Το είδαμε κι αυτό... Τι λένε οι...αστρολόγοι για τα γενέθλια της...άθλιας Μεταπολίτευσης!

Πολιτικές προβλέψεις για τα γενέθλια της Ελλάδας! Οι αστρολογικές εκτιμήσεις για την Ελλάδα σύμφωνα με το ωροσκόπιο της Μεταπολίτευσης

Ήταν 24η Ιουλίου 1974 και ώρα 4 το πρωί που ήρθε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ιδρύθηκε το Ελληνικό μεταπολιτευτικό κράτος. Ένα κράτος που μέσα σε σχεδόν 40 έτη ζωής πέρασε αλλαγές, πλούτη, ανάπτυξη, δόξα και ένα χρηματιστήριο στις 7000 μονάδες κοντράροντας στα ίσια τον δείκτη DAX του Χρηματιστηρίου της Φρανκφούρτης, μιας Γερμανίας των 80 εκατομμυρίων πολιτών.

Τα πολλά και περίεργα κυβερνητικά «πάνω-κάτω» και τα «λεφτά υπάρχουν» έφεραν τη χώρα στη μέγγενη του ΔΝΤ.

Έφεραν έναν λαό στα συσσίτια, στην εξαθλίωση, στην απόλυτη φτώχεια. Η τρικομματική κυβέρνηση, που στην πορεία έγινε δικομματική λόγω αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ, έριξε τους διακόπτες της ΕΡΤ και έφερε το μαύρο στις οθόνες μας.

Πάντα θεωρούσα και εξακολουθώ να πιστεύω πως η ιστορία κάνει κύκλους. Συχνά αντιπαραβάλλω συμβάντα και γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά το παρελθόν με βάση τη θεωρία των πλανητικών κύκλων.  

Αυτά που συμβαίνουν τώρα στη χώρα μας είναι αντίστοιχα με αυτά προ του πραξικοπήματος της 4ης Αυγούστου 1936 ελέω Ουρανού (στον Κριό όπως και τώρα) όπως και του Πλούτωνα (στον Καρκίνο, στο αντιδιαμετρικό ζώδιο του Αιγόκερω της σημερινής θέσης). Τότε ο Γ. Α Βλάχος ζητούσε μέσα από τις σελίδες της «Καθημερινής» να τεθεί ο Ελ. Βενιζέλος εκτός νόμου. Επίσης, 1/3/1935 βγήκε νόμος κατασχέσεων μέχρι συγγενείας β' βαθμού, αν μετείχε κάποιος σε κίνημα. Τώρα ζητούν εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή, έκλεισαν την ΕΡΤ ενώ οι κατασχέσεις είναι ante portas.

Η δικομματική πλέον κυβέρνηση, κατά τη γνώμη μου, θα πέσει. Θα οδηγηθεί σε εκλογές. Πλέον πέταξε το προσωπείο της καλοσύνης, έβαλε μέτρα και έκανε κινήσεις που ούτε η Χούντα των Συνταγματαρχών δεν τόλμησε.

Έχει να αντιμετωπίσει τον αντιρατσιστικό νόμο, το μεταναστευτικό, τη συνοχή, τη Χρυσή Αυγή που ανεβαίνει στα ποσοστά με γεωμετρική πρόοδο, τον Α. Τσίπρα που είναι ο «εκλεκτός», την ανάπτυξη, τις επενδύεις, το φοροεισπρακτικό μηχανισμό και την ανεργία, ίσως και τον Φ. Κουβέλη.. 

Η κατάργηση των εργατικών δικαιωμάτων και οι μισθοί πείνας κάνουν τους Σπαρτιάτες «είλωτες» να φαντάζουν προνομιούχοι. 

Πολλοί με ρωτάτε είτε με email ή post είτε μέσω facebook για τον Αλέξη Τσίπρα. Με αστρολογικά και μόνο δεδομένα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα είναι ο Σαμαράς της αριστεράς όμως περισσότερα θα πούμε στο άρθρο για τα γενέθλια του στις 28/7.

Από την άλλη, η Χρυσή Αυγή θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο ενώ πολλά θα παιχθούν για το σχηματισμό κυβέρνησης με τους ΑΝ. ΕΛ και τη ΔΗΜΑΡ.

Το ηλιακό έτος 2013 για την Ελλάδα (ισχύει έως 23/7/2014) θα είναι ιδιαίτερα σκληρό, δεδομένου ότι είμαστε σε -5% ύφεση για πολλά έτη κι οι επιπτώσεις της για να δώσω ένα οικονομικό μέγεθος είναι όμοιες (αν όχι χειρότερες) με αυτές της Αμερικής μετά το κράχ του 1929 έως τα τέλη του 1932.

Έτσι οι αστρολογικές ενδείξεις που έχουμε λένε πως από 29/8/2013 το πολιτικό θερμόμετρο θα είναι στα ύψη και αναμένεται ένας χειμώνας με σκληρά και ακραία καιρικά φαινόμενα. Αυτό που με στεναχωρεί είναι πως το κατά φαντασίαν success story θα έχει παιδιά πεινασμένα, σχεδόν αμόρφωτα, άνεργους πολίτες και συνταξιούχους στα όρια της εξαθλίωσης.  

Η περίοδος αυτή έχει 4 εκλείψεις. Η πρώτης στις 18/10/2013 στις 25ο Κριού ενώ η τρίτη στις 15/4/2014 στις 25ο Ζυγού δηλαδή κατά την Uranian τεχνική στο ίδιο σημείο. Η δεύτερη στις 3/11 στην 11η του Σκορπιού ενώ η τέταρτη στις 29/4/2014 στις 8ο του Ταύρου. Αναλυτικά θα τις δούμε σε σχετικά άρθρα, ωστόσο προμηνύουν μεγάλες αλλαγές.

Ας περάσουμε σε μια πρώτη γεύση του πρώτου μέρους των πολιτικών εξελίξεων.

Κατ' αρχήν πολλά πράγματα θα μεταβληθούν, αφού ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί τεράστιες ανατροπές που θα προκαλέσουν παγκόσμιο ενδιαφέρον και αλλαγές οικονομικού status. Ας μην ξεχνάμε πως ο Κρόνος θα βρίσκεται από το Νοέμβριο του 2013 απέναντι από τη μηδενική Κριού που δείχνει απώλειες ιδιοκτησίας, χρεωκοπία.

Το ζήτημα είναι εάν αυτό θα είναι αποκλειστικά για την Ελλάδα ή εάν η Ελλάδα θα υποστεί τις συνέπειες ενός οικονομικού τσουνάμι της Ευρωζώνης, διότι η Ιταλία και η Ισπανία νοσούν βαριά και είναι έτοιμες να σκάσουν.

Το γερμανικό μοντέλο ανάπτυξης που επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση είχε ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να μπει και να χρεωθεί ένα μνημόνιο που μέχρι τώρα της έχει στοιχίσει 500 δισεκατομμύρια ευρώ και 2000000 ανέργους για να καλυφθεί ένα κενό 36 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είναι το απόλυτο οικονομικό έγκλημα.

Ο προοδευμένος Ωροσκόπος μιλά για τεράστιες αλλαγές που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον πολλών και μια ξαφνική παραίτηση ή διαγραφή που θα αλλάξει τις ισορροπίες κι όλα αυτά θα έχουν αντίκτυπο στην οικονομία της χώρα. Παράλληλα, το προοδευμένο Μεσουράνημα μιλά για έναν λαό έτοιμο για μάχη ενώ οι πολιτικοί που συντάσσονται με το λαό θα είναι κι οι εκλεκτοί του. Δείχνει ξεκάθαρα πως ένα άτομο θα αναλάβει ηγετικό ρόλο προκειμένου να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Ο Προοδευμένος Ήλιος δείχνει πως αυτή η χρονιά θα είναι η χρονιά που θα την πατήσουμε ενώ θα υπάρχουν προβλήματα και αντιδράσεις σε σχέση με τη γη, τα εδάφη και την πατρίδα.

Η προοδευμένη Σελήνη μιλά για έναν λαό που τελικώς αποφασίζει σωστά. Διατάγματα θα τον συσπειρώσουν ενώ θα υπάρξουν απώλειες από φωτιές-πυρκαγιές – εκρήξεις.

Ο προοδευμένος Άρης δείχνει την ίδρυση νέας αστυνομικής υπηρεσίας – ομάδα κρούσης.
Συνοψίζοντας έως εδώ μπορούμε να πούμε πως μέσα από δύσκολες καταστάσεις κάτι θα αλλάξει και πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα είναι ούτε ένας άλλος ΓΑΠ ούτε του Σαμαρά ο κλώνος.
Συνεχίζω με τον προοδευμένο Ποσειδώνα που δείχνει πως θα έρθει στην επιφάνεια μια δωροδοκία ή κατάχρηση εξουσίας από τη μεριά της κυβέρνησης. Οι ξένοι θα επιβάλλουν νέους περιορισμούς με αποτέλεσμα να διαλυθεί η δύναμη και η συνεργασία της κυβέρνησης.

Ο προοδευμένος Δίας ως αδερφός του Ποσειδώνα φέρνει ουσιαστικά συζητήσεις και ενδιαφέρον μέσα από προϊόντα που βγαίνουν από τη γη (πχ πετρέλαια, φυσικά αέρια) αλλά και δοκιμασίες και έχθρες για αυτά. Ο προοδευμένος Βουλκάνους μιλά για επαφές με ισχυρά άτομα, επιφυλακή, στα όπλα και κτήρια υπό φρούρηση. Θερμό επεισόδιο σε θαλάσσια περιοχή, συντρίμμια και τρόμος στο Αιγαίο.

Ο προοδευμένος Πλούτωνας, ο πλανήτης της μεταμόρφωσης μα και του συλλογικού ασυνείδητου μιλά για διαταγές και πλήρη κυβερνητική υπακοή. Όμως μια μεγάλη δύναμη (ενδεχομένως πολιτική) θέλει και έρχεται να τα αλλάξει όλα. Σε κυβερνητικό επίπεδο ο Υποθετικός Κρόνος μιλά για συλλήψεις, νέους ξαφνικούς νόμους και άτομα που υποφέρουν από τη συμμετοχή τους στην κυβέρνηση. Δυστυχώς, η κυβέρνηση χάνει το στοίχημα ανάπτυξης και της καταπολέμησης της ανεργίας.

Το προοδευμένο σημείο της Μηδενικής Κριού (η έξωθεν εικόνα) μιλά για σοβαρά θέματα με άτομα που αντιμετωπίζουν ζητήματα υγείας ή νοητικά προβλήματα. Μεγάλες αλλαγές υποδεικνύουν συνεχώς οι αστρολογικές εξισώσεις ενώ συνάμα φαίνεται η κοινωνία να δείχνει ποιος να αναλάβει τον ηγετικό ρόλο.

Ο προοδευμένος Ερμής δείχνει το ενδιαφέρον κάποιων να τοποθετήσουν μηχανές μαζικής παραγωγής. Αυτές κι άλλες συζητήσεις για μια μεγάλη ιδέα τελικά δεν θα μπορέσουν να υλοποιηθούν. Ο «πύρινος» λόγος κάποιων θα ξεσηκώσει το λαό. Ο προοδευμένος Ζευς προοιωνίζει ζητήματα για προϊόντα από το υπέδαφος όμως ο λαός θα νιώθει μόνος και εγκαταλελειμμένος. Ο προοδευμένος Απόλλων (επέκταση) μιλά για διάφορα brand names (φίρμες) που ζητούν ειδικά προνόμια προκειμένου να επενδύσουν.  

Πολλοί θα κερδίσουν χρήματα από αγοραπωλησίες ακινήτων σε τιμές... Βουλγαρίας! Επιπλέον ο Προοδευμένος Άδης προεικονίζει ότι ένα άτομο της κυβέρνησης με πανούργο μυαλό και άθλιο χαρακτήρα θα είναι ο ένοχος μιας αποτυχίας.

Ο προοδευμένος Ουρανός (απότομες αλλαγές) μιλά για ξαφνική διάλυση. Επίσης μιλά για αλλοδαπούς που επιτίθενται σε ντόπιους και προπαγάνδα. Επίσης, αστρολογικές τιμές και επιτυχίες που φέρνουν αναγνώριση. Καλό αυτό γιατί το έχει ανάγκη ο ελληνικός αστρολογικός χώρος.

Ο προοδευμένος Άδμητος δείχνει τραγικές δυσκολίες, έλλειψη αγαθών και πρώτων υλών. Μέσα σε ένα κόμμα (ενδεχομένως μη κυβερνητικό) θα έχουμε μια μορφή ανταρσίας. Ο κόσμος θα υποφέρει όμως η βούληση για αλλαγή θα είναι μεγάλη. Η παρούσα κυβέρνηση δυστυχώς θα είναι η σκληρότερη των τελευταίων ετών.


Πηγή

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo