ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η νεοεμφανιζόμενη ομάδα “Greek Hackers” που στοχοποιεί GHS και Έλληνες Anonymous!

Είδηση που κυκλοφόρησε ως αποκλειστκό από τη συντακτική ομάδα του SecNews!
Μια νεοεμφανιζόμενη ομάδα με την επωνυμία “Greek Hackers” έχει κηρύξει τον “διαδικτυακό πόλεμο” σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις που απέστειλαν στην συντακτική ομάδα του SecNews πριν απο λίγο!Γράφει η Χρυσαλία

Ο διαδικτυακός πόλεμος όμως δεν στοχοποιεί όπως έχουμε συνηθίσει Εταιρείες, Οργανισμούς ή Υπουργεία αλλα παραδόξως…. άλλες ομάδες απο hackers (!) Συγκεκριμένα στο μήνυμά τους οι “Greek Hackers” αναφέρουν οτι στοχοποιούν την Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή και τους Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous. Δεν αναφέρουν συγκεκριμένο <…> λόγο για τις ενέργειες τους, αλλά τονίζουν ότι “αυτή την στιγμή έχουμε στην κατοχή μας 514 sites με πρόσβαση διαχειριστή και 65 εξυπηρετητές γνωστής εταιρείας hosting! TA EXOYN ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ  GREEK HACKING SCENE KAI TOYS ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”

Οι άγνωστοι στο μήνυμά τους επιθυμούν να αναφέρουν τα ψευδώνυμά τους και να προειδοποιήσουν για μαζικές αλλοιώσεις τις επομένες ώρες ή ημέρες. Ως συμμετέχοντες της ομάδας φέρονται 6 χρήστες με τα ψευδώνυμα: D33PINJECTOR-SW0RDFISH-GR33KL0V3R-xxxCUTE-ZEUS-Disaster.

Στο μήνυμά τους δεν αποσαφηνίζουν πως επιθυμούν να αρχίσουν πόλεμο ή τι ενέργειες προετοιμάζουν εναντίον των δυο πασίγνωστών & αναγνωρισμένων “οντοτήτων”του hacking και του χακτιβισμού στον Ελλαδικό χώρο (Greek Hacking Scene με ενεργή παρουσία πολλά χρόνια στον χώρο και σημαντικά χτυπήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό και Έλληνες Υποστηρικτές των Anonymous ως κύριοι εκφραστές του χακτιβισμού. Επιπλέον επειδή δεν είναι επιβεβαιωμένο αν οι απειλές είναι ουσιαστικές (δεν μπορέσαμε να το επιβεβαιώσουμε μέχρι στιγμής) ή κάτι άλλο κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο μήνυμα, ενδιαφέρον έχει ποια θα είναι η απάντηση της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής αλλά και των Έλληνων Υποστηρικτών των Anonymous (#OpGreece) σχετικά με τις παραπάνω δηλώσεις.

Το SecNews δεν είναι σε θέση να ελέγξει την σοβαρότητα και την αξιοπιστία της πληροφορίας και την μεταδίδει ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ, μιας και η ομάδα είναι νεοεμφανιζόμενη και δεν έχει δώσει δείγματα γραφής μέχρι αυτή την στιγμή.

[Πρόσθετη ενημέρωση 12/4/213 - 00:04] Σύμφωνα με πληροφορία που δεχτήκαμε μόλις πρίν λίγο απο αναγνώστη της ιστοσελίδας μέσω Facebook οι “Greek Hackers” ήδη προχώρησαν σε αλλοίωση του http://www.hellenicnet.co.uk/ όπου αναφέρουν σαφέστατα τις επιθετικές τους τάσεις εναντίον των GHS και των Ελλήνων Anonymous.

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo