ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 15ΧΡΟΝΕΣ ΕΦΗΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

“Πες μου ποιος είναι ο φίλος σου να σου πω ποιος είσαι”, λέει ο σοφός λαός.
Και στην περίπτωση Ομπάμα, καταλάβαμε αμέσως ποιος είναι μόλις έκανε σύμβουλο του στην κυβέρνηση τον Τζων Χόλντριν.





Αναρτά η Χρυσαλία

Τον ‘Τσάρο της Επιστήμης’, όμως τον ονομάζει, χαρακτηρισμός ίσως λιγότερο λατρευτικός από εκείνον του Ροκφέλερ, ‘Ο άνθρωπος που περπατάει πάνω στο νερό’…

Και ποιος είναι αυτός ο Χόλντριν; Ο συγγραφέας του Ecoscience, ενός βιβλίου πολυσέλιδου, γραμμένο στην δεκαετία του ’70.

Γιατί όσα δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει εκείνος, ο ‘Τσάρος’ τα ολοκληρώνει, προτείνοντας τρόπους και μεθόδους αποπληθυσμού, στο όνομα -ΠΑΝΤΑ- της διάσωσης του πλανήτη! Κι έτσι όσα προγράμματα γεωμηχανικής και αποπληθυσμού δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει στην συνεργασία του με τον Μπιλ Κλίντον, έρχεται τώρα με τον Ομπάμα, και μέσω του προγράμματος Obamacare, να κάνει τα σχέδια του πράξη.

Οι μάσκες πέφτουν.

Φαίνεται ότι το εμβόλιο των κοριτσιών για τον καρκίνο της μήτρας δεν πάει όσο καλά το περίμεναν.
To Gardasil, που υποτίθεται θα προστάτευε έναντι του ιού HPV, εκτός από τις απίστευτες νευρολογικές παρενέργειες που επιφέρει, πολλές φορές και τον θάνατο, θεωρήθηκε ακόμα ύποπτο για μια ‘παρενέργεια’ που επιφέρει στειρότητα.

Έτσι άρχισε η ενημέρωση του κοινού και ο περισσότερος κόσμος αρνείται να το δοκιμάσει στα κορίτσα του.

Γι’ αυτό πέαρασαν στο Plan B. Κι εδώ οι μάσκες πέφτουν και βλέπουμε τα τρομακτικά πρόσωπα.
Η ‘δωρεάν’ φροντίδα του Ομπάμα, από 1ης Αυγούστου, περιλαμβάνει προγράμματα στείρωσης σε κορίτσια 15 ετών χωρίς καμία γονική συναίνεση!

Οι έφηβες, με την όση πείρα και μυαλό διαθέτουν σ’ αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής τους, μπορούν να πάρουν μια τόσο σοβαρή απόφαση και απολύτως μη αναστρέψιμη, που αφορά στο μέλλον τους ως άτομα και ως μέλη ενός συνόλου.

Και την διαολόσταλτη αυτήν ιδέα – και άλλες πολλές – θα την βρείτε στο Ecoscience του Χόλντριν, της δεκαετίας του ’70, μιας δεκαετίας που στήθηκαν και οργανώθηκαν τα μεγάλα κόλπα: ‘Μείωση και Έλεγχος του πληθυσμού’, καθώς και η απάτη της ‘Κλιματικής Αλλαγής’.

Στην Αμερική του Ομπάμα, πρέπει να είσαι 16 για να πιάσεις τιμόνι, 18 για να ψηφίσεις, 21 για να πιείς αλκοόλ, αλλά… μόλις 15 για να αποφασίσεις αν θες παιδιά σε μια περίοδο που οι ορμόνες σου τρελαίνονται και οι πρώτοι εφηβικοί έρωτες χτυπούν την πόρτα της ζωής σου. Σατανικές αποφάσεις, από σατανικά μυαλά.

Ένα μόνο έχουμε να πούμε ακόμα. Ότι αυτό που στην αρχή ξεκινάει σαν οικειοθελής απόφαση, στο τέλος καταλήγει σαν νόμος.

Το γράφει στο βιβλίο του ο Χόλντριν, κι αυτό έγινε ήδη και στην Κίνα. Στην Ινδία χαρίζουν αυτοκίνητα στους φτωχούς που οικειοθελώς προσφέρονται στη στείρωση.

Κι ενώ ο αριθμός του δυτικού πληθυσμού μειώνεται δραματικά τα τελευταία χρόνια, στην Αφρική Ο Μπιλ Γκέιτς εμβολιάζει τα παιδιά υπό την απειλή όπλων για ‘έλεγχο πληθυσμού’, τα τσιράκια της παγκόσμιας ελίτ συνεχίζουν τη βρώμικη προπαγάνδα τους για δήθεν υπερπληθυσμό πάνω στη γη.

Κι αναρωτιόμαστε… τα νούμερα που παρουσιάζουν μήπως είναι κι αυτά παρόμοια μ’ εκείνα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης; Μια φούσκα και μισή, δηλαδή!

Blogger Template by Clairvo