Στη Βουλιαγμένη χαράσσεται το μέλλον της ...Ελλάδας;

Οι τρεις οικονομικοί παράγοντες της χώρας συναντήθηκαν κάτω από συνθήκες αυξημένης επιτήρησης και ασφάλειας σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης την περασμένη Τετάρτη

Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, ένας «στόλος» πολυτελών αυτοκινήτων, συνοδευόμενα από μια «στρατιά» ανδρών ασφαλείας, κατέφθασαν στο γνωστό εστιατόριο «ΙΘΑΚΗ», στη Βουλιαγμένη.
Στα αυτοκίνητα επέβαιναν τρεις ισχυροί άνδρες της οικονομικής ζωής της χώρας. Ήταν ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης, ο κ. Δημήτρης Κοπελούζος και ο κ. Γιώργος Μπόμπολας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρκαδόροι, το προσωπικό αλλά και οι λίγοι πελάτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή εκεί, παρακολούθησαν έκπληκτοι τη μαζική άφιξη των επιχειρηματιών. Η περιοχή -εκτός και εντός του εστιατόριου- ήταν σχεδόν αποκλεισμένη!

Ένας ψηλός γεροδεμένος άνδρας, με αστραπιαίες κινήσεις, κατέβηκε από ένα μαύρο συνοδευτικό Jeep και έτρεξε να ανοίξει την πόρτα του οδηγού της λιμουζίνας που έφτασε πρώτη.

Τα βλέμματα όλων στράφηκαν στον οδηγό του πολυτελούς αυτοκίνητου, τον εφοπλιστή κ. Δ. Μελισσανίδη ο οποίος, τις περισσότερες φορές, προτιμά να οδηγεί ο ίδιος το αυτοκίνητό του, παρά να χρησιμοποιεί τον οδηγό του. Αμέσως μετά ακολούθησε ο κ. Δ. Κοπελούζος, ενώ από την τρίτη λιμουζίνα ξεπρόβαλε ο μεγαλοεκδότης κ. Γ. Μπόμπολας.

Μακρυά από τους αδιάκριτους

Οι τρεις ισχυροί άνδρες εισερχόμενοι στο εστιατόριο, ζήτησαν από τον υπεύθυνο να καθίσουν κάπου απομονωμένα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το επίκεντρο της συζήτησης ήταν βέβαια ο ΟΠΑΠ και η στρατηγική του ανάπτυξη, καθώς το 33% του Οργανισμού ανήκει πλέον στα συμφέροντα του Δ. Μελισσανίδη.

Συζητήθηκαν κι άλλα ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν στην ενέργεια, στις έρευνες για υδρογονάνθρακες, τις κατασκευές και τα ΜΜΕ αλλά δεν είναι -προς το παρόν- ζητήματα που θα μας απασχολήσουν. Από τη συζήτηση δεν έλειψαν και οι αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα (ειδικά υπουργούς), στις εξελίξεις αλλά και στην εικόνα της κυβέρνησης…


0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo