Οχι! Αυτοί ΔΕΝ είναι Ελληνες! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι Ελληνες! Είναι ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

Κτήνη με μορφή ανθρώπου και ταυτότητα που γράφει "Ελλην", πυροβόλησαν εν ψυχρώ 200 εξαθλιωμένους μετανάστες στη Μανωλάδα επειδή...ζήτησαν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους! Οι φράουλες βάφτηκαν με αίμα! 29 οι τραυματίες! Οχι, δεν μπορεί αυτά τα κτήνη να είναι Ελληνες! Δεν μπορεί αυτά τα ελεεινά τομάρια να αποκαλούνται Ελληνες, ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

«Βροχή» πυροβολισμών δέχθηκε χθες το απόγευμα στη Νέα Μανωλάδα ομάδα περίπου 200 εργατών από το Μπαγκλαντές που διεκδικούσαν… τα μεροκάματα έξι μηνών! Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στην εφημερίδα «Πατρίς» τραυματισμένοι εργάτες, η ομάδα των αλλοδαπών είχε κλείσει ραντεβού με τον εργοδότη και τους τέσσερις επιστάτες του, περιμένοντας ότι θα πληρωθούν. Αντί όμως για τα χρήματά τους, που σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες τους αγγίζουν συνολικά το ποσό των 150.000 ευρώ, δέχθηκαν «διαταγές» να επιστρέψουν στις εργασίες τους!

Οι αλλοδαποί εργάτες αντέδρασαν έντονα και δεν δέχθηκαν να επιστρέψουν στις δουλειές όταν ξαφνικά… άρχισε να «βρέχει σκάγια»! Οι αλλοδαποί εργάτες καταγγέλλουν ότι οι τρεις επιστάτες έστρεψαν κατά πάνω τους τα όπλα και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. Πάνω από 30 άτομα έπεσαν τραυματισμένα στο έδαφος ενώ ακολούθησαν σκηνές πανικού!

Τα λεπτά που ακολούθησαν δεν μπορούν να περιγραφούν. Όλα τα ασθενοφόρα του νομού και όχι μόνο, συνολικά 11, άρχισαν να μεταφέρουν τους τραυματίες στο Κέντρο Υγείας Βάρδας με το προσωπικό του να δίνει πραγματικό αγώνα δρόμου για να φροντίσει όλα τα περιστατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κέντρο Υγείας Βάρδας συνολικά διακομίστηκαν 29 αλλοδαποί εργάτες, εκ των οποίων κάποιοι με επιπόλαια τραύματα από σκάγια όπου μετά από λίγα λεπτά έφυγαν.

Συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίο διακομίσθηκαν 9 τραυματίες, εκ των οποίων οι έξι πήραν εξιτήριο. Οι άλλοι τρεις είναι σε ελεγχόμενη κατάσταση, ωστόσο επειδή χτυπήθηκό σκάγια απαιτείται πολύς χρόνος μέχρι αυτά να εντοπιστούν και να αφαιρεθούν.

Στο Νοσοκομείο του Πύργου, διακομίσθηκαν 20 αλλοδαποί εργάτες. Οι τέσσερις νοσηλεύονται ακόμη επίσης σε ελεγχόμενη κατάσταση.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι δεκάδες αλλοδαποί εργάτες αλλά και κάτοικοι της Βάρδας συγκεντρώθηκαν έξω από το Κέντρο Υγείας, μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό το κανονικό… μακελειό!

Επί ποδός οι Αστυνομικές δυνάμεις του νομού!

Ολόκληρη η περιοχή της Βάρδας και της Νέας Μανωλάδας κατακλύστηκε από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ επικεφαλής των ερευνών τέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος ο οποίος βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή. Αργά το βράδυ στη Βάρδα έφτασε μία διμοιρία των ΜΑΤ η οποία στάθμευσε κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια οργανωμένη αντίδραση από πλευράς των αλλοδαπών εργατών.

Νοσηλεύεται ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας

Ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας, στην οποία απασχολούνται οι 200 αλλοδαποί εργάτες, συνελήφθη αλλά αργά το βράδυ αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας, ενώ λίγη ώρα αργότερα, διακομίστηκε προληπτικά, όπου και νοσηλεύεται μέχρι τώρα, στο Νοσοκομείο του Πύργου. Μέχρι αργά το βράδυ οι αστυνομικοί συνέχιζαν τις έρευνές τους για τον εντοπισμό των τριών επιστατών.


0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo