Στις 8 Αυγούστου ποιος θα κυβερνάει την Ελλάδα;

Αρκετός κόσμος εδώ (εκτός 7 ΜΜΕ) σχολιάζει και ανησυχεί για τις εξής πρωτοφανείς ...σουρρεαλιστικές «συμπτώσεις», που δεν έχουν σχολιαστεί από κανένα δημοσιογράφο:

Στις 8 Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη, μεγάλη μέρα για τους πιστούς του Ισλάμ, Σαμαράς, Βενιζέλος (ίσως) και Αβραμόπουλος θα βρίσκονται εκτός χώρας, στην Ουάσιγκτον. (Ο Αβραμόπουλος θα πάει εκεί πρώτος, για να υποδεχθεί τους άλλους δύο, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο. Ο Βενιζέλος δεν ήταν σχεδιασμένο να πάει, αλλά ενδέχεται τελικά να πάει και εκείνος.) Η χώρα θα μείνει τυπικά ακυβέρνητη.

Την ίδια μέρα, και ενώ από τη χώρα θα απουσιάζει η πολιτική ηγεσία (και δη ο εδώ ομόλογός του), ο Αχμέτ Νταβούτογλου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα του λειτουργήσουν έκτακταένα τζαμί «για να προσευχηθεί», χωρίς καν να υπάρχει δημοτική αστυνομία για να εξασφαλιστεί η τάξη. Δεν θα συναντηθεί με κανένα επίσημο εκτός από τον δήμαρχο, και δεν έχει διευκρινιστεί ο ακριβής (πιστευτός) σκοπός του ταξιδιού του.

Την ίδια μέρα, και ενώ από τη χώρα θα απουσιάζει η πολιτική ηγεσία, έχουν παραχωρηθείΟΑΚΑ και ΣΕΦ σε εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους για να προσευχηθούν, πάλι χωρίς να υπάρχει δημοτική αστυνομία, όπως άλλες χρονιές, αφού φρόντισαν να την καταργήσουν λίγο καιρό πριν.

Θα κοιμηθούμε ήσυχοι στις 7 του μηνός, τι λέμε;

Y.Γ. Αργά το βράδυ της Κυριακής έσκασε κι αυτό. Κόπηκε ο Βενιζέλος για ΗΠΑ, που το επιθυμούσε διακαώς, και εισιτήριο πήρε ο Στουρνάρας.


Πηγή

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo