Οι κρύσταλλοι της Ατλαντίδας!

Οι Άτλαντες χρησιμοποιούσαν τους κρυστάλλους αρκετά εκτεταμένα και τους κακοδιαχειρίστηκαν σε τέτοιο βαθμό που τελικά συνεισφέραν στην καταστροφή η οποία προκάλεσε την κατάπτωση της Ατλαντίδας.

Αυτές οι ενισχυτικές ενέργειες διασπάστηκαν σε μία ευρεία και εκλεπτυσμένη σειρά από χρωματικές και ηχητικές συχνότητες. Οι Άτλαντες χρησιμοποιούσαν αυτό το φάσμα της ενέργειας για έναν ειδικό σκοπό, όπως κάποιος θα χρησιμοποιούσε το πετρέλαιο με όρους τους διάφορους φασματικούς περιορισμούς, για συγκεκριμένους σκοπούς.


Σήμερα, πολλοί από αυτούς τους κρυστάλλους βρίσκονται – συχνά από αυτούς που δουλεύουν με αυτούς την εποχή της Ατλαντίδας. Η συχνότητα μεταξύ του κρυστάλλου και του ανθρώπου που τους ελκύει μεταξύ τους ξανά.

Οι κρύσταλλοι – σπόροι, δεν είναι απλώς στον φυσικό κόσμο, αλλά είναι μέρος από το γενετικό κωδικό μας make up.

Αν και κάποιος μπορεί να βρει έναν κρύσταλλο που να τον βοηθήσει να συνδεθεί με την συχνότητα της ατλαντίδας – αυτό που κάνει είναι το ότι επιτρέπει αυτούς να συνδεθούν με τα δίκτυα που δημιούργησαν το ατλάντειο πρόγραμμα – ή χρησιμοποιώντας τις ενέργειες του κρυστάλλου βασισμένος στο σχήμα και στην ταλαντωτική συχνότητα για να ενεργοποιήσει μία ανάμνηση μέσα του σχετικά με αυτόν τον πολιτισμό. Αυτοί οι κρύσταλλοι μπορούν να βρεθούν παντού στον πλανήτη. Συνήθως καλούν τον άνθρωπο που συνδέεται μαζί τους με την ίδια υπογραφή συχνότητας.

Τριγωνικό πρίσμα 

αυτό είναι ένα συμμετρικό τριγωνικό πρίσμα. συνήθως έχει μήκος δέκα με δεκαπέντε εκατοστά ενό η διάμετρος του κέντρου είναι δυόμισι εκατοστά. περιέχουν μία πολύχρωμη συχνότητα η οποία είναι είτε καθαρή είτε ωχρή του αμέθυστου.

Κωνικό πρίσμα


Αυτός ο κρύσταλλος έχει την μέγιστη διάμετρό του τοποθετημένη κοντά στη βάση. Έχει μήκος δέκα με δεκαπέντε εκατοστά και είναι διάφανος.

Για να λειτουργήσουν σωστά τέτοιοι κρύσταλλοι πρέπει να είναι σε άριστοι κατάσταση. Έχουν έξι πλευρές και έξι όψεις προς τα κάτω και προς τα πάνω.

Οι κρύσταλλοι σπόροι είναι για μετασχηματισμό. Είναι ισχυροί και μεταλλάσσουν υψηλές ενέργειες.

Κρύσταλλος του αστεριού της αγάπης
Υποτίθεται πως μεγάλωναν στην ατλαντίδα όπως μεγαλώνουμε τώρα λουλούδια. μεγαλώναν σε τσαμπιά και δίδονταν σαν δώρα. χρησιμοποιούνταν στην θεραπεία της καρδιάς. ήταν διάφανοι. αν βρίσκονταν ένας τέτοιος κρύσταλλος θα μπορούσε να αφυπνίσει ατλάντειες ενέργειες σε όποιον το χρησιμοποιούσε.

Χρήσεις των κρυστάλλων

1. Ανάπτυξη πραγμάτων
2. Θεραπεία 
3. Αποθήκευση γνώσεων 
4. Επιστήμη 
5. Ανέγερση και σύσταση δομών, όπως σε αλυσίδες, η στην παραγωγή υλικών, ή μετάλλαξη υλικών 
6. Διαλογισμός 
7. Ψυχική ανάπτυξη 
8. Αύξηση πνευματικής χωρητικότητας 
9. Επικοινωνίες 
10. Γεννήτριες ενέργειας 
11. Αποϋλοποίηση 
12. Μεταφορά αντικειμένων 
13. Μαγνητικά δυναμικά πεδία 
14. Ταξίδι με πολύ μεγάλες ταχύτητες


Ενας αριθμός κρυστάλλων ήταν σχηματισμένος σε αντίστροφες πυραμίδες. Είχαν τέσσερις με έξι πλευρές, και ήταν εμπλουτισμένες με διάφορες αποχρώσεις ροζ οι οποίοι δημιουργούσαν μία δέσμη φωτός για χειρουργική με την αλλαγή της μοριακής δομής και για την καταπολέμηση του πόνου, ειδικά σε ευαίσθητα σημεία του εγκεφάλου, των ματιών και των γεννητικών οργάνων.

Χρυσοί ή κίτρινοι κρύσταλλοι χρησιμοποιούνταν για τη θεραπεία συναισθηματικών και πνευματικών προβλημάτων.

Μαύροι κρύσταλλοι, δεν υπάρχουν πλέον, ήταν ισχυροί προστάτες.

Ιδιότητες των κρυστάλλων

Οι κρύσταλλοι είχαν την δυνατότητα μεταφοράς ενέργειας, αποθήκευσης και διατήρησης της ισχύος της, εστίασης και εκπομπής της σε μεγάλες αποστάσεις σε παρεμφερεις δέκτες ως ίσοι ή συγκρίσιμοι με τον πομπό.

Οι ατλάντειοι κρύσταλλοι είχαν φυσικά σχήματα, αλλά η ανάπτυξή τους ήταν επιταχυνόμενη. Μερικοί καθαροί κουάρτζ έχουν κατασκευαστεί με ύψος οκτώ μέτρα και διάμετρο τρεισήμισι, είχαν δώδεκα πλευρές και χρησιμοποιούνταν για αποθήκευση και εκπομπή ενέργειας.

Οι μικροί κρύσταλλοι, ενάμισι με δύο μέτρα ύψος εμπλουτίζονταν με διάφορα χρώματα και είχαν μία ποικιλία πλευρών ενώ χρησιμοποιούνταν για διάφορους σκοπούς.

Για γενική αναζωογόνηση και επιστροφή στη ζωτικότητα, οι αρχαίοι Άτλαντες περιοδικά διαλογίζονταν για δεκαπέντε με είκοσι λεπτά μέσα σε έναν κύκλο έξι, έντεκα, εικοσιδύο ή εικοσιτεσσάρων κρυστάλλων διαφορετικών τύπων, κρατώντας ένα καθαρό κουάρτζ στα χέρια τους το οποίο λειτουργούσε σαν χειριστής και εστιαστής.

Πηγή δύναμης για τους κρυστάλλους

όλοι αυτοί οι διάφοροι κρύσταλλοι λάμβαναν την ενέργεια τους από μία ποικιλία πηγών, συμπεριλαμβανομένου του Ηλίου, του Γήινου ενεργειακού πλέγματος ή ο ένας από τον άλλον. Οι μεγαλύτεροι κρύσταλλοι ονομάζονταν Πύρινοι Κρύσταλλοι, ήταν οι κεντρικοί πομποί και δέκτες, ενώ άλλοι δρούσαν ως δέκτες για μεμονωμένες πόλεις, κτίρια, οχήματα και σπίτια. Σε υψηλότερο πνευματικό επίπεδο, δωμάτια φτιαγμένα από κρυστάλλους ήταν μέρη όπου οι μυημένοι εγκατέλειπαν τα σώματά τους στην Τελική Μετάβαση, συχνά χωρίς ποτέ να γυρίσουν πίσω.

Ατλάντειες πυραμίδες και κρύσταλλοι

Οι άτλαντες μετέφεραν ενέργεια από την μία πυραμίδα στην άλλη. Ανάλογα με την κλίση του Γήινου άξονα, σε συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, μία πυραμίδα θα λειτουργούσε στο να ενισχύει και να εκπέμπει ενέργειες σε άλλες πυραμίδες οι οποίες θα δρούσαν ως δέκτες και θα διένειμαν την ενέργεια όπως χρειαζόταν.

Το αντίθετο θα ήταν αληθές, όταν αυτή η πυραμίδα θα ήταν σε μη εστιάσιμο σημείο προς την αστρική διάταξη οι άλλες θα εξέπεμπαν σε αυτές. προς το τέλος της ύπαρξής των, ωστόσο, οι άτλαντες έγιναν πιο άπληστοι για περισσότερη δύναμη, η λειτουργία του Μεγάλου Κρυστάλλου αποκτήθηκε από άλλους λιγότερο πνευματικούς και οι ενέργειες του Μεγάλου Κρυστάλλου συντονίστηκαν σε υψηλότερες και πιο καταστροφικές συχνότητες.

τελικά ο μεγάλος κρύσταλλος συντονίστηκε τόσο υψηλά που ενεργοποίησε ηφαίστεια και έλιωσε βουνά, προκαλώντας την καταβύθιση της ατλαντίδας και ίσως και την μετατόπιση του άξονα της γης.

H τωρινή Ατλαντίδα από τον Edgar Cayce



Στο σημερινό τρίγωνο των Βερμούδων, στον πυθμένα του ωκεανού, όπου ερείπια της Ατλαντίδας βρίσκονται τώρα, η συσσώρευση των βυθισμένων κατεστραμμένων Πύρινων Κρυστάλλων μπορεί περιστασιακά να ενεργοποιεί αποϋλοποιήσεις από οτιδήποτε στην περιοχή. μία από τις πιο λεπτομερείς περιγραφές της ατλάντειας χρήσης ενός μυστηριώδους οργάνου, ονομαζόμενου Μέγας Κρύσταλλος, δόθηκε από τον Edgar Cayce, ο οποίος την ανέφερε επανειλημμένως. Ο κρύσταλλος, είπε, ήταν τοποθετημένος μέσα σε ένα ειδικό κτίσμα, ελλειψοειδές με έναν τρούλο ο οποίος μπορούσε να μετακινείται, εκτίθοντας τον Κρύσταλλο στο φως του Ηλίου, της Σελήνης και των άστρων την επιθυμητή στιγμή.

Tο εσωτερικό του κτίσματος ήταν διακοσμημένο με μη αγώγιμο μέταλλο ή πέτρα, παρεμφερές με τον ασβέστη ή τον βακελίτη, ένα θερμοστατικό πλαστικό. Ο Κρύσταλλος, ο οποίος καλούνταν από τον Cayce ως Λίθος Τουαόι, ή Πύρινος Λίθος, ήταν τεράστιος σε μέγεθος, κυλινδρικός κατά μήκος και πρισματικός σε σχήμα, κομμένος με έξι πλευρές. Ατοπ, ο κρύσταλλος ήταν ένας κινητός λίθος – κάλυμα, χρησιμοποιούμενος και για να συγκεντρώνει εισερχόμενες ακτίνες ενέργειας και για να κατευθύνει ροές σε διάφορες περιοχές της Ατλάντειας υπαίθρου. Φαίνεται πως ο κρύσταλλος συνέλεγε ηλιακές, σεληνιακές, αστρικές, ατμοσφαιρικές και γήινες ενέργειες όπως και άγνωστες στοιχειώδεις δυνάμεις και τις συγκέντρωνε σε ένα συγκεκριμένο σημείο μεταξύ της κορυφής του κρυστάλλου και του πυθμένα του κρυστάλλου - κάλυμμα.

H ενέργεια χρησιμοποιούνταν για διάφορους σκοπούς. Στην αρχή χρησιμοποιούνταν μόνον σαν πνευματικό εργαλείο από μυημένους που μπορούσαν να διαχειριστούν την μεγάλη ενέργεια. Οι πρώτοι Άτλαντες ήταν ειρηνικοί άνθρωποι.

Όσο ανάπτυσσαν περισσότερο τα φυσικά σώματα, χρησιμοποιούσαν τον κρύσταλλο για την αναζωογόνηση των σωμάτων και μπορούσαν να ζουν εκατοντάδες χρόνια διατηρώντας και μία νεανική εμφάνιση.

Αργότερα ο κρύσταλλος χρησιμοποιήθηκε και για άλλες χρήσεις. Ροές ενέργειας εκπέμπονταν κατά μήκος όλης της έκτασης, όπως τα ραδιοκύματα και ενεργοποιούσαν μηχανές και οχήματα που διέσχιζαν την έκταση, μέσα από τον ουρανό και κάτω από τη θάλασσα με την ταχύτητα του ήχου. Με την χρησιμοποίηση άλλων ροών που πήγαζαν από τον Μεγάλο Κρύσταλλο, οι Άτλαντες ήταν επίσης ικανοί να εκπέμψουν σε μεγάλες αποστάσεις την ανθρώπινη φωνή και εικόνες, όπως η σύγχρονη τηλεόραση. Με τον ίδιο τρόπο, ακόμη και η ζέστη και το φως μπορούσε να κατευθυνθεί σε συγκεκριμένα κτίρια ή ανοιχτά γήπεδα, φωταγωγώντας και θερμαίνοντας με φαινομενικά αόρατο τρόπο.


Πηγή

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo