Δε ντρέπεστε ρε αλήτες, μαφιόζοι του κοινού ποινικού δικαίου! Τομάρια ελεεινά!

Κάθε μέρα που περνάει, τόσο περισσότερο αποδεικνύεται οτι η Μαφία ζεί και βασιλεύει στον λεγόμενο πολιτικό μας βίο... Στο ΠΑΣΟΚ, το κατ' εξοχήν διεφθαρμένο και βρόμικο πολιτικό κόμμα, το οποίο - παρά την σαφέστατη λαική εντολή να παραμείνει στο περιθώριο και στη χλέυη, εν τούτοις ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ακόμη να κυβερνά τον τόπο, το πόρισμα της ελεγκτικής επιτροπής διαχείρησης οικονομικών, περιφέρεται ως...άστεγο απο χέρι σε χέρι και γίνεται αντικείμενο βρόμικων συναλλαγών, απαιτήσεων, συγκαλύψεων απο δύο απο τους πιο βρώμικους και ελεεινούς πολιτικούς που έβγαλε ποτέ αυτός ο τόπος... Του ΓΑΠ και του Βενιζέλου!

Και ξαφνικά… σιγή, απόλυτη σιγή, για το περιβόητο πόρισμα για την διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κατά την περίοδο της ηγεσίας ΓΑΠ!

Ενώ ανακοινώθηκε –και αυτό με πολύ μεγάλη καθυστέρηση- πως το πόρισμα, μάλλον τα έξι (!) πορίσματα απ’ τις έξι ελεγκτικές εταιρίες παραδόθηκαν επίσημα στο ΠΑΣΟΚ, στη συνέχεια ακολούθησαν η σιωπή και η αδιαφορία…

Βέβαια δόθηκε η εξήγηση, ότι σχετική συζήτηση θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση του Π.Σ. Αλλά ουδέποτε ανακοινώθηκε, πότε πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτή η συνεδρίαση.

Στο μεταξύ αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι:

 Ήδη μεταξύ του νυν και του τέως αρχηγού του ΠΑΣΟΚ πάνε κι έρχονται «ταχυδρόμοι» με «παραγγελιές» απ’ τη μια πλευρά προς την άλλη και σε μια προσπάθεια η όλη υπόθεση «να πέσει στα μαλακά», αφού όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, «διαφορετικά τα πάντα είναι πιθανό να τιναχτούν στον αέρα»!

•  Σύμφωνα με στενότατο συνεργάτη του Βενιζέλου, τα πορίσματα αποδεικνύουν «σημεία και τέρατα»!

Είναι αυτή τη στιγμή ζητούμενο, έναντι ποιών ανταλλαγμάτων θα γίνουν εκατέρωθεν «διευθετήσεις».

Ωστόσο αυτές οι διεργασίες λαμβάνουν χώρα την περίοδο κατά την οποία παρατηρείται μέγιστη κινητικότητα μεταξύ των παπανδρεϊκών, οι οποίοι απειλούν ακόμα και με τη δημιουργία ενός νέου κόμματος!

Μάλιστα σχετικές κρούσεις και εισηγήσεις έχουν γίνει και στον ίδιο τον ΓΑΠ, ο οποίος ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά.

Τι άραγε να αναμένει;

Πάντως τις τελευταίες μέρες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν κληθεί στην Ιπποκράτους (η μετακόμιση βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμα…) στενοί συνεργάτες του Γιώργου, οι οποίοι σχετίζονταν άμεσα με την διαχείριση του πράσινου ταμείου την περίοδο που ο ..."γίγαντας" αυτός της πολιτικής ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός…


Blogger Template by Clairvo