Ο Καμμένος κατακεραυνώνει τον Χρυσοχοίδη!

Σφοδρή σύγκρουση εκτυλίχθηκε στη Βουλή μεταξύ του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη!

Αφορμή στάθηκαν οι κατηγορίες του Πάνου Καμμένου για τον ρόλο του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Αντρίκου Παπανδρέου, οποίος μεταξύ άλλων έκανε λόγο για επιχορήγηση, που σύμφωνα με τον ίδιο, είχε λάβει ο Αντρίκος Παπανδρέου από την ΕΕ, προφασιζόμενος μία δήθεν μελέτη για τον Ασωπό ποταμό.

Τότε, παρενέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος είπε απευθυνόμενος προς τον Πάνο Καμμένο: «Εσείς έχετε ζητήσει συγνώμη στο δικαστήριο από τον Αντρίκο Παπανδρέου και έρχεστε εδώ και το κατηγορείτε».

«Επέμεινε να τριφτεί στη γκλίτσα του τσοπάνου ή μάλλον στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» απάντησε ο Πάνος Καμμένος στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και συνέχισε:

«Το δεξί χέρι του κ. Χρυσοχοΐδη, ο εισαγγελέας κ. Διώτης, ανέφερε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει ποινικές ευθύνες για τη λίστα Λαγκάρντ. Είπε δηλαδή, αυτό που έλεγαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ότι έχει ποινικές ευθύνες, ότι συγκάλυψε, ότι είχε στα χέρια του το στικάκι και μαζί με ανθρώπους όπως ο κ. Χρυσοχοΐδης –πιθανώς στη διερεύνηση που θα γίνει στο ειδικό δικαστήριο- θα δούμε και ποιους εκβιασμούς έκαναν» είπε ο κ. Καμμένος.

«Ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού λοιπόν είναι εμπλεκόμενος κ. Χρυσοχοΐδης με ΜΚΟ για τον Ασωπό και ζήτησα από τον υπουργό να ψάξει να βρει τι ακριβώς έχει κάνει αυτή η ΜΚΟ». Μεταξύ άλλων καταγγελιών για τον Αντρίκο Παπανδρέου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τον Μ. Χρυσοχοΐδη, πως εκείνος τοποθέτησε τον «φίλο» του Γριβέα στο Τ.Τ., «έδωσε δάνειο στον εαυτό του 17 εκατ. ευρώ και την κοπάνησε».

«Εγώ δεν ζήτησα ποτέ συγνώμη και δεν θα κάνω πίσω εάν δεν πάει στη φυλακή αυτός και όλη του η οικογένεια» και συμπλήρωσε καταγγέλλοντας τον Αντρίκο Παπανδρέου πως έλαβε από τον ΕΟΤ και από δύο εμπλεκόμενους υπουργούς Τουρισμού επιχορήγηση δήθεν για την προώθηση του τουρισμού και έκανε συνέδριο για την Σοσιαλιστική Διεθνή με αυτά τα χρήματα. «Αυτές τις κομπίνες κάνατε» τόνισε χαρακτηριστικά, ο Πάνος Καμμένος μιλώντας για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στη οποία είχε διετελέσει υπουργός ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Κλείνοντας, ο Πάνος Καμμένος κάλεσε με αυστηρό ύφος τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να προσέχει πως απευθύνεται σε εκείνον και το κόμμα του.

Παίρνοντας τον λόγο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντώντας στον Πάνο Καμμένο, αρνήθηκε πως γνωρίζει τον Κυριάκο Γριβέα, αρνήθηκε πως έχει την οποιαδήποτε σχέση μαζί του και πως τον είχε εκείνος τοποθετήσει στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo