Ζήτω η Ελευθερία! Ζήτω η 25η Μαρτίου! Ζήτω η Αθάνατη Ελλάδα!

ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

Ελληνίδες και Έλληνες, Ελλαδίτες, Κύπριοι και ομογενείς απανταχού στην γη!

Η σκέψη μας είναι στους ήρωες του 1821 που μας χάρισαν την Ελευθερία ,το πολυτιμότερο αγαθό για τον Έλληνα που χιλιάδες χρόνια αγωνίζεται για να διατηρήσει τα άγια χώματα των προγόνων μας.

Σήμερα τούτη την ώρα διακυβεύονται τα πάντα. Η Ελλάς βρίσκεται υπό στυγνή κατοχή χειρότερη όλων των εποχών. Καταπατάται κάθε έννοια ηθικών αξιών, διάλυση της οικογενειακής και κοινωνικής συνοχής, απαξιώνεται κάθε έννοια Φιλοπατρίας και Δημοκρατίας , χειραγωγείται η Εθνικήσυνείδηση, και παραδίδεται άνευ όρων η Εθνική μας κυριαρχία στα δόντια των αδηφάγων μιασμάτων του μηχανικού Πολιτισμού της Δύσεως .

Αδέλφια Έλληνες Πατριώτες

Κλείστε τα αυτιά σας στις Λαιστρυγόνες των κομματικών ΜΜΕ, των συνδικαλιστών και κομματικών μηχανισμών, αυτών που είναι συνένοχοι της συντελούμενης καταστροφής και απαξίωσης των πάντων για το όφελός των.

Θέλει καρδιά, ψυχή, αίσθημα, θέλει Ανδρεία η Ελευθερία, «Θέλει αρετή και τόλμη». 

Η ελευθερία του Έλληνα δεν εντάσσεται στα πλαίσια της λογικής, δεν είναι τακτοποιημένη, δεν έχει λογική η ελευθερία, δεν καλλωπίζεται, γιατί μοιάζει με τη φύση, με την ίδια τη ζωή του.

Ζητάμε την ανατροπή της παρούσης χρεοκοπημένης πολιτικής μάστιγας, που εγκαταλείπει σιγά σιγά το σκηνικό της Διακυβέρνησης της χώρας. Βαρεθήκαμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια, κόκκινες , πράσινες γραμμές , και πράσινα ή κόκκινα άλογα και στο τέλος να κάνουν εκείνα, πουσυμφέρουν τους ίδιους και τους συνοδοιπόρους τους, συμμαχώντας και ξεπουλώντας ξεδιάντροπα την Πατρίδα μας και οδηγώντας μας στην αναρχία .

«Οι νόμοι να είναι ο πρώτος, και μόνος οδηγός, και της πατρίδος ένας, να γένει
αρχηγός. Γιατί κι η αναρχία, ομοιάζει την σκλαβιά, να ζούμε σαν θηρία, είν' πιο
σκληρή φωτιά.». 
(Ρήγας Φερραίος).

Ας τιμήσουμε την Εθνική επέτειο όπως αξίζει στους νεκρούς μας Ήρωες .

Ας δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι σαν λαός.

Ας παρελάσουν περήφανα τα παιδιά μας και οι Ένοπλες δυνάμεις μας γιατί
ανήκουν σε εμάς τους Έλληνες και ΟΧΙ στους προδότες.

Ας εξαφανίσουμε τους Εφιάλτες και όλους του επίδοξους μνηστήρες που θέλουν να
μας αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί.

Σήμερα είναι Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ! Είναι η μέρα των ηρωικών Αδελφών μας στη Κύπρο που είπαν το μεγάλο ΟΧΙ! Γιατί ΑΥΤΟΙ το είπαν, όχι οι σκυφτουλες πολιτικοί τους! Είναι μέρα όλων μας, όσων ακόμη αισθάνονται Ελληνες! Σήμερα λέμε όλοι οι Ελληνες, δηλώνουμε όλοι οι Ελληνες πως ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! 

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΚΟΥΓΚΙ"!

Ομως το Γένος μας είναι προορισμένο να ζήσει και θα ζήσει! ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ! Είμαστε πολλοί πάρα πολλοί, λαίλαπα ανατροπής! ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ, Ο ΓΚΟΥΡΑΣ, Ο ΔΙΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ, Ο ΔΙΑΚΟΣ, Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ! Ολοι αυτοί τα βαλαν με μια πανίσχυρη Αυτοκρατορία, που χε για σύμμαχο της τη μετερνιχική Ευρώπη! ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ! 

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ‘21

Πύρινος Λόγιος - Ιnsomnia

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo