους: Πρόκειται για δύο Τσετσένους με ρωσικά διαβατήρια και μία Σύρια, η οποία μάλιστα ήταν ... έγκυος!

Τα ονόματά τους είναι Mogammed A., Ahmad R. και η ...έγκυος Fatim M .

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας μετά την ανάκριση και χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες -παρά το γεγονός ότι είχαν εισέλθει στην Τουρκία παράνομα- τα τρία άτομα επαναπατρίστηκαν "στις χώρες καταγωγής τους" αλλά από ρωσικής πλευράς δεν έχει επιβεβαιωθεί το γεγονός!

Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο αφέθηκαν ελεύθεροι να επιστρέψουν στις χώρες τους τα τρία αυτά άτομα, πάντως σε αυτό αυτοί αναφέρονται ως οι δολοφόνοι των Μητροπολιτών.

Στο τηλεοπτικό κανάλι του Λιβάνου ΟΤV o γνωστός Λιβανέζος δημοσιογράφος και πολιτικός Σαλέμ Ζαχράν, ανέφερε επίσης ότι οι δύο χριστιανοί επίσκοποι είναι νεκροί.

Ο Ζαχράν υποστηρίζει, ότι οι Ρώσοι δέχθηκαν πρόταση, αλλά απέρριψαν χωρίς δεύτερη κουβέντα το ενδεχόμενο απελευθέρωσης φυλακισμένων Τσετσένων τρομοκρατών που ζητούσαν οι Τσετσένοι ισλαμιστές αντάρτες και γι’ αυτό προέβησαν στην εκτέλεσή τους και μάλιστα με βασανιστικό κια φρικτό τρόπο.

Η απαγωγή των δύο Μητροπολιτών είχε γίνει στις 22 Απριλίου και όλες οι πληροφορίες μιλούσαν όλο το ενδιάμεσο διάστημα για εκτέλεσή τους από Τσετσένους αντάρτες οι οποίοι μάχονται στο πλευρό των ισλαμιστών τρομοκρατών..


Πηγή

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo