Οδηγούν ο,τι απέμεινε απο τη βιομηχανία μας, στο βάραθρο! Είναι ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

Κάνουν ό,τι θέλουν! Αλλοιώνουν στοιχεία, μπλοκάρουν δάνεια, επεμβαίνουν ακόμη και στις τιμές του...ρεύματος για τις επιχειρήσεις! Σταματήστε τους επιτέλους!

Νέα «γούστα» βγάζουν οι τροϊκανοί ακόμα και στο μέτωπο της ελληνικής βιομηχανίας προσπαθώντας να γονατίσουν με κάθε τρόπο τις ελάχιστες εναπομείναντες εξαγωγικές βιομηχανίες της χώρας μας.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών έχουν τις δικές τους αντιλήψεις. Με τις ανόητες παρεμβάσεις τους ακόμα και στις τιμές του ρεύματος θέτουν εκτός αγοράς όσες ελληνικές βιομηχανίες έχουν απομείνει.

Ο πρωθυπουργός τον περασμένο Φεβρουάριο προσπάθησε να αντιμετωπίσει το καυτό θέμα των ενεργειακών τιμολογίων για τη βιομηχανία.

Μάταια όμως! Η προσπάθειά του βάλτωσε...

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, το επιτελείο των τροϊκανών εμφάνισε ανύπαρκτα στοιχεία που δεν επέτρεπαν την εύρεση κάποιας άλλης λύσης για την ελληνική βιομηχανία και αποδείκνυαν με τον πιο σαφή τρόπο ότι η χρέωση της υψηλής τάσης στην Ελλάδα είναι κατώτερη του μέσου όρου.

Την θέση αυτή γρήγορα υιοθέτησε η κυβέρνηση και φυσικά ο τσάρος της ελληνικής οικονομίας, Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας για τη βιομηχανία είναι ...κάτω από τον μέσο όρο των «27»!

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας (ΕΒΙΚΕΝ) η οποία διέψευσε τα στοιχεία της Eurostat που εμφάνιζε η Τρόικα.

Άραγε πρόκειται για μία απλή επιπολαιότητα εκ μέρους των Τροϊκανών ή μήπως για διακαή πόθο αυτών να βγάλουν από τη μέση όσες ανταγωνιστικές ελληνικές βιομηχανίες έχουν σταθεί μέχρι τώρα όρθιες;

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo