ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ!

Τις σημειώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην προχθεσινή συνάντησή του με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατάφερε να «διαβάσει» η Εφημερίδα των Συντακτών μεγεθύνοντας μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στη διάρκεια της συνάντησης. 


Αναρτά η Χρυσαλία

Δείτε τι λέει σχετικά με τον Ελληνικό λαό:

«Εσωτερική κοινωνική αναταραχή. (...) Καταφέραμε να την ξεπεράσουμε. Μόλις χθες περάσαμε το (...) νομοσχέδιο από την Βουλή....»

«Προσπάθησαν να βγάλουν τον κόσμο στους δρόμους για τρεις συνεχόμενες ημέρες. Το αποτέλεσμα ήταν σοκαριστικό για αυτούς. Μόνο τρεις χιλιάδες άνθρωποι εμφανίστηκαν στο αποκορύφωμα των διαδηλώσεων. Γιατί; Όχι γιατί οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι. (...) Οι περισσότεροι δεν εμπιστεύονται τους λαϊκιστές και τους εξτρεμιστές. Σταματήσαμε την άνοδό τους στις δημοσκοπήσεις, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ψηφίζει πολύ αντιδημοφιλή μέτρα. Τώρα σέρνονται πίσω μας σε όλες τις δημοσκοπήσεις, παρά τις δυσκολίες. Επιπροσθέτως έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν και εσωτερικά προβλήματα».

Στο ίδιο έγγραφο φαίνεται να είναι γραμμένο και το εξής: «Τσίπρας – Παπούλιας, γερμανικές αποζημιώσεις!». Αυτό ερμηνεύεται από την Εφημερίδα των Συντακτών, ως ότι ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον συνομιλητή του για την συνάντηση που ήταν σε εξέλιξη εκείνη την ώρα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σχόλιον... Ουδέν!

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo