Tι εξυπηρετεί πλέον η δημοσιογραφία;

Η δημοσιογραφία στην υπηρεσία σκοπιμοτήτων;

Οι Έλληνες που παρακολουθούν με ψυχραιμία και χωρίς ιδεοληπτικές παρωπίδες τις εξελίξεις γύρω τους, σίγουρα θα έχουν προβληματιστεί έντονα από την έκταση που παίρνουν μέσω των ΜΜΕ θέματα που αφορούν ένα υποτιθέμενο ρατσισμό, ενώ την ίδια ώρα αποσιωπούνται τα εγκλήματα εις βάρος του καταταλαιπωρημένου Ελληνικού λαού. Έτσι τώρα έγινε της μόδας το «σκλάβοι αλλοδαποί και ντόπιοι τσιφλικάδες».

Σαφώς και υπάρχει δουλεμπόριο στην Ελλάδα και δυστυχώς κάποιοι δρουν ανεξέλεγκτα προς ίδιον όφελος, χωρίς να διστάζουν να απειλούν ακόμα και ανθρώπινες ζωές. Επίσης υπάρχουν και καταπιεστικοί εργοδότες που εκμεταλλεύονται τον υπάλληλο (Έλληνα ή ξένο) και ορμώμενοι από την ανάγκη του άλλου για δουλειά προσφέρουν ψίχουλα ή τον αφήνουν απλήρωτο. Σε όλες τις δουλειές συμβαίνει αυτό, χειρωνακτικές και μη.

Γι αυτό λοιπόν, είναι άλλο να μεταδίδουν τα μέσα μια είδηση με το πραγματικό της υπόβαθρο και πιέζοντας με αυστηρότητα και σοβαρότητα την κυβέρνηση να λάβει μέτρα προς όλες τις κατευθύνσεις, και άλλο επιλεκτικά να διατυμπανίζουν μεμονωμένα περιστατικά, σε μία περίοδο που τα πνεύματα στην ελληνική κοινωνία είναι οξυμένα. Μια αφορμή αρκεί και οι ορδές των κατατρεγμένων και άρα φανατισμένων λαθρομεταναστών θα ξεχυθούν σαν λάβα στους δρόμους των πόλεων.

Οι Έλληνες κατά κανόνα τον τελευταίο καιρό υπομένουν. Παρά την σκόπιμη εισροή παρανόμων μεταναστών στην χώρα μας και την άνοδο ακραίων φωνών δεν οδηγήθηκαν σε μαζικές αντιδράσεις μίσους. Στάθηκαν όσο μπορούσαν με ψυχραιμία, παρότι η εγκληματικότητα εκτοξεύτηκε και πολλοί συμπατριώτες μας έχασαν τις ζωές τους. Ποιος βγήκε από τα κανάλια να το επαινέσει αυτό; Κανείς! Όλοι μιλάνε για έναν ρατσιστικό λαό.

Είναι ντροπή! Ένας λαός που τον κυκλώνουν τραπεζίτες, τοκογλύφοι, γείτονες και καλάζνικοφ να ακούει από πάνω ότι είναι και ρατσιστής! Είναι άδικο!

Η κοινωνία είναι ένα καζάνι που βράζει. Αυτοί που επιθυμούν την πλήρη υποδούλωση της χώρας ψάχνουν την κατάλληλη αιτία, προκειμένου να δημιουργηθεί κοινωνική αναταραχή. Ας μην τους ενισχύουν ορισμένοι δημοσιογράφοι…


0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo