Για λύπηση ο γελοίος Πάγκαλος, προσπαθεί να αποσπάσει τη προσοχή μας κατηγορώντας τους πάντες!

Μετά τον Τσίπρα, τούτη τη φορά τα βαλε με τον...Κωστάκη τον Καραμανλή! “Ανύπαρκτος ο Καραμανλής! Έτρωγε μπριζόλες, έβλεπε βίντεο και πήγαινε για ύπνο…”

Ο Πάγκαλος κατάντησε πλέον η προσωποποίηση της γνωστής παροιμίας "Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό...κεφάλα"!

Χολή έσταζε αυτή τη φορά για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή!
«Αν είναι κάποιος που κατέστρεψε την Ελλάδα, είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Β’. Αυτός ο ανύπαρκτος πρωθυπουργός» είπε ο αμετροεπής πρώην πολιτικός, δίνοντας συνέχεια στο θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη.

«Κινδύνευε η Ελλάδα και ο Καραμανλής έτρωγε τις μπριζόλες του και πήγαινε για ύπνο. Εβλεπε βίντεο. Είναι πρωθυπουργός αυτός; Δεν υπάρχει άνθρωπος σ’ αυτή τη χώρα που να αμφισβητεί ότι αυτός κατέστρεψε τη χώρα. Διπλασιάστηκαν τα ελλείμματα, διπλασιάστηκε το χρέος και η κυβέρνηση ήταν εντελώς αδρανής», είπε στον Βήμα FM.

Για τον Μάκη Βορίδη είπε: «Ο κ. Βορίδης είναι αμετροεπής και αδικαιολόγητα έκανε αυτή τη γενικόλογη κρίση και δεν ξέρουμε εξάλλου τι εννοεί. Αν εννοεί ότι (ο Ανδρέας Παπανδρέου) πρόδωσε τα εθνικά συμφέροντα, προφανώς έχει μια άλλη αντίληψη για τα εθνικά συμφέροντα από αυτή που έχει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού. Όπως και το πρόβλημά του είναι οι διάφορες θέσεις που διαδοχικά έχει πάρει σε διάφορους πολιτικούς σχηματισμούς, τις οποίες δεν θέλω να θυμηθώ. Δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει επιπολαιότητες στη ζωή του και να αλλάζει».

Και συνέχισε: «Θεωρώ ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έκανε τομές στο πελατειακό κράτος, αλλά αν αυτό εννοεί ο κ. Βορίδης, είναι και αναιδέστατος πέραν των άλλων. Αυτός θα κρίνει το πελατειακό κράτος; Ο πολιτικός που λέει ότι ο Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα λέει ότι ο ελληνικός λαός κατέστρεψε τον εαυτό του. Είναι γεγονός ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη στάση του έχει συμβάλλει στην αύξηση του χρέους. Αλλά τουλάχιστον έδινε στον κόσμο να φάει».

Μίλησε και για το σημερινό ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση Σαμαρά: «Πρωθυπουργός τώρα είναι ο Σαμαράς. Δέχθηκε την κυβερνητική κρίση, επικράτησε στην κυβερνητική κρίση και τώρα δεν δέχεται ξανά τη διεφθαρμένη και επιζήμια ΕΡΤ για να υπακούσει στις πιέσεις. Αυτό είναι πολύ καλή συμπεριφορά ηγέτη και είμαι εναντίον της αντίθετης συμπεριφοράς – που ευτυχώς κανείς δεν την προσέχει, γιατί είναι ασήμαντη. Όπως στο ΠΑΣΟΚ, που κάτι τύποι βγαίνουν κάθε λίγο και λένε «όχι, να μην κάνουμε άλλες θυσίες στο όνομα του λαού και να μην πάρουμε τα χρήματα από εκεί που έχουν και όχι από εκεί που δεν έχουν».

Οι εκπρόσωποι του λαϊκισμού είναι παρόντες στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά κανείς δεν τους δίνει σημασία, γιατί είναι ασήμαντα πρόσωπα.

«Γιατί δεν έχει το θάρρος να πει ο νταής ο κ. Βορίδης ότι θεωρεί απαράδεκτο στην παράταξή του το όνομα του Καραμανλή…».

Εγώ τι να πώ πλέον... Τίποτε περισσότερο απο "Αιδώς αχρείε! Αιδώς πολιτικό σκουπίδι! Επιτέλους, άδειασέ μας τη γωνιά αηδιαστικό σακκί απο βρώμικο λίπος! Αιντε επιτέλους!"Blogger Template by Clairvo