ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ

Η λεηλασία (ιδιωτικοποιήσεις!) δια της τρόικα και των εγχώριων τσιρακιών του προτεκτοράτου Ελλάς της  Γερμανίας, του προτεκτοράτου Γερμανία των ΗΠΑ και του προτεκτοράτου ΗΠΑ του διεθνούς πολιτικού σιωνισμού!


Γράφει ο Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου 
Γράφτηκε στις 23/06/13

Η πρωτότυπη μέθοδος λεηλασίας των λαών της Ευρώπης από τον διεθνή πολιτικό Σιωνισμό άρχισε μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης από τους ιδίους που την δημιούργησαν, με την πρώην ανατολική Γερμάνια, την DDR. Χωρίς την λεηλασία της DDR δεν θα γινόταν δυνατή η επανένωση της Γερμανίας. Με την επανένωση της χωράς αυτής προωθείται από τον διεθνή πολιτικό Σιωνισμό η πραξικοπηματική κατασκευή μιας ιδιόμορφης «Σοβιετικής Ε.Ε.» υπό την απολυταρχική επίβλεψη της επαναγόμενης Γερμανίας και την σκιώδη επικυριαρχία των ΗΠΑ, υπό την αυστηρή επίβλεψη του διεθνούς πολιτικού Σιωνισμού. Στην πραγματικότητα η Γερμανία ποτέ μετά το 1945 δεν απέκτησε την ανεξαρτησία της και παραμένει μέχρι τις ημέρες μας ένα προτεκτοράτο των ΗΠΑ, υπό την επίβλεψη του διεθνούς πολιτικού Σιωνισμού. Κανένα από τα κόμματα της χώρας αυτής και πολύ περισσότερο τα κόμματα εξουσίας, δεν μπορεί να κάνει ή να μην κάνει αυτό που χρειάζεται η Γερμάνια και ο λαός της.

Τον τελευταίο καιρό διέρρευσε η πληροφορία ύπαρξης ενός «Φάκελος Καγκελάριος» ως μέρος της μυστικής Κρατικής Συνθήκης με ημερομηνία 21.05.1949, με την οποία οι δυνάμεις κατοχής μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο εξασφαλίζουν την εξουσία λήψεως αποφάσεων επί του γερμανικού κράτους και των ΜΜΕ έως το έτος 2099! Οι κατακτητές μπορούν ανά πάσα στιγμή να ενεργοποιήσουν τα δικαιώματά τους επί της Γερμανίας. Ο πρώην υποστράτηγος του γερμανικού στρατού και επικεφαλής της στρατιωτικής μυστικής υπηρεσίας MAD, της υπηρεσίας για ασφάλεια του γερμανικού στρατού (ASBW), Gerd-Helmut Komossa, περιγράφει στο βιβλίο του με τιτλο «Die deutsche Karte, das verdeckte Spiel der geheimen Dienste, ISBN 978-3-902475-34-3, Ares Verlag, Graz» την κατάσταση αυτή. H Γερμανία είναι συνεπώς ένα Προτεκτοράτο και η Ελλάς ένα Προτεκτοράτο του Προτεκτοράτου αυτού.

Έχουμε συνεπώς την πλήρη υποδούλωση της Ελλάδος από την Γερμανία και την υποταγή των υπολοίπων κρατών της «Σοβιετικής Ε.Ε.» στην χώρα αυτήν. Και όλα αυτά γίνονται, διότι το Προτεκτοράτο του διεθνούς πολιτικού Σιωνισμού, οι ΗΠΑ, προσκρούουν στις φοβίες τους για την δημιουργία μιας άλλης ισόποσης δύναμης, της Ευρώπης των Πατρίδων του στρατηγού Ντε Γκολ, που θα μπορούσε να κυριαρχήσει στον μεγαλύτερο ηπειρωτικό χώρο του πλανήτη, την Ευρασία. Έτσι μια πιθανή Ευρώπη των Πατρίδων του στρατηγού Ντε Γκολ και όχι η σημερινή «Σοβιετική Ε.Ε.» με αυτόνομη γεωπολιτική υπόσταση σε συμμαχία με την πλούσια σε φυσικούς πόρους και ισχυρή στρατιωτικά Ρωσία, θα μπορούσε να εξακοντίσει τις ΗΠΑ και κατ’ επέκταση τον διεθνή πολιτικό Σιωνισμό για πάντα στην περιφέρεια.

Μετά την ενημερωτική αυτή εισαγωγή ας επανέλθουμε στο γερμανικό Προτεκτοράτο που φέρει ακόμη το όνομα Ελλάς. Κατά τον πρώην Πρέσβη της Γερμανίας στα Σκόπια, η Ελλάδα έπρεπε να ονομάζεται «επαρχία της πρώην Οθωμανικής Αυτοκρατορίας». Δεν αποκλείεται Ελληνίδες και Έλληνες να ζήσουμε, με ανοχή των δυο κόμματων Εξουσίας μεταξύ 1974-2013 και την αλλαγή του ονόματος της πατρίδας μας. Πώς είναι ποτέ δυνατόν, Ελληνίδες και Έλληνες, τα δυο κόμματα Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ που ευθύνονται για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η πατρίδα μας, να την βγάλουν απ’ αυτήν; Όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο ή είναι ηλίθιος και έχει αντί μυαλού άχυρο στο κεφάλι του ή είναι ρουφιάνος και κομματόσκυλο του Συνασπισμών των Βλακών. Οι ως άνω Λακέδες εκ των Συνασπισμών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, που σύντομα θα σχηματίσουν την δικομματική κυβέρνηση τους, πιστεύουν ότι μετά τις γερμανικές εκλογές, τα πάντα θα αλλάξουν και η Γερμανία θα εγκαταλείψει την πολιτική λιτότητας που επέβαλλε στις χώρες του νότου της «Σοβιετικής-Ε.Ε.» και με τις ευρωεκλογές και η «Σοβιετική-Ε.Ε.» θα αλλάξει προς το καλύτερο την πορεία της.

Οποία άγνοια των πραγμάτων!!!

Μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2013 η Γερμανία θα επιβάλλει με το έτσι θέλω και στους πολίτες τις Ελλάδος, όπως στην Κύπρο, πέραν των νέων μέτρων ολικής εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και το κούρεμα των καταθέσεων, άνω των 100.000 ευρώ των ελλήνων πολιτών, χωρίς κανένα κοινωνικό έλεος και κανέναν ανθρωπιστικό ενδοιασμό. Οι επιτήδειοι απατεώνες όπως και στην Κύπρο θα μεταφέρουν έγκαιρα τα χρήματα τους στο εξωτερικό. Ως προς τις Ευρωεκλογές επίσης τίποτε δεν θα αλλάξει. Όσο καιρό στις κομματικές λίστες των Ευρωεκλογών των κρατών μελών της «Σοβιετικής-Ε.Ε.» θα τοποθετούνται κατά προτεραιότητα πρόθυμοι νάνοι της πολιτικής και καθιζήματα της τελευταίας κοινωνικής υποστάθμης από τους Συνασπισμούς των Βλακών της Μασονίας των ΡΟΤΑΡΥ, ΛΑΙΟΝΣ, κ.α., το Ευρωκοινοβούλιο και κατ’ επέκταση και η Κομισιόν αλλά και τα αλλά όργανα της «Σοβιετικής-Ε.Ε.» θα επανδρώνονται από πιστούς υπηρέτες του διεθνούς πολιτικού Σωνισμού. Τίποτε δεν θα αλλάξει και εδώ! Η ευρωπαϊκή κοινωνία λόγω της υπογεννητικότητάς της γερνά ήδη επικίνδυνα και εξαρτά την επιβίωση της από τα μεταναστευτικά ρεύματα. Η κοινωνία αυτή λαμβάνει λόγω της διαβρωμένης πολιτικής της ηγεσίας τέτοια εκφυλιστικά χαρακτηριστικά, τα οποία χωρίς μια σεισμική και εκ βάθρων αντίδραση μπορεί να γίνουν μη αναστρέψιμα.

Ό,τι σήμερα παθαίνει η «Σοβιετική-Ε.Ε.» το παθαίνει από την δουλικότητα στον διεθνή πολιτικό Σιωνισμό και την ανικανότητα των οργάνων της, δηλαδή το παθαίνει από δικά της σφάλματα και από τα ελλείμματα στο έμψυχο δυναμικό της, που είναι η κοινωνία της. Εάν η πατρίδα μας είχε μια πολιτική ηγεσία με οράματα και με ικανότητα να προβλέπει τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις (τα ιόντα από τα προϊόντα, τα ισωμένα), ήδη το 2009 θα εγκατέλειπε την ευρω-ζώνη, θα επανέφερε την δραχμή την οποία θα υποτιμούσε και θα απαλλοτρίωνε έτσι τους πιστωτές από τα επίπεδα του διεθνούς πολίτικου Σιωνισμού. Θα αποφεύγονταν επιπλέον η υποταγή μας στην υποταγμένη Γερμάνια στο ΔΝΤ και στην Σοβιετική-Ε.Ε., χωρίς την ολοκληρωτική απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας στην Γερμανία, τις προσβολές στην υπηρηφάνεια και στην αξιοπρέπεια μας των γερμανικών (;) ΜΜΕ και χωρίς την λεηλασία του δημοσίου πλούτου μας με τα Μνημόνια 1 και 2 και την εκβιαστική ίδρυση του «Ταμείου Αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.», όπως η «Treuhandgesellschaft» στην DDR.

Οι περισσότεροι ηλίθιοι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου ψηφίσαν τα εκτρώματα Μνημόνιο 1 και 2 και τον εφαρμοστικό νόμο χωρίς καν να τα διαβάσουν υπό την καθοδήγηση μεταξύ άλλων και του Σαμαρά και Βενιζέλου! Οι Σιωνιστές άρπαγες της πατρίδας μας έχουν συμπλέοντα συμφέροντα με την ελληνική Διαπλοκή και κατά συνέπεια είναι υποχρεωμένοι να υποστηρίζουν τα κόμματα των Μνημονίων.

Αρκεί κάποιος που σκέφτεται ακόμη με την λογική του Αριστοτέλη και όχι του Σιωνιστή Μοργκενστερν (τίποτε δεν μπορεί να είναι που δεν επιτρέπεται να είναι!!!) να διαπιστώσει ποιοι επωφελούνται άμεσα από τα Μνημόνια. Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι την ώρα που όλοι οι Έλληνες εξαιτίας των Μνημονίων δίνουν και χάνουν ακόμη και την πρώτη κατοικία τους, εκείνοι είναι αυτοί που παίρνουν. Γιατί εν μέσω απόλυτης κρίσης και απάνθρωπων απειλών για μη καταβολή μισθών και συντάξεων, εξασφαλίζονται οι δόσεις αρπαγής των εγχώριων και ξένων τραπεζών, των έτσι και παραπλανητικά ονομασθέντων Αγορών; Εκατομμύρια φτωχών συνταξιούχων είδαν τις συντάξεις τους να κόβονται από καθάρματα τύπου Σαμαρά και Βενιζέλου για δήθεν την εξυγίανση και ανάπτυξη, που ποτέ δεν θα έλθει.

Πως είναι ποτέ δυνατό το σιωνιστικό ΔΝΤ να είναι καταστροφικό για τον λαό και σωτήριο για τις εγχώριες και ξένες τράπεζες; Πως είναι ποτέ δυνατόν το άχρηστο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης να δίνει στις εγχώριες τράπεζες της Διαπλοκής 50 δισεκατομμύρια ευρώ και να μετατρέπει τα ιδιωτικά χρέη των ρουφιάνων αυτών μέσω των Μνημονίων σε δημόσια χρέη; Οι ρουφιάνοι εγχώριοι τραπεζίτες και κάτοχοι των γραπτών και ηλεκτρονικών ΜΜΕ για να σώσουν τις δικές τους ιδιωτικές περιουσίες στηρίζουν στην εξουσία σήμερα τα φιλομνημονιακα κόμματα Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Αυτός που έχει μυαλό και όχι άχυρο στο κεφάλι του κατανοεί γιατί τα ζώα και των δυο ως άνω κομμάτων ίδρυσαν το «Ταμείο Αξιοποίησης της Δημοσίας Περιουσίας, γιατί δεν γίνεται μια παλλαϊκή εκστρατεία για την δυναμική διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων;

Γιατί οι επίγονοι των δοσίλογων ενώ έπρεπε ήδη να είχαν στηθεί στον τοίχο, εξακολουθούν να ελέγχουν την εξουσία και με την βοήθεια των ηλεκτρονικών ΜΜΕ των εγχώριων τραπεζιτών της Διαπλοκής, είναι έτοιμοι να πετάξουν την Ελλάδα στην Άβυσσο; Σκοπός της πολιτικής του ελεγχόμενου από τον διεθνή πολιτικό Σιωνισμό ΔΝΤ είναι να μην αφήσει ην Ελλάδα να ψοφήσει από την αφαίμαξη των πόρων της, για να συνεχίσει αυτή να χρεώνεται μετά από κάθε και προσωρινή ανάρρωση. Το ΔΝΤ δεν θέλει μόνο την οικονομική μας υποδούλωση, αλλά με τον κάθε Εβραίο Πρωθυπουργό της χώρας μας και την πλήρη υποταγή μας στον διεθνή πολιτικό Σιωνισμό.
Με αλλά λόγια, θέλει Δουλοπαροικία σε όλο το μεγαλείο της !!!

Ποιος είναι όμως ο Σαμαράς (εξ οικογενείας Μπεναχίμ!) και ο Βενιζέλος (εξ οικογενείας, κατά την αγγλόφωνη έκδοση της Wikipedia, Τουρ-κουτσογλου ή Tourkoglou!); Και οι δυο που κατέστρεψαν τα πάντα και λεηλάτησαν τα πάντα κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας για να μας σώσουν. Και οι δυο που παραδίνουν την πατρίδα μας στους Σιωνιστές δεν φοβούνται, διότι έχουν πίσω τους τις ισχυρές πλάτες των ξένων ιμπεριαλιστών. H «Σοβιετική-ΕΕ», η Γερμάνια και το ΔΝΤ έχοντας απέναντι τους, ως ηγέτες των Ελλήνων δυο γελοίους ανθρώπους, εξακολουθούν και απειλούν χωρίς να φοβούνται αντιδράσεις από τον λαό της σημερινής Ελλάδος, ενώ γνωρίζουν οι πάντες στην τριανδρία αυτή, ότι σύντομα θα καταρρεύσει αυτή… Ο Σαμαράς από τα 26 χρόνια του, θηλάζει ως βουλευτής από τον δημόσιο μαστό χωρίς ποτέ ο ίδιος να βγάλει με τον ιδρώτα του ούτε ένα ευρώ. Συνεχίζει να θεωρεί τον δημόσιο μαστό σαν περιουσία της οικογενείας Μπεναχίμ.  Ο Αντιμήδας αυτός της πολιτικής που αγωνίζεται να μας σώσει ήταν από τους πρώτους υπουργούς, που βοήθησε (κολλητός του Χριστοφοράκου) την εγκληματική γερμανική εταιρεία SIEMENS, να μπει στην ελληνικό δημόσιο βίο και να αλώσει λαδώνοντας ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό. Ο Σαμαράς θα βλάψει την Ν.Δ. όσο κανένας άλλος πριν απ’ αυτόν.

Η ιστορία του Αντιμήδα αυτού της πολιτικής είναι καθ’ όλα για το θεαθήναι πατριωτική. Υπηρέτησε στο ναυτικό χωρίς να προλάβει να βρέξει τα πόδια του στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου. Με το Μνημόνιο που υπέγραψε παρέσυρε στον βούρκο της προδοσίας την Ν.Δ. Με το Debate με τον Τσίπρα έβλαψε τον ήδη βλαμμένο εαυτόν του. Ότι κάνει ο άνθρωπος αυτός, όπως πρόσφατα και με την ΕΡΤ, είναι λάθος. Σωπαίνει κατά τον Παναγιώτη Τραϊανού (ΕΑΜ Β'- Υδροχόος) όταν πρέπει να μιλήσει και μιλεί όταν πρέπει να σωπήσει. Φαίνεται ότι έχει οικογενειακά γονίδια κακομοίρη… Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ως αρχηγός της Ν.Δ. πήρε το ταπεινωτικό 18 % όλων των εποχών για τη Ν.Δ., αθετώντας και την υπόσχεση του, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. Αύριο ή  μεθαύριο θα ανακοινώσει την σύνθεση της κυβέρνησης που ικανοποιεί και την κ. Μέρκελ και κατ’ επέκταση και τον διεθνή πολιτικό Σιωνισμό.

Ο ίδιος άνθρωπος έχει κατηγορηθεί πολύ πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο της SIEMENS ότι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαιτίας της εταιρείας SIEMENS. Ο άνθρωπος αυτός επέτρεψε στην Γερμανία να κάνει ένα νέο ανθελληνικό «παιχνίδι» σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων, παραγνωρίζοντας ότι οι Γερμανοί μας χρεωστάνε ήδη περισσότερα απ’ όσα θα τους χρωστάμε εμείς οι Έλληνες στο μέλλον. Οι περισσότερες γερμανικές εταιρείες που δραστηριοποιήθηκαν και δρα-στερεο-ποιούνται στην Ελλάδα ποτέ δεν σεβάστηκαν τους κανόνες ανταγωνισμού και φοροδιαφεύγουν με ανοχή του δουλοπρεπή εγγονού της οικογενείας Μπεναχίμ.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

Ο Βενιζέλος απ’ όλα τα υπουργεία που πέρασε (Υφυπουργός Προεδρίας, Υπουργός τύπου και ΜΜΕ, Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνίας, Υπουργός Δικαιοσύνης, Υπουργός Ανάπτυξης, Υπουργός Πολιτισμού, Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Υπουργός Οικονομικών) δεν άφησε πίσω του κανένα αξιόλογο έργο. Αντίθετα συνέβαλε αποφασιστικά στο να μπαίνει «χαλινάρι στην σκέψη» και «γλωσσοδέτης στο στόμα», τόσο των πολιτών όσο και των εντίμων δημοσιογράφων. Η αρχιτεκτονική της ατιμωρησίας των πολιτικών είναι δικό του έργο και περιλαμβάνει 2 Συνταγματικές Διατάξεις, 2 Νόμους και την πάγια πολιτική βούληση των προδοτικών κομμάτων για αυτοπροστασία από κάθε μορφής απάτες και προδοσίες. Σαν εισηγητής της εκτεταμένης αναθεώρησης του ελληνικού Συντάγματος, που άρχισε το 1996 και ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2001, ευθύνεται για όλα τα Άρθρα και τους Νόμους, που οδήγησαν στην σημερινή αθλιότητα και ατιμωρησία. Τα άρθρα 86, 19 παρ.3 του Συντάγματος και οι Νόμοι 1178/1981 και 3126/2003 είναι δικό του έργο.

Ο παραλογισμός των ως άνω άρθρων του Συντάγματος και των Νόμων γίνεται αποδεκτός από έναν λαό περιορισμένης διανοητικής ικανότητας (έτσι τον θέλουν τα καθάρματα!) που μάταια περιμένει με τις «εξεταστικές επιτροπές» του στάβλου της Δημοκρατίας να τιμωρηθούν οι απατεώνες και προδότες πολιτικοί. Πάνω στην αρχιτεκτονική αυτή του Βενιζέλου βασίζεται και η «τυφλή Θεά» που στην πραγματικότητα ως «μονόφθαλμη πόρνη που αλληθωρίζει» κρατεί στους κόλπους της, επίορκους, διεφθαρμένους και αθλίους δικαστές οι οποίοι μεταξύ πολλών άλλων, διευκόλυναν την εγκληματική γερμανική εταιρεία SIEMENS να διαφύγει πρώτα από τον τόπο του εγκλήματος της και να επανέλθει σήμερα χωρίς να έχει συμβεί τίποτε.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!!

Πάνω στο έργο του Ευάγγελου Βενιζέλου απαλλάχτηκαν όλων των ευθυνών και οι εγκληματίες των Ολυμπιακών Αγώνων και του Χρηματιστήριου. Ως Υπουργός Πολιτισμού ο προδότης αυτός του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας μοίραζε απευθείας στις Άγιες οικογένειες της Διαπλοκής Έργα, δηλαδή δισεκατομμύρια Ευρώ χωρίς να διατρέχει κανένα κίνδυνο. Το ανθρωποειδές αυτό βρίσκεται σήμερα εκτός Κορυδαλλού και συγκροτεί την νέα κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ εξαιτίας των δικών του Νόμων. Ο ατιμώρητος αυτός εγκληματίας εμφανίζεται σήμερα με τον Σαμαρά και το Σαμάρι αυτού που φέρει το όνομα «Στουρνάρι» για να μας σώσουν από το έγκλημα λεηλασίας και ξεπουλήματος της πατρίδας μας. Προεκλογικά διατύπωνε, ότι όσοι Έλληνες είναι σε απόγνωση και ορισμένοι οδηγούνται στην ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, αυτό σημαίνει ότι είναι εκ φύσεως προβληματικοί.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

Αληθεύει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως φοιτητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης άνηκε στην «Προοδευτική Παράταξη Νέων, Σαρλ Ντε Γκολ» και συλληφθείς στο τέταρτο έτος, όχι για αντίσταση, αλλά για μηχανισμό κλοπής θεμάτων εξετάσεων του Πανεπιστήμιου οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό για 1,5 χρόνο; Εάν η είδηση αυτή είναι αληθινή, πρόκειται για ένα άτομο με βεβαρυμμένο ποινικό Μητρώο, που σημαίνει, ότι λάθρα βρίσκεται στην πολιτική σκηνή. Ελληνίδες και Έλληνες αυτά τα δυο διαμάντια της ελληνικής πολιτικής από Αύριο ήδη θα σας κυβερνούν και θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο που οι ίδιοι σας έχουν βάλει.

Να τους λατρεύετε και να τους προσκυνάτε!!!

Blogger Template by Clairvo