Το κόμμα του Λοβέρδου, δεν θα χει...αρχηγό!!!

Τον καημένο... Παρεφρόνησε...

Μόνο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και όχι αρχηγό θα έχει σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο η νέα κοινοβουλευτική ομάδα, στη συγκρότηση της οποίας θα προχωρήσουν δέκα ανεξάρτητοι βουλευτές.

Όπως σημείωσε ο ιδρυτής της ΡΙΚΣΣΥ, μιλώντας στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», εκτός από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, την ομάδα θα εκπροσωπεί κατά περίπτωση και όποιος θεωρείται καταλληλότερος για να τοποθετηθεί για ένα θέμα που συζητείται στην Ολομέλεια.

Ερωτηθείς, δε, για το λόγο για τον οποίο ο ίδιος προχώρησε σε σύμπραξη με δεξιούς, αριστερούς, κεντροαριστερούς και λοιπούς, ο Ανδρέας Λοβέρδος εξηγεί ότι «έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο έκφρασης. Με βάση τον υπάρχοντα Κανονισμό, οι ανεξάρτητοι είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού σε αυτή τη Βουλή. Ο ανεξάρτητος βουλευτής δεν έχει σχεδόν κανένα δικαίωμα έναντι των συναδέλφων του που ανήκουν σε κόμματα».

Η ομάδα, την οποία υπενθυμίζεται ότι – εκτός του Ανδρέα Λοβέρδου – θα αποτελέσουν οι κ.κ. Θεόδωρος Παραστατίδης, Χρήστος Αηδόνης, Μάρκος Μπόλαρης, Οδυσσέας Βουδούρης, Πάρις Μουτσινάς, Γιώργος Κασαπίδης, Νίκος Σταυρογιάννης, Μίμης Ανδρουλάκης και Νίκος Νικολόπουλος, απέκτησε και γραφεία στον δεύτερο όροφο της Βουλής

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo