Οι ΒΡΩΜΙΚΟΙ συστημικοί κλαυθμοί κατά της Χρυσής Αυγής!

Οι σύγχρονοι "Φρανκενστάιν" του συστήματος, που δημιούργησαν το τέρας που τώρα...τρέμουν, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα και βγάζοντας υστερικές κραυγές!

Ποιοι είναι ...απλώς οι καλύτεροι στρατολόγοι της; Μα αυτοί οι ίδιοι που τη δημιούργησαν!

Ήταν άραγε ανάγκη να «σκάσει μύτη» η πληροφορία περί συγκεκριμένης δημοσκόπησης που φέρνει τη Χρυσή Αυγή να κινείται σε ποσοστά πέριξ ακόμα και του 20% και η οποία δημοσκόπηση, λέει, είναι… μυστική και πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Μαξίμου, για να αρχίσουν ξανά να κατακλύζουν τις τηλεοπτικές οθόνες, το διαδίκτυο, τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα τα ...κροκοδείλια δάκρυα των συστημικών κομμάτων, των συστημικών ΜΜΕ, των καθεστωτικών δημοσιογράφων και άλλων θεραπαινίδων του αναξιόπιστου συστήματος;

Σα δε ντρέπεστε ΑΛΗΤΕΣ!

Πρώτα-πρώτα αποτελεί περίπου κοινό μυστικό για τους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους, ότι σχεδόν όλες οι δημοσκοπήσεις δίνουν στο φασιστικό αυτό μόρφωμα ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από αυτά που εν τέλει δημοσιοποιούνται, στα πλαίσια μιας άτυπης συμφωνίας και κάλυψης απ’ τις άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Η αλήθεια πρέπει να λέγεται, όσο πικρή κι αν είναι!

Πιστεύουν, αφελώς, ότι έτσι την πλήττουν τη Χρυσή Αυγή!

Και μείς και πριν από καιρό αλλά και σε ανάλυση πριν από ελάχιστες μέρες, επεσημάναμε τα παρακάτω, αναλύοντας και «διαβάζοντας» τις τελευταίες έρευνες αυτής της πολιτικής σεζόν:

- Η Χρυσή Αυγή σε πολλές περιοχές, ευαίσθητες και πληττόμενες ιδιαίτερα απ’ την κρίση, αλλά και σε εξαιρετικά ευαίσθητες και παραγωγικές ηλικιακές ομάδες είναι δεύτερο κόμμα, πίσω απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ και μπροστά απ’ τη Ν.Δ.!

- Η Χρυσή Αυγή έχει εισροές από ψηφοφόρους του 2012 τόσο της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και – σε σαφώς μικρότερο ποσοστό - του ίδιου του...ΚΚΕ! (Αυτό κι αν είναι απίστευτο!)

Και όλα αυτά τα επισημαίναμε από πληροφορίες από έγκυρους δημοσκόπους και αναλυτές δημοσκοπήσεων, έτσι;

Ίσως κάποιοι να ξύπνησαν αίφνης και να ανακάλυψαν όλα τούτα τα εξαιρετικά επικίνδυνα και μάλιστα ως αποτελέσματα… μυστικών ερευνών (τι μυστικές έρευνες, όταν η πιάτσα βοά ρε παιδιά;) που ανησύχησαν, λέει, το Μαξίμου και τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο και τον Δένδια και έγκριτους συνταγματολόγους και όλοι αυτοί αντάμα αποφάσισαν να πολεμήσουν το φαινόμενο, λέει, ανελέητα!

Μα αυτό ακριβώς είναι το ακόμα πιο ανησυχητικό και επικίνδυνο! Το να πολεμήσουν τη Χρυσή Αυγή όλοι αυτοί οι οποίοι είναι κυρίως οι πολιτικά υπεύθυνοι για το σπάσιμο του αυγού του φιδιού!

Αυτοί όλοι οι οποίοι με τις συμπεριφορές τους, την πολιτική τους πρακτική και έκφραση, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για τη γιγάντωσή του!

Προσθέστε βέβαια σε αυτούς και τους «τσιλιαδόρους» του συστήματος, δηλαδή τα συστημικά ΜΜΕ και τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους, ε;

Κάθε λοιπόν που όλοι αυτοί αναλαμβάνουν εκστρατείες ενάντια στη Χρυσή Αυγή, της δίνουν κι άλλους πόντους!

Γι’ αυτό λέμε πως ανησυχούμε!

Όλοι αυτοί έχουν προσδώσει σε αυτή τη φασιστική οργάνωση την αίγλη του αντισυστημικού. Και αυτό, αυτή η αίσθηση, στους καιρούς που βιώνει ο ελληνικός λαός, αποενοχοποιεί αρκετό κόσμο στο να δηλώνει οπαδός και να ψηφίζει την Χρυσή Αυγή.

Για να πάμε σε ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα: Όλοι αυτοί οι οποίοι απαγόρεψαν τη διανομή τροφίμων απ’ τη Χρυσή Αυγή σε Έλληνες μόνο πολίτες (δήμαρχος Αθήνας, υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ΕΛ.ΑΣ. τη συνδρομή της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΜΜΕ και των άλλων κομμάτων) είναι σίγουροι ότι έτσι την έπληξαν;

Μήπως, λέμε μήπως, έτσι ενίσχυσαν το αντισυστημικό προφίλ της κι έγιναν για άλλη μια φορά οι καλύτεροι… στρατολόγοι της;

Και τώρα, όπως μαθαίνουμε, ξανά όλοι αυτοί ή σχεδόν όλοι απεργάζονται διαδικασίες προκειμένου να θέσουν εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή;

Δηλαδή πάνε να τους ηρωοποιήσουν κιόλας;

Κουκούτσι, δράμι μυαλό δεν τους έχει απομείνει; Μάλλον!

Ακόμα και των «εστέτ» συνταγματολόγων, προεξάρχοντος του άρχοντος Βενιζέλου; (Καλά, ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ!)

Σημείωση Πύρινου Λόγιου: ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ! Πολύ φοβαμαι πως ΑΥΤΉ είναι η μοίρα των δημιουργών - τεράτων: ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ!



0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo