Νέα κόμμα και η...Διαμαντοπούλου!!! Μή χειρότερα Θεέ μου...

Την αποχώρηση της από το ΠΑΣΟΚ και την πρόθεση της να ιδρύσει νέο κόμμα μαζί με άλλους ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξη της στην ΝΕΤ και στον Μανώλη Κοττάκη η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, όπως μεταδίδει το iefimerida.gr

Ούτε την...Αννούλα πλέον, εκφράζει αυτό το...ΠΑΣΟΚ! Γιά σκέψου...

«Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει πια» τονίζει εγείροντας θέμα «ηθικής αξιοπιστίας» ενώ αποκαλύπτει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες με την συμμετοχή και της ιδίας για την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού ο οποίος θα υπερασπίζεται την επιχειρηματικότητα, την αξιοκρατία και την στελέχωση του δημοσίου από αρίστους.

Η κυρία Διαμαντοπούλου ζητά την αποχώρηση της τρόικας από την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο και την υποκατάσταση της στον έλεγχο του μνημονίου από το κοινοβούλιο οι επιτροπές του οποίου θα ελέγχουν σε μηνιαία βάση τους Υπουργούς. «Τρόικα τέλος» λέει χαρακτηριστικά.

Προτείνει επίσης την υποτίμηση του ευρώ! (Όχι, μη γελάτε, σοβαρά το είπε!)

Τέλος σε ότι αφορά το παρελθόν κάνει την αυτοκριτική της, παραδέχεται ότι «κούνησα το δάκτυλο στην κοινωνία» και ότι τώρα «έχω ανάγκη την ταπείνωση».


3 σχόλια :

  1. η πλέον αναξιόπιστη θα ιδρύσει τώρα και κόμμα τρομάρα της, το καλύτερο που εχει να κανει ειναι να αποσυρθει οπως ο Λαλιώτης ,,,, πριν μας καταστρεψει με τις ανοητες πολιτικες της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έ ρε τζάμπο που της χρειάζεται!!! η Αρχιμασόνα τι άλλο κακό θέλει να κάνει στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nα παει να ιδρυσει κομμα στο Ισραηλ και να τους τακτοποιησει την παιδεια και να τους βελτιωσει την γλωσσα(αφου ειναι πιο δυσκολη απο τη δικια μας)!!! Το ακρον αωτον του θρασους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Template by Clairvo