Η ανατίναξη της Ελληνικής Βουλής! Μήπως έρχεται το επόμενο βήμα;

Ένα πραγματικά εκπληκτικό βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνει ανατίναξη της Βουλής των Ελλήνων!

Υπέροχο το μήνυμα της ταινίας, που μας δείχνει την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Αγνωστου Στρατιώτη, που αποχωρεί απο τον χώρο με λυπημένο και σκυφτό κεφάλι, δείχνοντας με αυτόν τον τρό την αποστροφή του απο το κτίριο αυτό, που αντί να ήταν το λίκνο της δημοκρατίας, έγινε το άντρο της διαπλοκής, της προδοσίας και του δοσιλογισμού!

Απλά εκπληκτικό!



2 σχόλια :

  1. Σας ευχαριστώ που δημοσιεύσατε το απόσπασμα από την μικρη μήκους ταινία και για την περιγραφή της ταινίας έτσι όπως ακριβώς εξελίσετε. Χαίρομαι ιδιαίτερα που δώσατε έμφαση στην περιγραφή της σκηνής του αγνώστου στρατιώτη και όχι μόνο στην ανατίναξη στο τέλος της ταινίας. Σας εύχομαι καλή συνέχεια
    Zouan Kourtis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eμείς ευχαριστούμε φίλτατε Zouan για το εκπληκτικό αυτό φιλμάκι, που λέει τόσα, μα τόσα πολλά, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Αγαπητέ Zouan, είπες με εικόνες αυτά ακριβώς που έχουν στο μυαλό τους εκατομμύρια Ελληνες! Και γι αυτό σου πρέπει ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο "Εύγε"! Να είσαι καλά!

      Διαγραφή

Blogger Template by Clairvo