Είναι οι φονιάδες του Γένους μας! Γιατί τους προσκυνάτε μωρέ;

Αυτό πλέον καταντάει έγκλημα κατά του λαού των Ελλήνων, απο τους ίδιους του τους κυβερνώντες! Καταδικάζουν σε αργό θάνατο απο πείνα, τρία εκατομμύρια συνταξιούχους! Και όχι μόνο!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Παρακολουθώντας μέσω διαδικτύου την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ και δεν πίστευα ούτε στα μάτια μου ούτε στ' αυτιά μου! Κι αυτό διότι, ώς πρώτο θέμα της εκπομπής, ήταν η εισήγηση - βόμβα 5 ειδικών της Επιτροπής Οικονομικών της  Βουλής (την κράταγε επιδεικτικά ο Αυτιάς στα χέρια του) για την περαιτέρω μείωση των...συντάξεων κατά 5% λόγω της μεγάλης καθήζησης των εσόδων του 2013, όσο και της απώλειας εσόδων των ταμείων!

Και τα γράφουν αυτά - προσέξτε! - ΕΙΔΙΚΟΙ επί των θεμάτων των ασφαλιστικών, όχι κάποιος νεότευκτος οικονομολόγος ο οποίος ψάχνει να βρεί τα...πατήματά του!

Δηλαδή ρε μάγκες καρεκλοκένταυροι του... Κουρελιανιστάν, τι μας λέτε τώρα; Οτι επειδή δεν κατόρθωσε μεσω των εγκληματικών του μέτρων ο Στουρνάρας να μαζέψει ούτε...δίφραγκο (πολύ φυσικό, διότι ούκ αν λάβεις παρα του μη έχοντος), τη ...νύφη της ανικανότητάς σας θα τη πληρώσουν οι ...συνταξιούχοι και πάλι; Ποιοί; Αυτοί που δούλευαν σαν σκυλιά (η μεγάλη πλειοψηφία τουλάχιστον) μια ζωή ολόκληρη για να ...έχουν οι καημένοι "δυό δραχμές" να περάσουν αξιοπρεπώς τα γηρατειά τους! "Δυό δραχμές" μωρέ! Ήγουν, ενα ποσόν τόσο ευτελές για σας, όσο είναι τα έξοδα μιας ...επίσκεψης στα πολυτελή σας ρεστωραν! 

Ρε είστε για δέσιμο; Ή μήπως το πάτε αλλού;

Αλλά όσο και να σας βρίζω, τα λόγια μου χάνω! Διότι εγώ, που ΔΕΝ έχω ούτε τη παραμικρή ιδέα απο τα...επιστημονικά σας οικονομικά, βάζω τη λογική μου κάτω και λογαριάζω:

1. Με τα μνημόνια Ι, ΙΙ, ΙΙΙ και ...πάει λέγοντας, τα χτυπήματα στην οικονομία ήταν καίρια και στη λογική του "Σοκ και δέος". Αρα, μαζικές απολύσεις εργαζομένων, κλείσιμο επιχειρήσεων, μείωση αγοραστικής δύναμης, άρα ΜΕΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ για το κράτος μέσω φόρων ή εισφορών.

2. Με το PSI ...κατακρεουργήθηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία είχαν τοποθετήσει - τρομάρα τους! - τα χρήματα των εισφορών των εργαζομένων σε ...ομόλογα βέβαια του Ελληνικού δημοσίου! Και φυσικά, λόγω των νέων μειωμένων μισθών δηλαδή αυτών των...527 γιούρο (το λέω και δε το πιστεύω ακόμα!) έχουμε κάθετη μείωση ΚΑΙ των ασφαλιστικών εισφορών και βέβαια δεδομένης της μαύρης εργασίας μπας και γλυτώσει πέντε φράγκα παραπάνω η επιχειρηση και επιζήσει, το πρόβλημα διογκώνεται παραπάνω. Αρα; Έσοδα για τα ταμεία μείον, άρα...μείωση αποδοχών των συνταξιούχων!

και 3. Η ...αφόρητη σε εθνικό επίπεδο πλέον - μείωση των γεννήσεων, που έχει φτάσει σήμερα το απίστευτο ποσό της αναλογίας ενεργού πληθυσμού στο ...1,5 προς 1! Δηλαδή έναμισι ΕΝΕΡΓΟΣ εργαζόμενος προς έναν...συνταξιούχο! Και ασφαλώς, επειδή βρισκόμαστε πλέον στο - πέρα απ τα όρια της ανθρωπότητος! - ποσοστού ανεργίας ΕΠΙΣΗΜΗΣ, ήγουν κοντά 28% με μεγάλα θύματα τους νέους στην πιο παραγωγική τους ηλικία, το πρόβλημα πάει σε ...χαωτικά βάθη!

Αυτή την κοινή λογική ρε αλήτες με γραβάτες, δε την ενστερνίζεστε; Δε το ξέρατε γ@μ# το κέρατό σας το τράγιο, την ώρα που σας είχε πιάσει η τρόικα απ το λαιμό για να υπογράψετε τα μνημόνιά τους; Δε το ξέρατε οτι αυτό το σχέδιο - πανάθεμά σας! - θα οδηγούσε σε αυτά τα αποτελέσματα; 

Οικονομολογος ρε κνώδαλα με γυαλιά, δεν είμαι! Ενας λογικός άνθρωπος είμαι, της πιάτσας δηλαδή, που ζω και δουλεύω στη ξενιτιά και νταλαβερίζομαι με το εμπόριο, τίποτε περισσότερο! Και τα παραπάνω που έγραψα, έχουν να κάνουν με τα - λεγόμενα - μαθηματικά της...βοιδοσχολής, ήγουν το ...κλασσικό 2 και 2 κάνουν τέσσερα! Εσείς, με τα αστραφτερά σας πτυχία απ τις μεγάαααααλες οικονομολογικές σχολές του εξωτερικού, τα κολλέγια, τα ...χάι-μάι γιουνιβέρσιτι, δεν είστε σε θέση να τα αντιληφθείτε; Τι το περάσατε ρε ζώα με μορφή ανθρώπου το χρήμα; Άυλη ενέργεια που μπορείτε να τη...μαγειρέψετε όπως θέτε εσείς και με αλχημείες της αισχύστου μορφής, να βγάζατε το...αποτέλεσμα που επιθυμούσατε;

Και καλά όλα αυτά, τόσο σας έκοβε το βλακώδες τσερβέλο σας, τόσο πράξατε. Τα έσοδα που θα πρεπε να έρθουν για να καλύψουν αυτές τις υπέρτατες ανάγκες; Πού είναι; Μια ολόκληρη λίστα απ τη κακάσχημη και πατσούρα γαλλίδα που σας την έστειλε μωρέ για πάρετε πέντε φράγκα παραπάνω τι τη κάνατε; Την εξαφανίσατε αχρείοι, επειδή σας έβγαζε τ' άπλυτα τα δικά σας και των προστατών σας στη φόρα! Και καλά, πάει κι αυτό! Τα 160 εκατομμύρια της Hochtif που χρώσταγε απο ΦΠΑ στο "Βενιζέλος" γιατί τα ξεπουλήσατε ρε κτήνη με λουστρινέ παπούτσια; 160 μύρια ρε καθάρματα! Που θα έσωζαν τους συνταξιούχους - λέμε τώρα - απ την ύστατη πενία!

Τι θα κάνετε τώρα ρε αλήτες τελικά με αυτούς τους ανθρώπους; Ενα πεντακοσάρικο στη καλύτερη παίρνει το 80% των ανθρώπων αυτών ρε σκουλήκια με κουστούμια! ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟ μωρέ! Ενα πεντακοσάρικο που δεν τους καλύπτει ούτε τις βασικές τους ανάγκες μωρέ! Ούτε το ρεύμα τους, ούτε το νοίκι τους (αν έχουν δικό τους σπίτι, αν δεν έχουν...κλάφ' τα!), ούτε το φαί τους, που ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγες σταγόνες λάδι απο πεταμένους τενεκέδες!

Εχετε τινάξει τη χώρα στον αέρα! Εχετε τινάξει την οικονομία στον αέρα! Εχετε ισοπεδώσει κάθε έννοια δημοκρατίας, κάθε έννοια σεβασμού, κάθε έννοια δικαίου, κάθε έννοια ανθρωπισμού στη χώρα που ΓΕΝΝΗΣΕ όλα αυτά τα ιδεώδη! Τι θέλετε πλέον απο μας ρε; Να μας πεθάνετε; Να μας στείλετε πακέτο στον Υψιστο πριν την ώρα μας; Αυτό θέλετε; Να ψοφήσουμε όλοι μας απ τη πείνα και τις κακουχίες ή να βάζουμε στο κρόταφο ένα πιστόλι ή στο λαιμό μας ένα δικαννο και να τα τινάζουμε; Αυτός είναι ο στόχος σας; ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΔΕΙΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΣΑ;

Καταντήσατε ρε τομάρια ελεεινά, το μισό Ελληνικό Λαό να ...ζητοκραυγάζει υπέρ της Χρυσής Αυγής μωρε! ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΤΥΓΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ! ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ απο σας ΑΛΗΤΩΝ! Εβλεπα προχτές τον Μιχαλολιάκο να φωνάζει και να κορδώνεται σα γύφτικο σκεπάρνι κι εγώ, ο - υποτίθεται - μορφωμένος, ο δημοκράτης, ο φιλόλαος, ο...ο...ο, να μη ξέρω τι να του πώ! 

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΥΤΟΣ σε ό,τι σας προσάπτει! ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! Και μετά...κόπτεστε για τη ...δημοκρατία! Και μου ετοιμάζετε ...αντι-ρατσιστικούς νόμους, για να τους...χτυπήσετε! Ποιά δημοκρατία ρε όρθια τσουβάλια με άχυρο;  Τα δικά σας σπαρμένα θερίζει αυτός ο κλόουν! Και ο κόσμος τον ακολουθεί, αυτόν και τους μπράβους του, ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ! Και να σας πω και κάτι; ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ! ΑΥΤΟΙ και θα το δείτε πολύ σύντομα!

Καλά σας έκανε ρε εκείνη η ηρωίδα που ακούει στο όνομα ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΡΕ ΕΘΝΟ-ΦΟΝΙΑΔΕΣ! Και πιο πολύ, τη ξεφτίλα την έφαγε ο βουλευτής σας απ τη Φλώρινα, αυτό το όρθιο γομάρι που ακούει στο όνομα Στάθης Κωνσταντινίδης... "Δεν παίρνω βραβείο από κάποιον που υπέγραψε την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας…" είπε το πανέμορφο και ΗΡΩΙΚΟ αυτό κορίτσι! Και σοκαρίστικε το σύμπαν εκεί μέσα!... Με δυό κουβέντες, η Χαρά τα είπε όλα! Εγώ τι άλλο να προσθέσω;



Αλήθεια, τα μάθατε τα νέα; Οι ΑΝΕΡΓΟΙ της Αττικής μαζεύονται μεθαύριο στη Νέα Ιωνία! Τους έδειξε πριν λίγο ο Αυτιάς στην εκπομπή του (και αυτό το δειξε) και ήταν πολύ, μα ΠΟΛΥ αγριεμένοι! Και των τρι'ών που μίλησαν, το μάτι τους γυάλιζε πολύ άσχημα! ενας μάλιστα απ αυτούς, είχε να κάνει μεροκάματο απ το...2009! Τέσσερα χρόνια ζεί απ την ελεημοσύνη ο άνθρωπος! Πώς να μη γυαλίζει το μάτι του; Για βάλε και την...επιστράτευση που ετοιμάσατε για τους καθηγητές πρίν ακόμη οι άνθρωποι εξαγγείλουν την απεργία τους και θα δείς μια σούμα, μέγκλα! Εχει να γίνει της...Αργεντινής Αντωνάκοβαγγελοφώτιε! Εχει ξεπεράσει τα όρια της απελπισίας ο λαός! Γιατί πόσο μπορεί να αντέξει ο πένητας τη πείνα; 

Στη Κατοχή τριάμισι χρόνια πείνασε ο λαός και του βγήκαν τα μάτια έξω! Τώρα, που υπήρχε μια υποτυπώδης μαγιά, άντεξε λίγο παραπάνω.

Αλλά μέχρις εδώ ήταν. 

Και οι μαγιές σωθήκανε και η υπομονή σώθηκε.

Τέλος.

Υστερόγραφο: Λοιπόν επειδή μ' έχετε φέρει στο "Αμήν" ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, σκέφτομαι σοβαρά - μά το Χριστό! - να ψηφίσω (γιατί σύντομα θα πέσετε σαν ώριμα φρουτάκια) στις εκλογές τους Χρυσαυγίτες! Ποιός; ΕΓΩ! Που κυνηγήθηκα ανελέητα απο δαύτους!  
Μόνο και μόνο για να σας δώ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ απ τα τσιγκέλια, σαν τον Τσαουσέσκου και το σόι του! Εκεί με φέρατε ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! Το ξέρω οτι μ' αυτό ίσως και να δώσω τη χαριστική βολή πλέον στη πατρίδα μου, αλλά έτσι κι αλλιώς για ...θάνατο είμαστε όλοι! Δεν ελπίζω τίποτα πλέον! Μόνο στη Νέμεσι, όποιας μορφής κι αν είναι αυτή!

Πύρινος Λόγιος - ΙΝSOMNIA

1 σχόλιο :

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Template by Clairvo