Μία σημαντική πρωτοβουλία πολιτών ενάντια στην ανέγερση Τεμένους

Μία σημαντική πρωτοβουλία πολιτών έλαβε χώρα απόψε το βράδυ στην Αθήνα.!Γράφει η Μαίρη Λαγανά
Θρυαλλίς

Συνειδητοποιημένοι πολίτες ακομμάτιστα τάχθηκαν κατά της πολιτισμικότητας κατά της ισλαμοποίησης της χώρας μας!!!!

 Σημαντική πρωτοβουλία κατά της ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στον Ελαιώνα στήν έκταση που παραχώρησε το Ναυτικό προκειμένου να ανεγερθεί το περιβόητο τζαμί.

 Τήν ώρα που στην Ελλάδα οι ανάγκες σε σχολικά κτίρια,πάρκα,παιδικές χαρές χώρους άθλησης είναι τεράστια,και θα μπορούσε η επίμαχη έκταση να αξιοποιηθεί πρός όφελος των πολιτών,το κράτος την "χαρίζει" στον βωμό της πολιτισμικότητας και της ισλαμοποίησης!!!

 Ποιός θα μας υπερασπισθεί όταν θα έχει εδραιωθεί στην χώρα μας το Ισλάμ?Μήπως υπάρχει ένα σχέδιο νέας γενοκτονίας εις βάρος των Ελλήνων στον βωμό της πολιτισμικότητας και του μουσουλμανισμού?
 Το έγκλημα που συντελείται είς βάρος του Ελληνικού λαού μάλλον δέν έχει γίνει κατανοητό από την πλειοψηφία των πολιτών,δέν θα επιτρέψουμε να γίνει η Ελλάδα μία νέα Σερβία!!! Δέν θα επιτρέψουμε ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός να καρατομηθούν!!!

 Δέν θα επιτρέψουμε την εισβολή του Ισλάμ στην πατρίδα μας,με οποιοδήποτε τίμημα,θα αγωνιστούμε μέχρι εσχάτων για τα κεκτημένα μας....

 Μαίρη Λαγανά

 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΟΧΙ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΟΧΙ ΣΕ ΝΟΜΙΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 Μετά την συνάντηση Σαμαρά -Ερντογάν,μπήκαν στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την κατασκευή του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό,δηλαδή στό κέντρο της πρωτεύουσας,στην ιερή περιοχή του Ελαιώνος,με πλήρη θέα της Ακροπόλεως και του Λυκαβηττού,επάνω σε οικόπεδο,που παρεχωρήθη πρός αυτοίς από το γεναιόδωρο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.
Γύρω από το έν λόγω οικόπεδο υπάρχουν χέρσες εκτάσεις,όπως καί ένα δημοτικό πάρκο-το οποίο άγνωστο γιατί δεν αποδίδεται πρός χρήσιν στούς δημότες σε άμεση -σέ άμεση γειτνίαση μέ το Νέο Χρηματιστήριο Αθηνών

.Συγκοινωνιακώς η περιοχή εξυπηρετείται με σταθμό μετρό! 

 Οι προοπτικές γιά μελλοντική επέκταση των εγκαταστάσεων του τεμένους,με πολιτιστικά και διοικητικά κέντρα,σχολεία και κατοικίες,είναι επομένως άριστες προκειμένου να δημιουργηθεί μία πόλις μέσα στην πόλη,ένα κέντρο της υπό κατασκευήν μουσουλμανικής μειονότητος των Αθηνών και Πάσης Ελλάδος !
 Οπως εξέθεσε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ο δήμαρχος Αθηναίων, η ανέγερσις του τεμένους θα αποτελέσει έναυσμα γιά την νόμιμη λειτουργία τουλάχιστον δύο τζαμιών σε κάθε εκλογικό διαμέρισμα των Αθηνών,αί οποίαι ούτως ή άλλως διαθέτουν σήμερα πάνω από 400 τζαμιά!

 Ενα εξ αυτών,στο Μοσχάτο,άν και δεν αναφέρεται πουθενά,είναι τεράστιο,με εμβαδόν 1800 τμ(Σαουδαραβικής χρηματοδοτήσεως και με Μαροκινό διευθυντή) Παρά ταύτα όπως αναμφιβόλως θα διαπιστώσει συντόμως το Υπουργείο Παιδείας,η πρότασις Καμίνη επ'ουδενί επιλύει το πρόβλημα των πιστών,εάν ληφθεί υπόψιν,ότι ο πρόεδρος της μουσουλμανικής κοινότητος φέρεται ώς εκπρόσωπος 800.000 μουσουλμάνων στην περιοχή των Αθηνών και ήδη απαιτεί πολλαπλασίους χώρους.
Τό υπουργείο παιδείας θα συνυπολογίσει αναμφιβόλως και το ότι όπως διέρρευσε.ο έν λόγω πρόεδρος "με δυσκολία επί του παρόντος συγκρατεί τους πιστούς" τών οπόιων η υπομονή "ευλόγως" εξαντλείται... Ως γνωστόν ο μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ Σεραφείμ,κάτοικοι του Βοτανικού με τον σύλλογο τους και πλωτάρχες του Π.Ν έκαναν άιτηση ακυρώσεως της υπουργικής αποφάσεως γιά την ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό.
 Σε αυτήν επικαλούνται,εκτός των άλλων,τους κινδύνους δημιουργίας ισλαμικής μειονότητος,που δεν προβλέπεται από την Συνθήκη της Λωζάννης,θέματα προσβολής της δημοσίας τάξεως και των χρηστών ηθών,τα οποία αποτελούν κατά το Σύνταγμα λόγους περιορισμού της ελευθερίας της θρησκευτικής συνειδήσεως, όπως και τόν περιορισμό της ελευθερίας της θρησκευτικής συνειδήσεως,όπως και τον περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων Ελλήνων πολιτών,που προκύπτει από την επιλογή μιάς πυκνοκατοικημένης περιοχής της Αττικής,γιά την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους.
Αυτά όλα είναι ζητήματα,τα οποία σκοπίμως παρεκάμφθησαν από την διοίκηση και τον κατευθυνόμενο δημόσιο διάλογο, ο οποίος επικεντρώνεται στά ανθρώπινα δικαιώματα και την θρησκευτική ελευθερία των λαθρομεταναστών κατ'αποκλειστικότητα...
 Ως πρός το τελευταίο,κυβέρνησις,κόμματα,εξωκοινοβουλευτικές ομάδες και ΜΜΕ,συγκλίνουν στην γραμμή Ερντογάν, ο οποίος το 2009 απαίτησε!!!!!! από τους Ελβετούς να καταργήσουν την απόφαση τους,κατόπιν δημοψηφίσματος,να απαγορεύσουν την λειτουργία άλλων θρησκευτικών τεμενών στην χώρα τους,λέγοντας ότι η "Ισλαμοφοβία είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητος".
 Δέν θεωρήθηκε σκόπιμο να ανατρέξουν και σε δήλωση του ιδίου δέκα χρόνια πρίν, όταν αύτος διεκήρυττε....

"Η Δημοκρατία είναι μόνο το τραίνο,στό οποίο επιβιβαζόμαστε γιά να φθάσουμε στον στόχο μας.

Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδα μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας,οι τρούλοι είναι τα κράνη μας,οι πιστοί οι στρατιώτες μας". Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει την σημασία τών λόγων αυτών γιά την δημόσια τάξη και την εθνική ασφάλεια?
γνωρίζοντας ότι το έτος 2001 και μετά,στό όνομα του Ισλάμ,έχουν γίνει περισσότερες από 17.000 τρομοκρατικές επιθέσεις,ότι οι εκρήξεις στο μετρό της Μαδρίτης είχαν εκατοντάδες θύματα ότι χτυπήθηκαν πρεσβείες της Δανίας σε όλον τον κόσμο για λίγες δημοσιευμένες αντι-ισλαμικές γελοιογραφίες, ότι δολοφονήθηκε ο σκηνοθέτης Βάν Γκόνγκ στήν Ολλανδία,επειδή ένα κινηματογραφικό έργο του θεωρήθηκε προσβολή κατά του Ισλάμ,ότι οι μουσουλμάνοι δευτέρας και τρίτης γενεάς έκαιγαν προάστεια του Παρισιού,έως ότου αναχαιτισθούν από την αστυνομία!

 Εάν τα ανωτέρω έγινα σε χριστιανικές χώρες,όπου οι μουσουλμάνοι εισήχθησαν ώς νόμιμοι μετανάστες,ποιός μπορεί να εγγυηθεί την μελλοντική τάξη και ασφάλεια στην Ελλάδα; όπου οι μετανάστες είναι παράνομοι και πολλαπλάσιοι ποσοστιαίως απ'ότι στις καλώς οργανωμένες και φυλασσόμενες χώρες της Δύσης;
 Δείγματα γραφής έχουν πάντως δώσει με συλλογικούς βανδαλισμούς στό κέντρο των Αθηνών,επ'αφορμή της υποτιθέμενης προσβολής αντιτύπου του ιερού τους βιβλίου από άνδρα της ΕΛ.ΑΣ,μετά την αυθαίρετη κατάληψη των Προπυλαίων του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και των μεγάλων πλατειών των Αθηνών(επίδειξις δυνάμεως) χωρίς αστυνομική άδεια,γιά να προσευχηθούν,και μέ ατελείωτες ληστρικές επιθέσεις και δολοφονίες Ελλήνων πολιτών!!!!!!

 Τέλος,η προέλευσις τους από τις πιό εξαθλιωμένες και πολιτισμικώς βάρβαρες περιοχές της Ασίας ή της Αφρικής,αλλά και των Βαλκανίων,γίνεται αισθητή όπου κατοικούν σε πυκνές ομάδες από την αναπαραγωγή των συνθηκών του "γκέτο",από τα οποία προέρχονται.
Τις αλήθειες αυτές είς μάτην επιχειρεί να αποκρύψει η εμβόλιμη "αντιρατσιστική","αντιξενοφοβική" και ψευδοανθρωπιστική προπαγάνδα στήν Ελλάδα !!!! Η Ελλάς,εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες,συνορεύει με χώρες του μουσουλμανικού τόξου, οι οποίες εν πολλοίς διαπνέονται από ρεβανσισμό και αλυτρωτισμό απέναντι της.
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η προώθησις του πολιτικού Ισλάμ στήν χώρα μας μέσω ανοιχτών συνόρων,ενθαρρύνσεως του δουλεμπορίου (πλημμέλημα) εκ των υστέρων νομιμοποιήσεων,αλλαγής του νόμου ιθαγενείας,παροχής σχολικής εκπαιδεύσεως,υπηρεσιών υγείας,νομικής υποστηρίξεως,λατρευτικών χώρων, κ.λ.π,αποτελεί μέγιστο εθνικό κίνδυνο,κίνδυνο επιβιώσεως του ελληνικού έθνους!
Ισως το ελληνικό κράτος,το οποίο πρό πολλού έχει στραφεί κατά του Ελληνικού Εθνους (αντί,όπως είναι φυσικό,να τό προστατεύει),να αποσκοπεί σε μία βαθμιαία μετάλλαξη του Εθνους σε πολυεθνικό μόρφωμα με μουσουλμανικό πρόσημο,ελπίζοντας ότι έτσι θα αποφευχθούν ακρότητες,που θα το καθιστούσαν μη κυβερνήσιμο!
 Εάν αυτό είναι το "πόκερ" τής πολιτικής ελίτ σίγουρα δεν θα τελεσφορήσει,ακόμη καί εάν οι Ελληνες είναι πρόθυμοι να κρατήσουν την ειρήνη με τίμημα κάποιες παραχωρήσεις.Ο λόγος είναι,ότι το πολιτικό Ισλάμ δεν θα σταματήσει,εάν δεν επιβάλλει την απόλυτη κυριαρχία του στην μικρή,αλλά μεγαλόψυχη Ελλάδα και τους νόμιμους ιδιοκτήτες της.
 Προσφάτως οι κόπτες της Αιγύπτου έκαναν καθιστική διαμαρτυρία στό Σύνταγμα γιά τις σφαγές που υφίστανται στην Αίγυπτο.Κανείς δέν τους άκουσε!!!!!!!! Οί χριστιανοί αποδεκατίζονται σήμερα σε όλο το ισλαμικό τόξο,στον Λίβανο,στην Συρία,στην Αϊγυπτο,στο Ιράκ,στην Σομαλία,στο Πακιστάν κ.λ.π.

 ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ; 

 Γιά τους μουσουλμάνους, το τέμενος ειναι το ισλαμικό έδαφος!!! Εκεί επιβάλλεται η Σαρία,μέ ότι αυτό συνεπάγεται και σημαίνει γιά τις αστικές ελευθερίες και τα δικαιώματα συμπεριλαμβανομένης της παραδοσιακής ελευθερίας στην δημόσια σφαίρα των Ελληνίδων γυναικών.Την χειρότερη δέ μοίρα επιφυλάσσουν,στούς άθεους,οι οποίοι συγκαταλέγονται στούς πιό ένθερμους συνηγόρους υπέρ των μουσουλμανικών "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" στό έδαφος της φιλευθέρας και φιλοξένου Ελλάδος !!!!!!

 ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΜΙ 

 Εμείς λέμε ότι είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα,όπου ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΕΠΟΙΚΟΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ!!!!! 
Ο παράνομος εποικισμός συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας και απαγορεύεται από το διεθνές δίκαιο.Δέν είναι λογικό,παράνομοι να καταχρώνται πολιτικών δικαιωμάτων ελευθερίας ή θρησκευτικής λατρείας,σε μία χώρα,της οποίας παραβιάζουν τούς νόμους με κατάφωρο τρόπο!!!!
 Τζαμί έχουν δικαίωμα να ζητήσουν μόνο ΄ολίγοι μετανάστες, οι οποίοι θα παραμείνουν στην Ελλάδα μετά την απέλαση των υπολοίπων με γνώμονα το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!!! 
 Τέλος να επισημάνουμε την κακή υπηρεσία,που προσφέρει στο Ελληνικό Εθνος και την Ορθοδοξία της Εκκλησίας της Ελλάδος,με την αστόχαστη στήριξη,έν όψει των σημερινών συνθηκών,της αποφάσεως της πολιτείας να κατασκευάσει τέμενος....

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ,ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!!! ******************************************************************************** θά ήθελα να ευχαριστήσω τον καθηγητή Κωνσταντίνο Ρωμανό γιά την πρόσκληση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου Μαίρη Λαγανά

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo