H...αβάσταχτη ελαφρότητα μιας...ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Αυτά εδώ ΜΟΝΟ σε μια χώρα που λέγεται Ελλάδα μπορούν να συμβούν!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ο...φουκαράς ο Σαμαράς, πραγματικά μετά το...κράξιμο-μπηχτή του Μητσοτάκη πριν λίγο καιρό ("Αυτός έριξε κάποτε εμένα, αλλά τώρα πάει να ρίξει τον...εαυτό του"!), το φυσάει και δεν...κρυώνει! Ολα στραβά του πάνε, δεν του ισιώνει τίποτε και να δείτε που σε λίγο καιρό θα πάρει σβάρνα όλα τα ανα την Ελλάδα μοναστήρια για τις σχετικές ευλογίες, μπας και του φύγουν τα...μάγια της κατάρας!

Εδώ και πολύ καιρό ο Αντωνάκης έψαχνε να βρεί εκείνο το...κάτι, που θα του έδινε την ευκαιρία να πουλήσει τους απαιτούμενους...τσαμπουκάδες και να του μπεί στο μάτι αυτουνού του αναιδή του Τσίπρα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να ...ποδογετήσει κι εκείνους τους...άχρηστους τους συνεταίρους του, τον χοντρο-Μπένυ και τον μπαρμπα-Φώτη, που ενώ δεν συγκεντρώναν ούτε 7% και οι δύο καλα-καλά, θέλαν να του κάνουν και μαγκιές.

Χωρια βέβαια που είχε κι εκείνη την απαιτητική τρόικα, που όλο ζητάει και όλο γυρεύει και όλο απαιτεί. Ειδικά με αυτούς τους ανεπρόκοπους δημόσιους υπάλληλους που έπρεπε να είχαν φύγει...πέρσι, αλλά αυτός ο Μανιτάκης το...κωλοβάραγε! Ωσπου αυτά τα φωτεινά μυαλά που έχει για συμβούλους (ιδίως αυτός ο Μουρούτης, τι μυαλό είναι αυτό ρε παιδιά, υποκλίνομαι, τι άλλο να πώ!) τον...ψήσανε να ...κλείσει με τη μία την - οποία θρασύτης! - ΕΡΤ, ήγουν το άγιο δισκοπότηρο της ...διαφθοράς, δια της μεθόδου του..."πέθανε τώρα ρε καθίκι" κι αυτός πια, καταχάρηκε που επιτέλους θα κλείσει με τσαμπουκά και εδώ και τώρα το...άντρο της ακολασίας των συνδικαλισταράδων και των...τεμπέληδων δημοσιογραφίσκων!

Ωραία ιδέα, μερακλίδικη και γκράν.

Και μπράβο σε αυτά τα μυαλά που χει και χρυσοπληρώνει ο Αντωνάκης (ο ελληνικός λαός τους πληρώνει βέβαια, αλλά...άσχετο!) και πορεύεται το παιδί με ασφάλεια σ' αυτά τα άτιμα, τα δύσβατα μονοπάτια της πολιτικής! "Αυτό ήταν", μονολόγησε κατευχαριστημένος, "άσε που ο μισός λαός θα μου πεί και μπράβο, που τα βάζω μ' αυτό το ...τέρας!"

Τώρα βέβαια, ο Αντωνάκης μπορεί να είχε διορίσει σε αυτό το...άντρο των οργίων τη μισή Μεσσηνία (να χουν να πορεύονται κι εκείνα τα παιδιά που τρέξανε και τον στηρίξανε με χέρια και πόδια!) και πολύ θα τους κακοφαινόταν το κλείσιμο, αλλά τι να κάνουμε, παράπλευρες απώλειες. Ε, στο κάτω-κάτω, κάτι θα βρεθεί μετά, θα τα ξαναβολέψει τα παιδιά.

Σπουδαία μυαλά τα...μυαλά, ε;

Αμ δέ! Ηταν τόσο...φαεινή η ιδέα των...μυαλών, που παραλίγο:

1) Να χάσει τη πρωθυπουργία με τέτοιο τρόπο, σαν να ...το σκαγε με ελικόπτερο!

2) Να τον πάρει με τις κοτρώνες η μανδάμ Μέρκελ, που χε χάσει το χρώμα της απ τη τρομάρα της που της έσκασε το...απίθανο των απιθάνων μισό βήμα πριν τις εκλογές στη Γερμανία!

3) Να του κουνήσουν μαντήλι καλαματιανό τα δυό συνεταιράκια του και να τον αφήσουν σύξυλο!

και 4) Να τα πάρει άγρια η Τρόικα στο κρανίο, βλέποντας πως όλα πάνε να γκρεμιστούν για τους πελάτες τους - δανειστές των Ελλήνων και να χαθούν τα δις!

Δε γλυτωσε όμως το ΜΕΓΑ-Κράξιμο της πολιτιστικής και όχι μόνο Ευρώπης, της παγκόσμιας κοινότητας αλλά και της...ξεχασμένης ομογένειας που είχε την ΕΡΤ ως...προσκεφάλι κυριολεκτικά!

Τουτέστιν, ήρθαν "Τα ύστερα του κόσμου" για τον Αντωνάκη!

Κι αφού τη...γλύτωσε στο...παρά ένα με την - κακή, ψυχρή, διεφθαρμένη - ΕΡΤ, χάνοντας μεν τον μπαρμπα-Φώτη, αλλά...κερδίζοντας δε τον χοντρο-Μπένυ (του κόστισε βέβαια μια ολόκληρη περιουσία ο χοντρός, αλλά...άσχετο!) και ξεφύσηξε σαν φάλαινα, ανακουφισμένος, χτυπάει με δύναμη και άγαρμπα αυτό το...φασιστόμουτρο, ο Βορίδης με τη τσεκούρα, ρίχνοντας τη μπαλταδιά αυτή με τον ...Ανδρέα (Παπανδρέου), και καταστενοχώρησε τον χοντρο-Μπένυ και την...κομματάρα του, που τα πήρε κι αυτός στο κρανίο άσχημα! Κι όταν λέμε άσχημα, εννοούμε ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ! Μπλέξιμο σε στύλ...γόρδιου δεσμού, για τέτοιο μπλέξιμο μιλάμε!

Τα...μυαλά όμως (ήγουν οι χρυσοπληρωμένοι), έίχαν κι άλλες...φαεινές ιδέες! Στο συνέρδιο της Νουδούλας, ψήνουν γι άλλη μια φορά τον Αντωνάκη, να κάνει κι άλλη...υπέρβαση!

"Πρόεδρε, τώρα που περάσαμε κάπως το σκόπελο, θα το πάμε ακόμα παραπέρα! Τώρα είναι ώρα να βάλεις τις βάσεις για το νέο κόμμα, που το σκέφτεσαι εδώ και μήνες! Ετσι, και τον χοντρο-Κωστάκη βάζεις στη γωνία και μαζεύεις όλη τη κεντροδεξιά κοντά σου! Τι θα έλεγες για ένα νέο σύνθημα, που θα χαλάσει κόσμο;"

"Ποιό συνθημα ρε παιδιά;"

"Μα φυσικά, το ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"! Θα σαρώσουμε τα πάντα, θα αλλάξουμε τα πάντα, θα δημιουργήσουμε τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, που θα είναι στο βάθος το...νεό κόμμα μας! Φοβερό, έ;"

Αμ, τι ήταν να τους...ακούσει! Αλλος χαμός, κι αυτή τη φορά, ο...κακός χαμός! Δε πρόλαβε να το ξεστομίσει το νέο...σύνθημα ο Αντωνάκης, να σου και τον χτυπάει μια ...λιποθυμία, άλλο πράμα! Πέφτει ξερός ο Αντωνάκης, καλά που ήταν απο πίσω του κάτι φουσκωτοί μπρατσαράδες και τον κρατήσανε τον Αντωνάκη! Αδιαθεσία λέει, λόγω υπερκόπωσης! Πάντως, οι ...κακιές οι γλώσσες λένε πως είδαν τον Μητσοτάκη να χαμογελάει χαιρέκακα απο μια γωνία, αλλά τις απορρίπτουμε ως ...πραγματικά κακιές και ως εκ τούτου, αναξιόπιστες.

Και νά' ταν μόνο αυτό; Το ...σύνθημα "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" το χουν...καπαρώσει άλλοι! 

Και πρώτος απ όλους, αυτός ο λιμοκοντόρος, ο Αβραμόπουλος, ο οποίος έχει κατοχυρώσει την ονομασία, ενώ έχει εκδώσει και σχετική προεκλογική εφημερίδα με το όνομα αυτό. Πρόσφατα, μάλιστα, λίγο πριν από την ανακοίνωση του νέου κόμματος από τον Ανδρέα Λοβέρδο, οι άνθρωποί του ανακάλυψαν όταν απευθύνθηκαν στο Πρωτοδικείο της Αθήνας ότι το όνομα είναι κατοχυρωμένο από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας και έτσι κατέληξαν στο "Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα"....

Αλλά το πράμα δε τελειώνει ούτε εδώ! Υπάρχει και...τρίτος μνηστήρας του...επίμαχου συνθήματος! Είναι το κόμμα που ίδρυσε ο Ηλίας Μαρκόπουλος και φέρει το όνομα ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, κόμμα που υπάρχει - λέει - απο το 2009!

Κι εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν...παράξενο γρίφο.

Αφού ο κ. Μαρκόπουλος έχει όντως κατοχυρώσει το ...επίμαχο όνομα - σύνθημα, πώς πρόλαβε ο Αβραμόπουλος να το...ξανακατοχυρώσει; Γιατί τα ...λαγωνικά του Λοβέρδου, που το έψαξαν στο Πρωτοδικείο, σκόνταψαν πάνω στον ...Αβραμόπουλο και όχι στον...Μαρκόπουλο, όπως και θα έπρεπε βάσει της λογικής;

Έλα μου ντε!

Και τί το ήθελε το όνομα αυτό ο ...λιμοκοντόρος; Μπας κι ήθελε να κάνει νέο κόμμα ο τύπος εις χρόνον ανύποπτον και τό χε καβάντζα; Αγνωσται αι...βουλαί.

Μια φορά, εδώ υπάρχει...μπέρδεμα. Εκτός κι αν ο Μαρκόπουλος μας δούλευε κανονικότατα τόσο καιρό (είχαμε συνεργαστεί μαζί του παλαιότερα) σχετικά με την...κατοχύρωση του ονόματος και τον κομματικό σχηματισμό γι αυτό και δεν είχε προχωρήσει σε συμμετοχή στις εκλογές του Μαίου-Ιουνίου του 2012. Ποιός ξέρει...

Πάντως, το "κόμμα" της "ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" εξέδωσε και...σχετική ανακοίνωση-διαμαρτυρία για τη χρήση του ονόματος ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, με την απαίτηση μάλιστα να...διαβαστεί και ενώπιον των...συνέδρων της Ν.Δ.!!!! 

Ε, ρε γλέντια, που λέει κι ο ...Καραγκιόζης!

Και τα χειρότερα ο Αντωνάκης ακόμα δεν τα...είδε!

Κι αφήστε που κομπάζει για τον ΤΑΡ, και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Γιατί μπορεί να λέει και να κραυγάζει ο...συμπαθής Αντωνάκης οτι..."κλείστηκε η μεγαλύτερη συμφωνία της μεταπολεμικής Ελλάδας(!!!)" αλλά τα...ψιλά γραμματάκια που χει το κοντράτο και που έχει ο ίδιος υπογράψει, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ! Ψιλά γραμματάκια, που δεν είναι...καθόλου, μα καθόλου ευνοικά για την...ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, τρομάρα του!

Υπομονή συνέλληνες μέχρι τον ...Σεπτέμβρη! Τότε που η Τρόικα (που πολύ τα έχει πάρει στο κρανίο μ' όλα αυτά, το είπαμε αυτό και το τονίσαμε!) θα αρχίσει να ζητά τα...ρέστα! Και όπου ...ρέστα, βλέπε και νέα μέτρα ή Νέο μνημόνιο!

Τώρα που μιλάμε, ολα τα ράδια φωνάζουν για εκείνη την ...απίστευτη απαίτηση για παρακράτηση 0,10% επι του τζίρου των επιχειρήσεων για να καλυφτεί η μαύρη τρύπα του προυπολογισμού! Που σημαίνει...αντίο Ντελ Πασάτο!

Σκ'έψου τι έχει να γίνει απο Σεπτέμβρη μεριά, όταν και ο ...λαός θα χει τελειώσει τα...μπανάκια του!

Ω, ρε Αντωνάκη μας, τι σε περιμένει! Κι αμα προσδοκάς απ τη Μέρκελ να σε ...στηρίξει (τη ...βοήθεια για την οποία φωνάζεις Αντωνάκη μου), σώθηκες! Οταν η κ@λόγρια πάρει τα ψηφαλάκια των Γερμαναράδων, όχι στήριξη δε θα σου δώσει, αλλά - το πιθανότερο - μια γερή κλωτσιά, "να πέσεις εσύ και ο...βρωμολαός σου στην άβυσσο"! 

Στο τέλος Αντωνάκη μου, θα σου μείνει το...νέο σύνθημα να σε...συντροφεύει εκεί στην άλλη γή, στα άλλα μέρη που πρόκειται να πας με το ελικόπτερο...

"Εμπρός για μια...ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, αδέρφια"

Ε, ρε γλέντια, που λέει κι ο Καραγκιόζης! (Εντάξει, το παμε αυτό, αλλά...πειράζει να το ξαναπούμε;)
Blogger Template by Clairvo