Η Τζούλια Γκίλλαρντ κλείνει τις πόρτες της Αυστραλίας στους Χρυσαυγίτες!

Η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζ. Γκίλλαρντ αρνείται να χορηγηθεί βίζα σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντάς τους ανεπιθύμητους! Δε μας φτάναν όλα τ' άλλα, οι Χρυσαυγίτες μας έλειπαν...

Ανταπόκριση: Πύρινος Λόγιος

"Αν κάποιος θέλει να μπει στην χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς ιδέες του, δεν θα το επιτρέψουμε", δήλωσε η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος», σχετικά με το θέμα χορήγησης βίζας σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής που προτίθενται να επισκεφθούν την Αυστραλία.

"Δεν υπάρχει θέση για τέτοιου είδους πολιτικούς στο έθνος μας" συνέχισε η Γκίλλαρντ. "Ελέγχουμε κάθε άτομο που προτίθεται να επισκεφθεί την Αυστραλία και, βέβαια, έχουμε ελευθερία λόγου στη χώρα μας. Ακόμα και αυτοί που έχουν τις πιο απεχθείς απόψεις, δεν φιμώνονται στην Αυστραλία. Εντούτοις, αν κάποιος θέλει να μπει στη χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς του ιδέες, δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν υπάρχει θέση στο έθνος μας για τέτοιου είδους πολιτικούς και τέτοιου είδους πολιτικές ιδέες", ανέφερε συγκεκριμένα.

Η αλήθεια είναι οτι έχουν αυξηθεί κατά πολύ τα κρούσματα ρατσισμού εδώ στη Μελβούρνη απο Αυστραλούς, κυρίως εναντίον μουσουλμάνων μεταναστών, οι περισσότεροι απο τους οποίους ζούν εις βάρος - αφ' ενός - του κοινωνικού συνόλου και αφ' ετέρου, προσπαθούν με κάθε μέσο να επιβάλλουν τα ήθη και έθιμά τους, προκαλώντας πολλές φορές τη μήνιν των κατοίκων που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι χριστιανοί.

Η Γκίλλαρντ, το μόνο που δεν θα ήθελε αυτή τη στιγμή  είναι τους...χρυσαυγίτες μέσα στα πόδια της να υποδαυλίζουν το μίσος και να προσπαθούν να το μεταλαμπαδεύσουν και στους Ελληνες εδώ. Και γι αυτό, με το που έφτασαν στ' αυτιά της τα καθέκαστα, αμέσως πήρε θέση και έδωσε εντολή να μην χορηγηθεί βίζα σε κανένα μέλος της Χρυσής Αυγής, ακόμη και σε μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου! Και έπραξε πάρα πολύ σωστά.

Η «Χρυσή Αυγή» στο μεταξύ, έχει δημιουργήσει πυρήνες τόσο εδώ στη Μελβούρνη, όσο και στο Σύδνευ και προσπαθεί να ανοίξει τώρα επίσημα γραφεία στην Μελβούρνη, μιας και εδώ υπάρχουν οι περισσότεροι Ελληνες που είναι εγκατεστημένοι στην Αυστραλία.

Πριν από περίπου ένα μήνα ο Ηλίας Κασιδιάρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ομογενειακό Ρ/Σ "3ΧΥ" της Μελβούρνης, τόνισε ότι βουλευτές του κόμματος θέλουν να επισκεφθούν την Αυστραλία και να μιλήσουν σε ελληνικές κοινότητες, ενώ αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα συσπείρωσης του ομογενειακού στοιχείου στο να συμμετάσχει ενεργά στην ενίσχυση του ..."αγώνα" που δίνει το νεο-ναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα!

Και μή χειρότερα...



0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo