Το τόξο και το μπάχαλο…

Tο τι γέλιο μου φέρνει αυτό το “συνταγματικό’ ή “δημοκρατικό τόξο” δε λέγεται. Τι μπαρούφα είναι πάλι αυτή που ξεφούρνισε η τρόικα Τσίπρας, Βενιζέλος και Κουβέλης; Τι θα πει “δημοκρατικό τόξο” το αφήνουν ανερμήνευτο κι από κει και πέρα ο καθένας ας καταλάβει ότι θέλει. εδώ



Γράφει: ο Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος-Συγγραφέας

Μήπως, ότι μόνο αυτοί πουλάνε γνήσια δημοκρατία στα μαγαζιά τους; Αυτοί όμως θεωρούν δημοκράτες μόνον όσους συμφωνούν μαζί τους. Έκαναν τα πάντα για να παρασύρουν και να φέρουν το λαό στο δικό τους μαγαζί, αδιαφορώντας για το διχασμό που θα έφερναν με τα συνθήματά τους.

 Μη ξεχνάτε τα συνθήματα μνήμης και μίσους όπως το “ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά” και το παραπλανητικό “εμείς στην κυβέρνηση κι ο λαός στην εξουσία.” Μοίρασαν απλόχερα υποσχέσεις και θέσεις μεταξύ τους, ανέλαβαν την κυβέρνηση, διόρισαν δικούς τους ανθρώπους για να αρπάξουν την ψήφο τους, γίνανε όλοι τους πλούσιοι και τώρα που ήρθε ο λογαριασμός τραβάμε όλοι τα μαλλιά μας. Αυτό λοιπόν είναι το “δημοκρατικό τόξο” !

Είναι αυτό που ο ρατσιστής Βενιζέλος σε μια βραδιά κατάκλεψε τις καταθέσεις των Ελλήνων μικροομολογιούχων, μπέρδεψε ηθελημένα τους τραπεζικούς λογαριασμούς με αριθμούς τηλεφώνων και τώρα ο υποκριτής νοιάζεται δήθεν για την Ελλάδα και για τους Έλληνες μπας και γίνουν ρατσιστές.

Σήμερα τη δημοκρατία την έχουν κάνει τραβεστί ή doublefas αναλόγως των συμφερόντων τους, σαν την χλαπάτσα που αλλάζει σχήματα. Μια παροιμία λέει πως “τα παθήματα γίνονται μαθήματα” αλλά για δαύτους πέρα βρέχει. Δε βλέπουν το τι γίνεται σ’ ολόκληρο τον κόσμο με το ισλαμικό λεφούσι που έχει μετακινηθεί από την Ασία και την Αφρική στην Ευρώπη και την Αμερική;

Δεν παίρνουν χαμπάρι πόσοι αθώοι άνθρωποι χάνουν κάθε λίγο και λιγάκι τη ζωή τους, όπως πρόσφατα στο Λονδίνο που αποκεφάλισαν τον στρατιώτη, κάτι ανάλογο χτές στο Παρίσι, πριν από λίγο καιρό στην Ουάσιγκτον, πριν μερικά χρόνια στη Ν. Υόρκη με τους δίδυμους πύργους και πέρσι με το σκισμένο κοράνι που κάηκε η Αθήνα και τα περισσότερα κλοπιμαία βρεθήκανε να πουλιούνται στα Τίρανα;

Πριν ένα χρόνο για μια κάμερα έχασε ένας Έλληνας τη ζωή του, η κοπελίτσα στη Πάρο και χτές στην Κέρκυρα, τι φταίγανε για τη δική σας αμετροέπεια και λατρεία με τους μετανάστες; Εκτός από τα πάρα πάνω κουβαλάνε και ένα σωρό ασθένειες που είχαν εξαλειφθεί εδώ και πολλά χρόνια από την Ελλάδα. Ο κλάδος υγείας έχει βουλιάξει από το μεγάλο φαγοπότι των γιατρών και των προμηθευτών, αλλά και από τη δωρεάν περίθαλψη που προσφέρει σε άγνωστο αριθμό λαθρομεταναστών. Είναι κι αυτοί άνθρωποι μεν, αλλά με άλλη κουλτούρα με άλλη θρησκεία με άλλη εκτίμηση και σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή.

Γενικώς είναι ένας επικίνδυνος συρφετός που άγεται και φέρεται από τους Μουλάδες του και ο Θεός μας να βάλει το χέρι του και ο Αλλάχ τους να τους δίνει μυαλό, μη ξεσηκωθούν καμιά ώρα με το “Τζιχάντ” και γίνει η Αθήνα Βαγδάτη. Η καλλίτερη προστασία των μεταναστών είναι να μην έχουν παράλογες απαιτήσεις και να μη προκαλούν με την συμπεριφορά τους εδώ.

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo