Τα "συσσίτια του μίσους", η Ζαρούλια, ο Δραγασάκης και ... η κυρά-Κατίνα της γωνίας!

«Μπάχαλο» η Βουλή για τα «συσσίτια του μίσους»! Απειλές Ζαρούλια σε Δένδια και Δραγασάκη με βαρύτατους χαρακτηρισμούς! Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή με αφορμή τα «συσσίτια του μίσους» από τη Χρυσή Αυγή.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας απαγόρευσε τη διανομή τροφίμων μόνον σε Έλληνες στην πλατεία Αττικής, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του εθνικιστικού κόμματος.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε μια πρωτοφανή επίδειξη αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς, επιτέθηκαν με βαρείς χαρακτηρισμούς στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, ενώ κάθε όριο ξεπέρασε η Ελ. Ζαρούλια που στράφηκε προσωπικά κατά της κόρης του αντιπροέδρου της Βουλής Γ. Δραγασάκη.

Αφορμή στάθηκε η επισήμανση του αντιπροέδρου το βράδυ της Τρίτης ότι το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου παραβιάζει το Σύνταγμα, το οποίο δεν κάνει διάκριση ανάμεσα σε Έλληνες και μη.

«Ο κομμουνιστής Δραγασάκης που μας διάβασε χθες το Σύνταγμα, να μας απαντήσει αν βγήκε η κόρη του από τη μπουζού, η πρεζού που είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών και εμπόριο όπλων… Μας είπε παράνομους, δεν έχουμε προσωπικά μαζί του, αλλά να μην μας πουλάει και πνεύμα», είπε και στην επισήμανση του αντιπροέδρου Γ. Καλαντζή ότι είναι και η ίδια μητέρα και αναφέρεται σ’ ένα παιδί, πρόσθεσε προκλητικά πως θα πρέπει να προσέχει τι λέει ο Γ. Δραγασάκης.

Παράλληλα, επιτέθηκε στον Ν. Δένδια για την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, που αδιαφορεί στις περιπτώσεις που πλανόδιοι παράνομα πουλούν τα πάντα και συμπλήρωσε: «κ. Δένδια ελάτε να συλλάβετε εμάς και μαζί με εμάς και τους Έλληνες φορολογούμενους».

Ο Ηλ. Κασιδιάρης σε δηλώσεις του, υποστήριξε ότι κανείς δεν θα εμποδίσει μια νόμιμη πολιτική δραστηριότητα, χαρακτηρίζοντας άθλια την κυβέρνηση.

Έναν όροφο πιο πάνω, στην επιτροπή οικονομικών που επεξεργάζεται τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας ο Ηλ. Παναγιώταρος επιτέθηκε σε δριμύτητα στην κυβέρνηση επειδή απαγόρευσε την διανομή τροφίμων και αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από την συζήτηση.


Πηγή

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo