Οταν οι αλήτες της Χρυσής Αυγής, δήλωναν...αριστεροί!!!

«Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι ένα κίνημα της αριστεράς»! Αυτός είναι ο τίτλος μπροσούρας που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1990 η Χρυσή Αυγή.

Οταν ο Μιχαλολιάκος ψάχνονταν μεταξύ Σατανισμού, Εωσφορισμού, Ναζισμού και...αριστερισμού!
Χαρακτηριστικά από τον πρόλογο που έχει υπογραφή «Χρηστός Αλέξανδρου» αναφέρεται:

«Διεκδικούμε τον τίτλο του αριστερού! Και είμαστε αριστεροί γιατί είμαστε εναντία στην κατεστημένη τάξη είτε αυτή εμφανίζεται ως καπιταλισμός, είτε εμφανίζεται ως Μαρξισμός! Είμαστε αριστεροί γιατί είμαστε επαναστάτες!»

Το εξώφυλλο του..."μανιφέστου" των...εθνικο-απατεώνων μισανθρώπων
Η οργάνωση είτε γιατί έψαχνε την πολιτική της ταυτότητα μετά τη μερική ρήξη της με τη ναζιστική ιδεολογία, είτε γιατί ήθελε να αποτινάξει το χαρακτηρισμό «συντηρητικοί» που συνοδεύει όλα τα δεξιά κι ακροδεξιά κόμματα, είτε για να ψαρέψει νεαρά μελή ή συμπαθούντες από τις παρυφές της αριστεράς , εξέδωσε και κυκλοφόρησε την εν λόγω μπροσούρα.

Στο πολίτικο δοκίμιο που είναι μετάφραση του πρωτότυπου κειμένου του θεωρητικού του ναζισμού Povl Rus Knudsen και έχει όλα τα μεταφυσικά κι ανορθολογικά στοιχειά του προναζιστικού γερμανικού ρομαντισμού, όπως «φύση», «φυλή», «λευκή δύναμη» κλπ, γίνεται επαναπροσδιορισμός των ορών αριστερά-δεξιά. Αβαλα μαντάβαλα δηλαδή.

«… με δεδομένη τη σημερινή μορφή του αγώνα θα ήταν μια καλή σκέψη να επανεξετάσουμε το όλο ζήτημα των πολιτών διαχωρισμών και να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα σημεία που αφορούν την έννοια των όρων «αριστερά» και «δεξιά» και την εφαρμογή τους στη σημερινή πολιτική σκηνή»,

Ο αετός του Ναζισμού, πρώτη ...μούρη στο άντρο των αλητών!
Επίσης γίνεται μνεία στην μεθοδικότητα κι οργανωτική αποτελεσματικότητα των κομμουνιστικών κι αριστερών κόμματων:

«Είναι συνηθισμένο να ισχυριζόμαστε ότι οι Μαρξιστικές οργανώσεις αποτελούνται από ανθρώπινα σκουπίδια. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι αλήθεια για τους οπαδούς ορισμένων ομάδων, αλλά ο σκληρός πυρήνας των σοβαρών Μαρξιστικών οργανώσεων, οργανώνεται σε σχήματα που είναι σίγουρο ότι εξασφαλίζουν ποιότητα και αφοσίωση. Τα μέλη πολύ συχνά υποχρεούνται σε συνδρομή και απαιτείται από αυτούς ν’ αφιερώνουν έναν ορισμένο αριθμό βραδιών κάθε εβδομάδα στην ιδεολογική εκπαίδευση και σε πρακτικές δραστηριότητες.»

Μερικές απ τις αρλούμπες των αυτών των σκουπιδιών...
Γενικότερα τονίζεται η ανάγκη για την αποκοπή του εθνικοσοσιαλισμού από τους σκίνχεντς και τους γραφικούς με τα χιτλερικά μουστάκια και ο επαναπροσδιορισμός του στις συνθήκες του σήμερα (δηλαδή τη δεκαετία του 1980, όπως φαίνεται από το κείμενο):

«Η ιδέα πίσω από τον εθνικοσοσιαλισμό υπερβαίνει και το Χίτλερ και τον ίδιο τον εθνικοσοσιαλισμό. Ο Χίτλερ την εφάρμοσε σε παλαιότερο χρόνο και τόπο, εμείς πρέπει να τον εφαρμόσουμε στο δικό μας.»

Ιδιαίτερα τονίζεται ο διαχωρισμός του εθνικοσοσιαλισμού τόσο από το δυτικό καπιταλισμό όσο και από τον ανατολικό κομμουνισμό:

«Το που βρίσκονται οι εθνικοσοσιαλιστές σ αυτό το φάσμα είναι αρκετά καθαρό:
Είμαστε αριστεροί – μην έχετε καμιά αμφιβολία γι αυτό. Εμείς δεν θέλουμε να διατηρήσουμε το σημερινό σύστημα, ούτε ολόκληρο, ούτε μέρος του…
Εμείς οι εθνικοσοσιαλιστές θέλουμε την πλέον ριζική αλλαγή: θέλουμε την πλήρη ανατροπή της παλιάς τάξης!».

Χριστέ μου, φύλαγέ μας απ το απόλυτο Κακό... Τι άλλο να προσθέσω πλέον... Μαίρη Λαγανά

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo