Οι Χρυσαυγίτες προελαύνουν! Το τέρας που δημιούργησαν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ έτοιμο να τους καταπιεί!

Στη ΝΔ ο πανικός από την τελευταία δημοσκόπηση της ALCO που μπορεί μεν να τους δίνει πρώτο κόμμα, αλλά με εκτίμηση εκλογικής επιρροής (δηλαδή με αναγωγή επί των αναποφάσιστων) που μόλις υπερβαίνει το 24%, ενώ η Χρυσή Αυγή που κερδίζει πάνω από 12% παρά τον "πόλεμο" που δέχεται απο παντού, έχει προκαλέσει πραγματικά τρικυμία σε όσους στάθηκαν αφορμή για τη...δημιουργία της!

Το μεν ιστορικό στέλεχος, βουλευτής και πρώην υπουργός Βύρωνας Πολύδωρας εναγωνίως ζητά "συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή που θα συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατ. ψηφοφόρους", η δε εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μισέλ Ασημακοπούλου μέσα στην ταραχή της προσβάλλει αυτό το ένα εκατομμύριο μιλάντως για "νεοναζιστές".

Όλα αυτά στον απόηχο του συνεδρίου της ΝΔ, πιθανότητα του τελευεταίου συνεδρίου του κόμματος που στοχεύει να συγχωνευθεί με το ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα του ΠΑΣΟΚ, όπως με το κόμμα του Α.Λοβέρδου, δημιουργώντας έναν ακραιφνή μνημοναική σχηματισμό.

Τον οποίο Α.Λοβέρδο επιμόνως ήθελε στην κυβέρνηση ο Γ.Σουρνάρας, αλλά του απαντήθηκε από το Μαξίμου ότι "Δεν είναι κατάλληλη η ώρα".

Η πλαγιοκόπηση που δέχεται από τα δεξιά με πλατφόρμα Χρυσή Αυγή - ΝΔ απειλεί να ακυρώσει το εγχείρημα δημιουργίας ενός καθαρά μνημονιακού κόμματος με τίτλο "Νέα Ελλάδα".

Στελέχη όπως ο Μ.Βορίδης, ο Μ.Γιακουμάτος, ο Β.Πολύδωρας ("κίνδυνος δεν είναι η Χρυσή Αυγή αλλά η τρόικα") ήδη δείχνουν σημάδια γραφής που απέχουν από τον σχεδιασμό του Α.Σαμαρά.

Πάντως και η Χ.Α. - ως άμεσα «θιγόμενος»- χαρακτήρισε «σενάρια επιστημονικής φαντασίας», αυτά που εκφράστηκαν σήμερα με τις δηλώσεις Πολύδωρα, για δήθεν ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ τονίζοντας σε σχετική ανακο΄πινωση τα εξής:

1ον) Η Χρυσή Αυγή φτύνει όλους τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες και δεν ξεχνά τις προδοσίες της ΝΔ που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή

2ον) Ας τολμήσουν να κάνουν εκλογές και τότε θα δούμε πόσος χρόνος ζωής απομένει στα πολιτικά πτώματα της μεταπολίτευσης και τις παραφυάδες τους...

3ον) Η αλήθεια είναι μία και την έχουμε πει εδώ και μήνες: η νέα συγκυβέρνηση του Μνημονίου που έρχεται είναι αυτή μεταξύ ΝΔ και Σύριζα. Έχει τις ευχές του υπερατλαντικού αφέντη και φυσικά θα χρησιμοποιήσει ως... επιχείρημα τον φόβο για την τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής.


Blogger Template by Clairvo