Οι Νεοταξίτες εγκληματίες τα κατάφεραν! Η Αυστραλία μισό βημα πριν την μεγάλη Υφεση!

Πριν απο λίγο, το έγκυρο ραδιόφωνο της Μελβούρνης 3AW Radio, μετέδωσε την είδηση - σοκ για όλους τους Αυστραλούς: Η αυτοκινητοβιομηχανία Ford Australia, κλείνει!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Είναι απίστευτο! Είναι δύσκολο πραγματικά να το πιστέψει κανείς... Μετά απο 60 χρόνια διαρκούς λειτουργίας, μετά απο χιλιάδες μοντέλα αυτοκινήτων που όργωναν την αυστραλιανή ήπειρο, η Ford Australia, η αυτοκινητοβιομηχανία που ανέβασε το ΑΕΠ της Αυστραλίας στα ύψη, μετά τον Νοέμβριο του 2016, θα πάψει να υπάρχει...

O έγκριτος δημοσιογράφος του σταθμού Νήλ Μίτσελ, στις 8.30 το πρωί, έδωσε την φοβερή αυτή είδηση, καλώντας παράλληλα και τον λαό της Βικτώρια σε επαγρύπνηση. Ο Μίτσελ, σε δραματικούς τόνους, στηλίτευσε για άλλη μια φορά την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των "Εργατικών" (Labor party), η οποία με επικεφαλής την Τζούλια Γκίλλαρντ, πήγε με μαθηματική ακρίβεια την Αυστραλία κυριολεκτικά μισό βήμα πριν τον γκρεμό.

Οσον αφορά τα της είδησης, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αυστραλο-ιταλός Ρόμπερτ Γκρατσιάνο, επιβεβαίωσε το γεγονός οτι 2.500 εργατουπάλληλοι θα πρέπει να φύγουν, όταν η εταιρεία κλείσει τις εργασίες κατασκευής των προιόντων της, τον Οκτώβριο του 2016. Ο κ. Γκρατσιάνο είπε ότι η εταιρεία είχε υποστεί σωρευτικές απώλειες 600 εκατ. δολαρίων για τα τελευταία πέντε χρόνια. Είπε επίσης ότι η εταιρεία μόνο το οικονομικό έτος 2012 εμφάνισε ζημίες 141 εκατ. δολαρίων! Επομένως, για να εξακολουθεί να επιβιώνει, έστω και σε μερική επεξεργασία υλικών και μέρη αυτοκινήτων, θα είναι υποχρεωμένη να κλείσει 2 μεγάλα εργοστασιακά σάιτς που βρίσκονται στη Βικτώρια και πιο συγκεκριμένα στο Μπρόντμέντοους της Μελβούρνης και στο Τζιλόγκ. Αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι η συνολική απόλυση τουλάχιστον 2.500 εργατουπαλλήλων, εκ των οποίων οι 1.200 μόνο βρίσκονται στο Τζιλόγκ, στη δεύτερη μεγάλη πόλη της Βικτώρια, βυθίζοντας τη πόλη αυτή για τα καλά στην ανεργία.

Το εργοστάσιο της Ford στο Τζιλόγκ
"Η μεταποίηση πλέον δεν είναι βιώσιμη στην Αυστραλία για τη Ford σε μακροπρόθεσμη βάση», είπε ο κ. Γκρατσιάνο, ωστόσο διευκρίνισε οτι «η δέσμευσή μας στην Αυστραλία παραμένει ισχυρή». Ο Γρατσιάνο επίσης, τόνισε πως "ακόμη και μετά τον Οκτώβριο του 2016 όταν και η μητρική εταιρία αποχωρήσει, 1.500 εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να εργάζονται για την εταιρεία όσον αφορά τους τομείς της επεξεργασίας υλικού και μεταποιησης αμαξωμάτων".

Ολα όμως αυτά τα...καθησυχαστικά είναι λόγια του αέρα και φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Το μεγάλο έγκλημα ολοκληρώθηκε και έτσι, η κυρία Γκίλλαρντ, η οποία και αναμένεται να συντριβεί στις ερχόμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου, θα αποχωρήσει με...ήσυχη τη συνείδησή της, οτι επετέλεσε το ...θεάρεστο έργο για το οποίο και επελέγη.

H Τζούλια Γκίλλαρντ
Παλαιότερα, σε ένα άλλο μου άρθρο με τίτλο: "Το πραξικόπημα της Αυστραλίας και Ατζέντα 21", είχα γράψει για όλα όσα αφορούσαν την εκγληματική ενέργεια της Γκίλλαρντ να ανατρέψει, χωρίς λόγο και αιτία, τον προκάτοχό της στο κόμμα και την κυβέρνηση, Κέβιν Ράντ, επισημαίνοντας πως όλο αυτό το σκηνικό, δεν στήθηκε τυχαία. Δικαιώθηκα πλήρως στις προβλέψεις μου.

Η κυρία Γκίλλαρντ, κατόρθωσε αυτό που...φαινόταν παντελώς ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ, μέσα στα τέσσερα χρόνια της πρωθυπουργίας της, υποστηριζόμενη απο το ...κόμμα των "Πρασίνων" (Οικολόγων). Να καταστρέψει ΜΕΘΟΔΙΚΑ και με στημένες μικρές κρίσεις, την πιο ισχυρή οικονομία του πλανήτη. Οταν είχε αποχωρήσει απο την πρωθυπουργία ο τότε επικεφαλής του κόμματος των Συντηρητικών, Τζών Χάουαρντ, στις αρχές του 2007, είχε παραδώσει στον επερχόμενο νεοεκλεγέντα πρωθυπουργό Κέβιν Ραντ, μια πανίσχυρη οικονομία, με πλεόνασμα 6%(!!!) του ΑΕΠ που ανερχόταν στα 125 δις δολλάρια και ανάπτυξη ...7,5% ετησίως! 

Aυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στη Νέα Ταξη Πραγμάτων των Αμερικανο-εβραίων, οι οποίοι και είχαν έτοιμα τα σχέδιά τους γι αυτή την ...προκλητικά πανίσχυρη οικονομία. Κι έτσι, αφού τελικά δεν τα κατάφεραν να προκαλέσουν αποφασιστικό πλήγμα στην οικονομία των Αυστραλών κατα τη διάρκεια της μεγάλης κρίσης του 2007, μιας και ο Ραντ είχε τον απόλυτο έλεγχο και με αστραπιαίες κινήσεις είχε σώσει τη χώρα απ τον γκρεμό, έβαλαν αυτή την - κυριολεκτικά - ΤΣΟΥΛΑ της διεθνούς πολιτικής σκηνής, να κάνει αυτό που φαινόταν σχεδόν αδύνατο: ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ τον νόμιμα εκλεγέντα Ράντ με το...ηλίθιο αιτιολογικό του άμεσου οικονομικού κινδύνου για τη χώρα, επειδή ο Ράντ...ήθελε να φορολογήσει επαρκώς (μεχρί και σήμερα τα κέρδη αυτά υπο-φορολογούνται) τα αμύθητα κέρδη των ορυχείων, δημιουργώντας έτσι φορο-ελαφρύνσεις για τα ασθενέστερα στρώματα της αυστραλιανής κοινωνίας.

Ασφαλώς και δεν υπήρχε κανένας τέτοιος κίνδυνος. Κι όμως, η Γκίλλαρντ, τόσο με τη βοήθεια και τη στήριξη των μεγαλοτραπεζιτών, όσο και τη βοήθεια των ...προδοτών βουλευτών του Εργατικού κόμματος, τον ανέτρεψαν μέσα σε μια νύχτα, καταθέτωντας πρόταση μομφής εναντίον του ίδιου του πρωθυπουργού τους! Πράγμα εντελώς πρωτόγνωρο στα παγκόσμια χρονικά, για μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, όπως είναι η Αυστραλία.

Για τα δεδομένα της Αυστραλίας, μια τέτοια ...πολιτική σαλτιμπάγκος, με τον νόμιμο πολιτικό δρόμο, αποκλείεται να είχε πάρει την εξουσία καθ ουδένα τρόπο. Μόνο ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ θα μπορούσε. Και τα κατάφερε, καταφέροντας καίριο πλήγμα στην καρδιά του αυστραλιανού Εθνους.

Απο τότε και μέχρι σήμερα, η Γκίλλαρντ δεν έκανε τίποτε άλλο παρα να επιδεινώνει την κατάσταση της αυστραλιανής οικονομίας. Για να μπορέσει να γίνει "αρεστή" στην κοινωνία, προχώρησε σε αφειδώς σκανδαλώδεις κοινωνικές παροχές, σε ...κατασκευές και χρηματοδοτήσεις έργων που δεν είχαν όχι μόνο νόημα, αλλά αποδείχτηκαν και μή βιώσιμες(!), όπως οι κατασκευές για την αποθήκευση υδάτων που κόστισαν 6 δις στους φορολογούμενους. Ανοιξε μαζικά τα σύνορα και εισήλθε στη χώρα, ό,τι πιο άχρηστο και ελλεινό μπορούσε να εισαχθεί σε ανθρώπινο δυναμικό, απο χώρες της Εγγύς και Απω Ανατολής (Ινδία, Πακιστάν, Ιραν, Ιράκ, Βιετνάμ, Μαλαισία, Φιλιππίνες, κλπ), μουσουλμανικής καταγωγής κυρίως, με αποτέλεσμα την εκτόξευση των κοινωνικών παροχών μέσω του Cenrelink (ο κοινωνικός φορέας της Αυστραλίας, κάτι σαν τον αντίστοιχο ελληνικό ΟΑΕΔ) επειδή αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν ΚΑΝΕΝΑ προσόν για να εργαστούν και να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της Αυστραλίας κι έτσι, χρηματοδοτούνταν για να...ζήσουν, εκμεταλλευόμενοι τις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου, αλλά παράλληλα δεν μπορούσαν και να ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ομαλά στην αυστραλιανή κοινωνία, λόγω θρησκείας και ανατολιτικης κουλτούρας. Παράλληλα όμως, η πλειοψηφία των ανθρωπων αυτών, δούλευαν μέ μαύρη εργασία, είτε αυτοαπασχολούμενοι είτε ως ...αδήλωτοι ή ανασφάλιστοι εργάτες, με αποτέλεσμα και να καρπούνται τα παχυλά επιδόματα ΚΑΙ να φοροδιαφεύγουν αισχρά και να...διοχετεύουν το αυστραλιανό χρήμα προς τις πατρίδες τους.

Τζ. Γκίλλαρντ και ΓΑΠ... Βίοι Παράλληλοι!

Παράλληλα, η Γκίλλαρντ ετοίμαζε και το τελειωτικό χτύπημα στην οικονομία της Αυστραλίας, εφαρμόζοντας πρώτη απ όλα τα κράτη στονν κόσμο, τον επαίσχυντο Φόρο του ανθρακα, τον επιλεγόμενο Carbon Tax, εναν φόρο που δεν εφαρμόστηκε τελικά πουθενά αλλού, επειδή ήταν προφανές οτι θα σκότωνε κάθε υγιή οικονομία στον πλανήτη. Σημειωτέον, η Γκίλλαρντ αρνούνταν πεισματικά οτι είχε τέτοια πρόθεση και...διέψευδε μετά βδελιγμίας οτι υπήρχε τέτοια περίπτωση.

Αν αυτό σας...θυμίζει τον ...Γιωργάκη ή ΓΑΠ σχετικά με τις προθέσεις του για ΔΝΤ και μνημόνια, είστε...αστέρια! Διότι δεν είναι μόνο ...ταυτόσημες οι δύο αυτές πολιτικές φιγούρες, είναι και...ομοιδεάτες κατ' απόλυτο τρόπο!

Το αποτέλεσμα ήταν η ιλιγγιώδης αύξηση του κόστους παραγωγής προιόντων, οι αθρόες απολύσεις εργατών και υπαλλήλων απο τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου οι οποίες και χτυπήθηκαν πρώτες απο το μέτρο αυτό και φυσικά, η μείωση εσόδων και η φοροδοτική ικανότητα των επιχειρήσεων.

Τα πράγματα λοιπόν στην πιο ισχυρή (ακόμα) οικονομία του πλανήτη, πήγαιναν απ το κακό στο χειρότερο, με τον κόσμο να διαμαρτύρεται σφόδρα, την Βουλή των Πολιτών να καταθέτει τη μία μομφή πίσω απο την άλλη εναντίον της και κανείς πια να μην μπορεί να προβλέψει ποιά θα ήταν η κατάληξη αυτής της αλλοπρόσαλλης πολιτικής. Παράλληλα, η Γκίλλαρντ, αντί να ...έδινε εντολή στους θησαυροφύλακες να κόψουν χρήμα (εφ' όσον τα αποθέματα χρυσού και φυσικών πόρων της χώρας επαρκούν για κάθε είδους τέτοια κίνηση) και να ενισχύσουν έτσι με τονωτικές ενέσεις την οικονομία, προτιμά την ...εσωτερική υποτίμηση, κρατώντας στα ύψη το δολλάριο Αυστραλίας, για να μη δώσει....αφορμές στις διεθνείς αγορές, εμποδίζοντας και με αυτόν τον τρόπο την οποιαδήποτε ελπίδα ανάκαμψης της οικονομίας! Δηλαδή, έκανε Ο,ΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ απ το χέρι της για να...βυθίσει τη χώρα στην Υφεση!

Ο εφιάλτης και το τέλος!

Και φτάνουμε στο σήμερα, στο σημερινό εφιαλτικό πρωινό της 23ης Μαίου 2013, σχεδόν τέσσερις μήνες πριν τη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση, η Ford, η κορωνίδα της αυστραλέζικης βαριάς βιομηχανίας, να δηλώνει κλείσιμο των παραγωγικών μονάδων της, μη αντέχοντας πλέον το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής των προιόντων της...

Η Νέα Ταξη Πραγμάτων, δια της Γκίλλαρντ, νίκησε τελικά αυτόν τον οικονομικό γίγαντα, με τους ..."εσωτερικούς" πράκτορες της. Η επόμενη μέρα για την Αυστραλία, δεν θα είναι πλέον η ίδια με τις προηγούμενες. Η οικονομία της καταρρέει μέρα με τη μέρα, η ανεργία αναμένεται φέτος να κλείσει σε πρωτόγνωρα για τη χώρα επίπεδα - κοντά στο 6,4% - με τάσεις αυξητικές και με την εφιαλτική πρόβλεψη για κλείσιμο - λόγω της Ford - πολλών παρεμφερών επιχειρήσεων.

Το μέλλον προμηνύεται αρκετά σκοτεινό και δυσοίωνο. Είναι βέβαιο πλέον οτι οδηγούμαστε με ακρίβεια προς το τελικό, επαίσχυντο σχέδιο των μεγάλων και ισχυρών της Νέας Ταξης Πραγμάτων, της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, της Τριμερούς Επιτροπής και της FEMA: Τελική Παγκόσμια τρομακτική Υφεση, καταστροφή και υποδούλωση όλων των κρατών, νέο Παγκόσμιο Νόμισμα και τελικά...Παγκόσμια Διακυβέρνηση, Οικονομική Δικτατορία δηλαδή και έλεγχος του παγκόσμιου πληθυσμού.

Το Κόκκινο χαλί για τον Αντίχριστο έχει ήδη στρωθεί. Δεν μένει παρα να τον δούμε να ξεπροβάλλει μέσα απ τη θολούρα της παγκόσμιας αναταραχής που θα προκαλέσει.



0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo